Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kızlar tabi bu durumda maddi olarak gözümüze gelmiyor olsun da milyarlar gitsin hiç önemli değil. Ben sadece sektörün çok ama çok pahalı olduğu kanatindeyim. Bu olmazsa 2 ay sonra tekrar denerim. Ben sırf para yüzünden yaptiramayanlara üzülüyorum.
Tabiki de canim senelerdir para olmadigi icin evlat hasreti cekenler var rabbim herkezin yar ve yardimcisi olsun hem maddi hem manevi

İlk denemem cnm ve çok endişeliyim ara ara moralim bozuluyor ama bakalım neler olucak herşey yolunda giderse 2 tane embriyo transfer edilcek
canım endişeni anlıyorum ama takmamaya çalış. stres yapma. olumlu düşün ki herşey tıkır tıkır yolunda gitsin. hakkında hayırlısı olsun

@ervanazim canım son yazdığını yanlış okumuşum evet haklısın bende senin gibi düşünüyorum. o kadar maddiyat yüzünden yaptıramayan çok insan var.

Benden istemedi Can'ım sen ne zaman yaptıracaksın yarın mı? Bu arada hangi ilaçları kullanıyorsun Can'ım? Bi de nerde yaptırdınız ben İzmir irenbede yaptırdım. İlaçlarım sabah Crinıne jel, climare forte bant, prednol, ecopirin,b12, vagifem fitil, progrestan fitil kullanıyorum
Sizin irenbede dr kim ?? ben de Kaan beyin hastasıyım şimdi transfer için adeti bekliyorum sizin transferiniz hayırlı olsun inşallah

739561.jpg

Kızlar merhaba, bi sorum olucaktı ben 6 gündür Puregon iğne vuruyorum yrn kontrolüm var ama çok ağrım var bugün kasıklarımda, içimde sanki iğneler batıyo gibi bir his, sizin başınıza geldi mi böyle birşey? Umarım bir terslik yoktur :KK43:
Aynen Can'ım senin durumdayım karnımdan bacağıma kadar Ağrı var bugün 2 iğne vurdum doktorum normal dedi yumurtalar buyuyo

Günaydin herkese. Benim Transferim gecen hafta pazartesiydi, dayanamadim bu sabah test yaptim. Cok zayif bi ikinci cizgi gördüm, resme almak cok zordu. Sevinebilir miyim acaba ?

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

X