Maşallah sayı çok güzel inss hepsi güzelce büyürlerKızlar 14 tane yumurtam gelişmiş 10 mm civarındalar pazar gününe kadar iğnelere devam Salı günü OPU olucakk :) :)
39 tüplerde sorun 3 .deneme adana başkent 11 ağustos test günükızlar yaş infertilite sebebi merkez deneme sayısı ve son durumunuzu yazın hemen liste yapıyorum
Arkadaşım da 3. Gün koydurdu. 7. Gün idrarda çıkmış. :) ben de idrar mi kan mi yaptırSam karar veremedimcanım birlikte test yapalım gel ben de evde test yapmak için aldım ctesi yapsam mı diyorum erken mi olur bilemedim yoksa ben de mi beklesem salıyı of azap rüyalarıma girdi pozitif hamilelik testleri
Can'ım ben ilk idrar yapacağım sonra kan yaptırırım ay bi heyecan girdi bana belirtilerin devam ediyor mı ben de tık yok.Arkadaşım da 3. Gün koydurdu. 7. Gün idrarda çıkmış. :) ben de idrar mi kan mi yaptırSam karar veremedim
şimdiden mutlu yıllar, uğur olsun hepimizebenim doğum günümumarım hepimiz pozitifi görürüz
Doğru diyorsun canım. Çok şükür inançlıyiz kismetden öteye koy yok. Nasip de varsa olur bana kalsa çok üzerine düşmem ama dış mihraklarin gözü hep üzerimizde sözleri çok canımı acıtıyor.Bu kadar strese sokmayin kendinizi, olmuyorsa da vardir bunda bi hayir deyin. Kismet bu isler. Olup da kaybetmek de var daha aci. Allahim sen hakkimda hayirlisini ver deyin gecin. Yoksa bu isin sonu psikolojik yikim oluyor. Nerak ediyorsaniz yapin gecin testi.
Cumartesi günü 7. Gün olacak pazar günü sabah ilk ıdrarla yapabilirimCan'ım ben ilk idrar yapacağım sonra kan yaptırırım ay bi heyecan girdi bana belirtilerin devam ediyor mı ben de tık yok.
yaş 30,sebebi açıklanamayan infertilite, bahçeci fulya,ilk deneme,transferi bekliyorumkızlar yaş infertilite sebebi merkez deneme sayısı ve son durumunuzu yazın hemen liste yapıyorum
Ben ctesi yapayım diyorum 7. Gün çıkar varsa diyeCumartesi günü 7. Gün olacak pazar günü sabah ilk ıdrarla yapabilirim
Kızlar 14 tane yumurtam gelişmiş 10 mm civarındalar pazar gününe kadar iğnelere devam Salı günü OPU olucakk :) :)
çikolata kisti tam bir muamma neden oluştuğu nasıl etkilediği tam bilinmiyor kesin bir tedaviside yok zaten ancak şu bir gerçek ki kadınlarda infertiliteye neden olan etmenlerin başında geliyor çikolata kistine sahip olan kadınların %40-50 si normal yollardan çocuk sahibi olamıyor malesef benim kistimde 3 cm seninki belki çikolata kisti değildir çikolata kistinin kısırlıkla ilişkisi rapor şartlarını belirten kanunda bile yazıyor çünkü seninki geçici yumurtalik kistlerinden olabilir ca 125 testi yaptırmış mıydınCikolata kisti bende ee var galiba sol tarafta 2.3 boyutta hic engeldir demediler bugune dek.
Evet denemek lazım :) Ayy çok heyecanlandım benim de evde test varBen ctesi yapayım diyorum 7. Gün çıkar varsa diye
Can'ım belirtilerin var mı?Evet denemek lazım :) Ayy çok heyecanlandım benim de evde test var
Duş tamı yasak@Sassenachen canım ya biz ne zaman duş alacağız ben çatlamak üzereyim sıcaktan
bende bahçecide yaptırıyorum doktorun kim canımyaş 30,sebebi açıklanamayan infertilite, bahçeci fulya,ilk deneme,transferi bekliyorum
doktorum erbil yağmur, peki senin doktorun kimbende bahçecide yaptırıyorum doktorun kim canım
valla benim doktor denize girmek serbest dediğine göre değil. ama internette olsun burada olsun bir kaç gün yapmayın diyorlar. huzursuz oldum yapmadım. ama antalya çok sıcakkkkkkDuş tamı yasak