- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüp bebek için demedim cnm doğumdan sonra belki gözetim altında tutulması gerekir diye yazdım pis bir hastalık çünkü ama yinede sen bilirsin tabiYani doktor onemsemedigine gore, bir de gecen tup bebekte de vardi ama hamile kaldim. Belki onemli degildir. Teshis konsa da zaten tup bebek yaptiriyoruz baska tedavi yontemi var mi ?
Bana hic soylemediler transfer oncesi. Sadece kontrolde 9.75 ti.ilk iki denememde bana transfer öncesi ve sonrası rahim kalınlığı hakkında hiç bilgi vermediler. ben bilmediğim için sormamıştım. şimdi gittiğim merkezde söylediklerinde şaşırmıştım :)
İnşallah Can'ım valla dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin bi arkadaşımın 5 yıldır olmuyordu bugün ondan da Mutlu haberi aldım. Darısı bize olsunCanim kalınlığı 6 ile tutan bile var pek takılmamak gerekiyor ama insan işte merak ediyor. İnşallah mutlu haberleri alicaz
Tamam canim ben bu konuyu eger bebis olursa goruseyim doktorla.tüp bebek için demedim cnm doğumdan sonra belki gözetim altında tutulması gerekir diye yazdım pis bir hastalık çünkü ama yinede sen bilirsin tabi
Canim uzaniyorum azicik ayaga kalkiyorum hemen adet agrisi gibi agri giriyor asagidan. Sana da oluyor mu oyle.ilk iki denememde bana transfer öncesi ve sonrası rahim kalınlığı hakkında hiç bilgi vermediler. ben bilmediğim için sormamıştım. şimdi gittiğim merkezde söylediklerinde şaşırmıştım :)
bana kontrollerde bile söylememişlerdi gelecek tüp bebek merkezindeBana hic soylemediler transfer oncesi. Sadece kontrolde 9.75 ti.
dün bir iki kez oldu ama bugün birşey yok. hatta tuvaletim gelince 5dk tutdum yanlarım ağrıdı hemenCanim uzaniyorum azicik ayaga kalkiyorum hemen adet agrisi gibi agri giriyor asagidan. Sana da oluyor mu oyle.
Bizde 2 tane istedik canım
Sen kan testini mi yaptirdin canim? Ne durumdasin tekrarladin mi testi?[/QUOY
Yok kan testi yaptiramadim simdi aldim bi kac tane test yarin sabah yaparim. 10luk testlerden aldim
27 yasindayim, ilk deneme, izmir özel tinaztepe hastanesi, cikolata kisti sebebiyle, sonuç pozitifyelizz001 @Hoffe @Nasaa0303 papatyyaa123 ShinSeGi @evlat_kokusu @Hira_61 @heidi1017 @Seydaulu @elmali kızlar listeye eklemek için bilgilerinizi yazarmısınız. yaş- kaçıncı deneme-nerede yapıldığı-yaptırma sebebiniz-hangi aşamada olduğunuz
Yas 27 2.deneme erkek infertilitesi irenbe tup bebek merkezi agustosta transfer canim :)yelizz001 @Hoffe @Nasaa0303 papatyyaa123 ShinSeGi @evlat_kokusu @Hira_61 @heidi1017 @Seydaulu @elmali kızlar listeye eklemek için bilgilerinizi yazarmısınız. yaş- kaçıncı deneme-nerede yapıldığı-yaptırma sebebiniz-hangi aşamada olduğunuz
canım üzülme vardır bundada bir hayır. merkezini değişip yeniden dene derim. birde rapor olayını araştır maddi seni yormaz senin kaçıncı denemendiKizlar bn hastalandim malesef yine husran
hayirli olsun cnm. bana tinaztepeyi cok tavsiye ettiler ben de raporlu yaptirmak icin oraya gittim rapor yetismedi ama ekibi cok sevdim orda yaptirdim hersey cok iyiydi ama pozitif sonucu aldıktan sonra doktorun ilgisi alakasi azaldi sanki beta hcg düşük çıktı az artti doktor hic bi yorum bile yapmiyor. canim medikal parkta doktorun kim? sgk anlasmasi var mi? fiyatlar nasil?yas 31 izmir medikal park 12 senrlik evliyim. pko. dondurulmuslar 3 transferim biraz sonra olucak.
bende de var lanet olasi cikolata kistinden kendi küçük etkisi büyük. biri 1cm diğeri 2 cm ama 2 senedir hamile kalmama engel. anca tüp bebekle gördüm pozitifiçikolata kisti tam bir muamma neden oluştuğu nasıl etkilediği tam bilinmiyor kesin bir tedaviside yok zaten ancak şu bir gerçek ki kadınlarda infertiliteye neden olan etmenlerin başında geliyor çikolata kistine sahip olan kadınların %40-50 si normal yollardan çocuk sahibi olamıyor malesef benim kistimde 3 cm seninki belki çikolata kisti değildir çikolata kistinin kısırlıkla ilişkisi rapor şartlarını belirten kanunda bile yazıyor çünkü seninki geçici yumurtalik kistlerinden olabilir ca 125 testi yaptırmış mıydın
benim de CA lar normal çıktı ama 2 doktor da ultrason görüntüsüne göre kesinlikle cikolata kisti dedi. salgiladiklari enzimler yüzünden yumurya veya spermim yapisini bozuyorlarmis, dollenmeyi engelliyormus ya da dollense bile bolunmelero bozuyormus. pis cikolata kistiYaptirmadilar canim, endometriosis benzeri yapi diyor doktor ama daha cozemedi ne oldugunu, buyumuyor da kuculmuyor da :)
doktora sordum transferde cikolata kistinin artik zarari olur mu diye artik pek etkisi olmaz dediYani doktor onemsemedigine gore, bir de gecen tup bebekte de vardi ama hamile kaldim. Belki onemli degildir. Teshis konsa da zaten tup bebek yaptiriyoruz baska tedavi yontemi var mi ?
canim kanaman yogun mu? azsa yerlesme de olabilirKizlar bn hastalandim malesef yine husran