Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
crry ben öyleyim kac gündür karnim agrip agriyip durdu hatta dün cogaldi, ama bugün hamile ciktim korkma
dünde ben senin gibi sikintiliydim tuana beni rahatlatiyordu umarim sende burda bize hamileligini müjdelersin, senin kacinci gündü canim transfer???
Hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsinselammmmmmmmmmmmmmmm kizlar, test sonucumu aldim hamilemymisim, darisi basiniza..
canim tebrik ederim insallah saglikla kucagina alirsin :)canim bende de vardi cikiloata kisti
gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin. bize de dua et. mutluluğun kat kat artsın :)Hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
olsun cnm üzülme... pes etmiyecegiz. bi tane bayanin hikayesini okudum 11 kere denemis 9 kere dis gebelik 3 kere kurtaj yasamis. ayagi topal diye evlat edinememis bu yuzden menapoza girene kadar denemeye devam edicem diye karar almis sonunda muradina ermis...
canim oncelik allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. darisida bize olsun. kilo problemin var galiba (benim gibi) yanlis anlamazsan kac kilosunselam canim cok üzüldüm ama arkadaslar hakli, ben bugün teste giderken düsündüm negatif olsa naparim diye.. dedim güzel bi rejim yapar zayiflarim, sonra protein agirlikli ve saglikli beslenerek vucudumu bi dahakine hazirlarim ve en gec iki aya yine deneerim..sende öyle yap canim.. bugün bi gazetede gördüm kadinin biri türkiyede yumurtalik nakli yaptirmis kadin ingliliz, 109 yasinda anne olmus .. düsün 109 , allahim ol derse oluyor, sadece huzurla dua et ve bi dahakine hazirlanmaya simdiden basla , hadi canim
iyisin canim sen. ben senden birazcık daha kiloluyum. ins benimde tutunur bebislerim.yok canim tabi yanlis anlamam tabiki söylerim 71 kiloyum
Tutunan arkadaslarim var. Takilma cok.iyisin canim sen. ben senden birazcık daha kiloluyum. ins benimde tutunur bebislerim.