Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

ilk iki denememde bana transfer öncesi ve sonrası rahim kalınlığı hakkında hiç bilgi vermediler. ben bilmediğim için sormamıştım. şimdi gittiğim merkezde söylediklerinde şaşırmıştım :)

Yani doktor onemsemedigine gore, bir de gecen tup bebekte de vardi ama hamile kaldim. Belki onemli degildir. Teshis konsa da zaten tup bebek yaptiriyoruz baska tedavi yontemi var mi ?
tüp bebek için demedim cnm doğumdan sonra belki gözetim altında tutulması gerekir diye yazdım pis bir hastalık çünkü ama yinede sen bilirsin tabi

Canim kalınlığı 6 ile tutan bile var pek takılmamak gerekiyor ama insan işte merak ediyor. İnşallah mutlu haberleri alicaz
İnşallah Can'ım valla dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin bi arkadaşımın 5 yıldır olmuyordu bugün ondan da Mutlu haberi aldım. Darısı bize olsun

ilk iki denememde bana transfer öncesi ve sonrası rahim kalınlığı hakkında hiç bilgi vermediler. ben bilmediğim için sormamıştım. şimdi gittiğim merkezde söylediklerinde şaşırmıştım :)
Canim uzaniyorum azicik ayaga kalkiyorum hemen adet agrisi gibi agri giriyor asagidan. Sana da oluyor mu oyle.

gebelik testinde tavsiye edeceğiniz bir marka varmı

yas 31 izmir medikal park 12 senrlik evliyim. pko. dondurulmuslar 3 transferim biraz sonra olucak.
hayirli olsun cnm. bana tinaztepeyi cok tavsiye ettiler ben de raporlu yaptirmak icin oraya gittim rapor yetismedi ama ekibi cok sevdim orda yaptirdim hersey cok iyiydi ama pozitif sonucu aldıktan sonra doktorun ilgisi alakasi azaldi sanki beta hcg düşük çıktı az artti doktor hic bi yorum bile yapmiyor. canim medikal parkta doktorun kim? sgk anlasmasi var mi? fiyatlar nasil?

[TD]KAÇ KİŞİYİZ [/TD] [TD]NİCKLERİMİZ[/TD] [TD]YAŞ[/TD] [TD]İNFERTİLİTE SEBEBİ[/TD] [TD]MERKEZ[/TD] [TD]DENEME SAYISI[/TD] [TD]SON DURUM[/TD] [TR][/TR] [TD]1[/TD] [TD]emily07[/TD] [TD]35[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp bebek merkezi[/TD] [TD]3[/TD] [TD]10.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]2[/TD] [TD]Umudummm0809[/TD] [TD]24[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Almanya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]opu bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]3[/TD] [TD]Sassenachen[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]4[/TD] [TD]usagi62[/TD] [TD]30[/TD] [TD]çikolata kisti[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]5[/TD] [TD]ervanazim[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Ankara Hrs hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]6[/TD] [TD]rosebaby[/TD] [TD]39 [/TD] [TD]Tüplerde sorun[/TD] [TD]Adana Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]11.08.2016 test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]7[/TD] [TD]tasdan[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]8[/TD] [TD]EfendimGuzelim[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sperm sayısı az[/TD] [TD]Almanya novum[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test sonucunu bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]9[/TD] [TD]Umay_ilahe[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Amh düşüklüğü[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]sonuç bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]10[/TD] [TD]yelizz001[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD] Negatif[/TD] [TR][/TR] [TD]11[/TD] [TD]Hoffe[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]12[/TD] [TD]Tuanam21[/TD] [TD]28[/TD] [TD]erkek infertilitesi[/TD] [TD]Acıbadem Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]13[/TD] [TD]irmik87[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]14[/TD] [TD]nasaa0303[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]15[/TD] [TD]papatyyaa123[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Transferi Bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]16[/TD] [TD]Hayalci_almina[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Çikolata kisti[/TD] [TD]İzmir özek Tınaztepe Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]HAMİLE [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]17[/TD] [TD]evlatkokusu_[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]18[/TD] [TD]bril[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Medikalpark Bahçelievler [/TD] [TD]-- [/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]19[/TD] [TD]Hira_61[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]20[/TD] [TD]heidi1017[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]21[/TD] [TD]Seydaulu[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]22[/TD] [TD]Benim bebixsxim[/TD] [TD]31[/TD] [TD]pko[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]23[/TD] [TD]elmali[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD]

bende de var lanet olasi cikolata kistinden kendi küçük etkisi büyük. biri 1cm diğeri 2 cm ama 2 senedir hamile kalmama engel. anca tüp bebekle gördüm pozitifi

Yaptirmadilar canim, endometriosis benzeri yapi diyor doktor ama daha cozemedi ne oldugunu, buyumuyor da kuculmuyor da :)
benim de CA lar normal çıktı ama 2 doktor da ultrason görüntüsüne göre kesinlikle cikolata kisti dedi. salgiladiklari enzimler yüzünden yumurya veya spermim yapisini bozuyorlarmis, dollenmeyi engelliyormus ya da dollense bile bolunmelero bozuyormus. pis cikolata kisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…