- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Kesinlikle Laboquick. Benim 6. Gunde cikarmisti hemen.gebelik testinde tavsiye edeceğiniz bir marka varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle Laboquick. Benim 6. Gunde cikarmisti hemen.gebelik testinde tavsiye edeceğiniz bir marka varmı
bugün 2-3 tane alayımKesinlikle Laboquick. Benim 6. Gunde cikarmisti hemen.
Ben bunu hic bilmiyordum ya, ama onceden yoktu bende tup bebek igneleriyle cikti ortaya. Daha once de ultrasona kac kez girdim cunku.doktora sordum transferde cikolata kistinin artik zarari olur mu diye artik pek etkisi olmaz dedi
Internetten siparis et 20 tanesi 10 lira falan.bugün 2-3 tane alayım
tamam bakıyorum hemenInternetten siparis et 20 tanesi 10 lira falan.
ben bu markanın ovilasyon testini almıştım hatta evde daha var :)Internetten siparis et 20 tanesi 10 lira falan.
10. gün tekrar yap canım. 10 günün altında yanılgı payı var diyor doktorlarKızlar bugün 8. Gunu dayanamadım test yaptım normalde beta değerim 0.100 bugün 2.40 çıktı acaba değer artar mi yoksa kullandigim ilaçlardan mi çıktı 2.40 lütfen yorumlayin (
Su an tutmadi gibi görünüyor değil mi ben de sevimistim hep 0 çıkıyor ne güzel 2.4 çıktı diye (10. gün tekrar yap canım. 10 günün altında yanılgı payı var diyor doktorlar
tam emin değilim ama 20 nin altındai değerleri doktorlar pozitif görmüyor diye biliyorum. ama daha erken belki artabilir. erken yapmışsın 10. günü bekle tekrar yap derim ve umutsuzluğa kapılma canım. kaçıncı gün embriyosuSu an tutmadi gibi görünüyor değil mi ben de sevimistim hep 0 çıkıyor ne güzel 2.4 çıktı diye (
Taze transferse catlatma ignesinin etkisi olabilir. Kacinci gun embryosu ?Su an tutmadi gibi görünüyor değil mi ben de sevimistim hep 0 çıkıyor ne güzel 2.4 çıktı diye (
Ewt cnm bnde raporu arastirip tekrar deneyecegim 2 ciydi bu iki ay icinde iki deneme ikiside husrancanım üzülme vardır bundada bir hayır. merkezini değişip yeniden dene derim. birde rapor olayını araştır maddi seni yormaz senin kaçıncı denemendi
evet cnm yoguncanim kanaman yogun mu? azsa yerlesme de olabilir
3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi ikiz gebelik yüzde 5 çok düşük ihtimal demişti doktor hamilelik yüzde 60 demişti ama tutmadi galiba dünden beri Ağlıyorum zaten tutmadi diyetam emin değilim ama 20 nin altındai değerleri doktorlar pozitif görmüyor diye biliyorum. ama daha erken belki artabilir. erken yapmışsın 10. günü bekle tekrar yap derim ve umutsuzluğa kapılma canım. kaçıncı gün embriyosu
Ben bunu hic bilmiyordum ya, ama onceden yoktu bende tup bebek igneleriyle cikti ortaya. Daha once de ultrasona kac kez girdim cunku.
Dondurulmuş embriyo 3. GünTaze transferse catlatma ignesinin etkisi olabilir. Kacinci gun embryosu ?
3. günse çok erken yapmışsın çıkmaz canım 10. gün tekrarla testi.3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi ikiz gebelik yüzde 5 çok düşük ihtimal demişti doktor hamilelik yüzde 60 demişti ama tutmadi galiba dünden beri Ağlıyorum zaten tutmadi diye
3. gün daha 3 gün daha bölünecek tutunması hormonu vücuda salgılaması derken hemen sonuç vermez. umutsuzluğa kapılma.Dondurulmuş embriyo 3. Gün
canım gerçekten üzülme vardır bir hayır. benim ikinci tutduda ne oldu. sağlıksız tutup düşmesi çok daha kötü. rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin. pes etme eminimki en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın.Ewt cnm bnde raporu arastirip tekrar deneyecegim 2 ciydi bu iki ay icinde iki deneme ikiside husran
evet cnm yogun