Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

valla benim doktor denize girmek serbest dediğine göre değil. ama internette olsun burada olsun bir kaç gün yapmayın diyorlar. huzursuz oldum yapmadım. ama antalya çok sıcakkkkkk
Denizden mikrop kapilir belkide dusta ne bilim yine de riske atmamak lazim dayinicaz bu kadar emek bosa gitmesin

Denizden mikrop kapilir belkide dusta ne bilim yine de riske atmamak lazim dayinicaz bu kadar emek bosa gitmesin
denize girmem zaten ama antalyanın denizinden mikrop kapılmaz aksine çoğu doktor antalyanın denizini önerir tuzlu olduğu için. ama tüp bebek yaptırıp girmek bana göre mantıksız.

Yaptirmadilar canim, endometriosis benzeri yapi diyor doktor ama daha cozemedi ne oldugunu, buyumuyor da kuculmuyor da :)

Canim valla istedigin zaman alabilirsin ama ben bu kez 5 gun almayacagim. Sadece sacimi yikayacagim. Gecen kez almistim, almayan arkadaslarim hep hamile kaldi. Muhtemelen tesaduf ama batil inanc gibi artik.
bende geçen sefer 4 gün almamıştım hamile kalmıştım o zaman bende 2 gün daha sabredeyim ıslak mendiller silineyim

Yaptirmadilar canim, endometriosis benzeri yapi diyor doktor ama daha cozemedi ne oldugunu, buyumuyor da kuculmuyor da :)
benimde öyle 1 yıldır teşhis edildi hep aynı boyutta aslında vajinal ultrasonla diğerlerinden kolaylıkla ayırt edilebiliyor başka bir doktora daha görün istersen ya da dediğim testi yapabilirsin aklında kalmasın:)

canım medical park bahçelievler dr ayşe jane özcan doktorum.
gayet ilgili.ben çok memnunum.birde ben fmf yani ailevi akdeniz ateşi hastasıyım(genetik) bu hastalığı bilen nadir jinekologlardan biri o yüzden onu tercih ettim.

Yani doktor onemsemedigine gore, bir de gecen tup bebekte de vardi ama hamile kaldim. Belki onemli degildir. Teshis konsa da zaten tup bebek yaptiriyoruz baska tedavi yontemi var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…