Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kizlar siz doktorlari bosverin bence istirahat önemli. ben 2 seferdir hastaneye gittim saatlerce heyecandan ayakta dolandim kac kere merdiven indim çıktım vs. ve eve gelince korkunç bel ağrısı yaşadım dinlendikce geçti. sanirim bizim mümkün oldugunca az hareketli olmamiz gerekiyor

Kızlar bugün 8. Gunu dayanamadım test yaptım normalde beta değerim 0.100 bugün 2.40 çıktı acaba değer artar mi yoksa kullandigim ilaçlardan mi çıktı 2.40 lütfen yorumlayin :KK43:(

Kızlar bugün 8. Gunu dayanamadım test yaptım normalde beta değerim 0.100 bugün 2.40 çıktı acaba değer artar mi yoksa kullandigim ilaçlardan mi çıktı 2.40 lütfen yorumlayin :KK43:(
10. gün tekrar yap canım. 10 günün altında yanılgı payı var diyor doktorlar

Su an tutmadi gibi görünüyor değil mi ben de sevimistim hep 0 çıkıyor ne güzel 2.4 çıktı diye :KK43:(
tam emin değilim ama 20 nin altındai değerleri doktorlar pozitif görmüyor diye biliyorum. ama daha erken belki artabilir. erken yapmışsın 10. günü bekle tekrar yap derim ve umutsuzluğa kapılma canım. kaçıncı gün embriyosu

tam emin değilim ama 20 nin altındai değerleri doktorlar pozitif görmüyor diye biliyorum. ama daha erken belki artabilir. erken yapmışsın 10. günü bekle tekrar yap derim ve umutsuzluğa kapılma canım. kaçıncı gün embriyosu
3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi ikiz gebelik yüzde 5 çok düşük ihtimal demişti doktor hamilelik yüzde 60 demişti ama tutmadi galiba dünden beri Ağlıyorum zaten tutmadi diye :KK43:

Ben bunu hic bilmiyordum ya, ama onceden yoktu bende tup bebek igneleriyle cikti ortaya. Daha once de ultrasona kac kez girdim cunku.

Benimde igne sirasinda cikti, daha önce hic lafi bile gecmedi. Birden sol tarafinizda cikolata kisti var dediler. Ama tüp bebekte cikolata kisti olanla olmayanin sansi ayniymis, etkilemiyormus

3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi ikiz gebelik yüzde 5 çok düşük ihtimal demişti doktor hamilelik yüzde 60 demişti ama tutmadi galiba dünden beri Ağlıyorum zaten tutmadi diye :KK43:
3. günse çok erken yapmışsın çıkmaz canım 10. gün tekrarla testi.

Ewt cnm bnde raporu arastirip tekrar deneyecegim 2 ciydi bu iki ay icinde iki deneme ikiside husran
evet cnm yogun
canım gerçekten üzülme vardır bir hayır. benim ikinci tutduda ne oldu. sağlıksız tutup düşmesi çok daha kötü. rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin. pes etme eminimki en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın.

X