Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

crry ben öyleyim kac gündür karnim agrip agriyip durdu hatta dün cogaldi, ama bugün hamile ciktim korkma

dünde ben senin gibi sikintiliydim tuana beni rahatlatiyordu umarim sende burda bize hamileligini müjdelersin, senin kacinci gündü canim transfer???

dünde ben senin gibi sikintiliydim tuana beni rahatlatiyordu umarim sende burda bize hamileligini müjdelersin, senin kacinci gündü canim transfer???

inşallah canım. 4. gündeyim ben 16sında test yapacağım. Umarım hayırlı sonuçlanır. Bazen inanılmaz pozitifim. Bazen bir hüzün yumağı ki anlatamam. Senin kaçıncı denemeydi

canim ilk denememdi.. ama sen niye negatifsin bu kadar, dördüncü gün cok ama cok erken daha .. ama benden sana bi tavsiye bol su ve protein.. bunlara agairlik ver benim dokuzuncu gün kan tahlilinde cikmadi hamilelik ben son dört gündür et balik badem su yesillik ve meyve yedim iyi gelmis olcak

Kizlar uzun protokol daha mi avantajli? neden bazi hastalara uzun bazilarina kisa protokol yapılıyor?

canim cikoloata kistini üc yil cektim.g ecici menapozoda soktular, iki kere ameliyat oldum son ameliyatim gecen seneydi..kistleri aldilar hepsini.. sonrasinda yedi ay yine gecici menapoz, sonrasinda tüp bebek tedavisine basladim

Kizlar negatif. Tahmin ediyordum zaten. Degerim sifira yakin, tutunmayi denememisler bile :KK43: ShinSeGi ShinSeGi cok üzgünüm arkadasim Allah yardimcin olsun Vegabund Vegabund tebrik ederim cnm. Insallah saglikla kucagina alirsin
olsun cnm üzülme... pes etmiyecegiz. bi tane bayanin hikayesini okudum 11 kere denemis 9 kere dis gebelik 3 kere kurtaj yasamis. ayagi topal diye evlat edinememis bu yuzden menapoza girene kadar denemeye devam edicem diye karar almis sonunda muradina ermis...
biz de olana kadar denicez o bebekler bu gobislere gelecek ! simdi bi süre dinlen kafanı topla biraz akisina birak sonra yola devam. Rabbim insallah daha fazla bekletmez bizleri.

bende simdi psikologa gidicem (herkes stresten olmuyor senin diyor), genetik testlerimi yaptircam ve doktor konsunda arastirma yapicam. bi kac ay korunmayip ama ekstra bisey yapmayip akisina birakicam

selam canim cok üzüldüm ama arkadaslar hakli, ben bugün teste giderken düsündüm negatif olsa naparim diye.. dedim güzel bi rejim yapar zayiflarim, sonra protein agirlikli ve saglikli beslenerek vucudumu bi dahakine hazirlarim ve en gec iki aya yine deneerim..sende öyle yap canim.. bugün bi gazetede gördüm kadinin biri türkiyede yumurtalik nakli yaptirmis kadin ingliliz, 109 yasinda anne olmus .. düsün 109 , allahim ol derse oluyor, sadece huzurla dua et ve bi dahakine hazirlanmaya simdiden basla , hadi canim HoppaHoppaHoppa

selam canim cok üzüldüm ama arkadaslar hakli, ben bugün teste giderken düsündüm negatif olsa naparim diye.. dedim güzel bi rejim yapar zayiflarim, sonra protein agirlikli ve saglikli beslenerek vucudumu bi dahakine hazirlarim ve en gec iki aya yine deneerim..sende öyle yap canim.. bugün bi gazetede gördüm kadinin biri türkiyede yumurtalik nakli yaptirmis kadin ingliliz, 109 yasinda anne olmus .. düsün 109 , allahim ol derse oluyor, sadece huzurla dua et ve bi dahakine hazirlanmaya simdiden basla , hadi canim HoppaHoppaHoppa
canim oncelik allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. darisida bize olsun. kilo problemin var galiba (benim gibi) yanlis anlamazsan kac kilosun

X