- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Görüştüm çarşamba günü tekrar yap dediCanim kacinci gun bugun..
Yukselir belki uzme kendini drunla bi gorus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüştüm çarşamba günü tekrar yap dediCanim kacinci gun bugun..
Yukselir belki uzme kendini drunla bi gorus
Cnm inss çarşamba günü kan değerin kat kat artsın ümidini kaybetme4.60 çıkmış kızlar seviniyim mi üzülüyum mu anlamadim
Idrarda nasil cikmis ki o zaman anlamadim.Görüştüm çarşamba günü tekrar yap dedi
Laboratuvarda bi sikinti olmasin ?Görüştüm çarşamba günü tekrar yap dedi
Canim Themodernmumma dedigi gibi 4.60 teste nasil cikmis dusuk bi sayi.labratuvar da mi bi sıkıntı var acaba.nerde yaptrdinGörüştüm çarşamba günü tekrar yap dedi
tebrik ederim çok sevindim bende de çikolata kisti var umut oldun bana :)selammmmmmmmmmmmmmmm kizlar, test sonucumu aldim hamilemymisim, darisi basiniza..
Iyıyım Can'ım eve geldim uzanıyorum masaAllah sanada bendende 18 yumurta aldılar Can'ım yarın arıyacaklarmışMrhba cnm şimdi geldim eve opu dan sonra serum falan taktılar çok iyiyim herşey yolunda gitti 19 tane yum. toplamışlar sen nasılsn cnm
Can'ım senin daha test günün yarın bence yarın tekrar yaptır yükselir hem önemli olan idrar testinde çıkıyorsa yeni yeni yükselmeye başlamıştır sakin ol hamilesin ve sağlıklı inşallah4.60 çıkmış kızlar seviniyim mi üzülüyum mu anlamadim
Benide yrn arıyacaklar cnm , bende uzanıyorum evde biraz ağrım var :) sana da Maşallah canımIyıyım Can'ım eve geldim uzanıyorum masaAllah sanada bendende 18 yumurta aldılar Can'ım yarın arıyacaklarmış
Özel bi hastanede yaptırdım. İki doktorumu da aradım çarşamba tekrarliycam. Nette baktım 8. 9. Gün benim gibi çıkıp ta 12. Gün yükselmiş hep. Yarın sabah ilk ıdrarla tekrar yapcam test. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyorMuş. Benim 4.60Canim Themodernmumma dedigi gibi 4.60 teste nasil cikmis dusuk bi sayi.labratuvar da mi bi sıkıntı var acaba.nerde yaptrdin
Yarın eşim nöbetçi anca çarşamba günü yaptıra bilirimCan'ım senin daha test günün yarın bence yarın tekrar yaptır yükselir hem önemli olan idrar testinde çıkıyorsa yeni yeni yükselmeye başlamıştır sakin ol hamilesin ve sağlıklı inşallah
canım testi tekrarlarsan aynı yerde aynı saatte yap. fark ediyor farklı yerlerde oluncaÖzel bi hastanede yaptırdım. İki doktorumu da aradım çarşamba tekrarliycam. Nette baktım 8. 9. Gün benim gibi çıkıp ta 12. Gün yükselmiş hep. Yarın sabah ilk ıdrarla tekrar yapcam test. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyorMuş. Benim 4.60
Çarşamba günü yine aynı hastanede yaptircamcanım testi tekrarlarsan aynı yerde aynı saatte yap. fark ediyor farklı yerlerde olunca
Can'ım yükselir daha Zaman'ı bile gelmedi 9. Gün yükselir. Çarşamba hem bu yaptırdığın yerde yaptır hem de başka bir labarotuvarda yaptır belki arkadaşların dediği gibi bi yanlışlık vardır. İnan bana üzme kendini ben olumsuzu gördüğüm halde ağladım zırladım sonra aaaaa bu kadar zor zamanları atlattım bunu mu atlatamıycam bi daha denerim olmadı bi daha denerim diyip kendime geldim. Sen idrarda pozitifi görmüşken boşuna üzüyorsun kendiniYarın eşim nöbetçi anca çarşamba günü yaptıra bilirim
o ağrılar gebelik belirtisi canımBir de böyle adet gibi sancılar hissetmeye ramen gebelik yaşayan var mı acaba