- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
Canim biz asilama hic yapmadik cunku doktorumuz tup bebekle bebek sahibi olursunuz tup bebek yapmamiz lazim esimde ileri hareketlilik cok azIki kez asilama yaptirdiysaniz, cocugunuz yoksa hic, evliliginiz 3 yili astiysa, devlet hak veriyor.
Tamam o testlerle ispatlanirsa hic asilama yapmadan direkt tup bebek hakki yine veriliyor.Canim biz asilama hic yapmadik cunku doktorumuz tup bebekle bebek sahibi olursunuz tup bebek yapmamiz lazim esimde ileri hareketlilik cok az
Tamam canim cok tesekkur ederim basvuru yapmak icin nereye gittiniz acaba kusura bakma cok soru sordum cnmTamam o testlerle ispatlanirsa hic asilama yapmadan direkt tup bebek hakki yine veriliyor.
Canim ne kadar fiyat tuttu. Bende ikinci olmazsa farklı biyer düşünüyorum özellikle konaklama sıkıntı olmayacak biyercanım bak antalyada kemal bey çok iyi. akdeniz ünv hastanesine ilk tüp bebeği getiren adam. gerçekten yoğun bir merkez yurtdışından yabancı hastası bile var. antalya ıvf tüp bebek merkezi araştır istersen. konaklama sıkıntın yok. hastanenin misafir hanesi var ücretsiz kalıyorsun. istersen gel derim.
cnm hayırlı olsun inss sımsıkı tutunsun bebisinSansin cok yuksek dedi gecen sene benim yasimda olan ve benle ayni sartlarda 60 hastadan 52 si tutmus ama kismet bu isler tabii.
sağol cnm amin inss
Devlet hastanesi ya da universite hastanesi, neresi tup bebek bolumu acmissa Kayseri de. Devlete bagli olacak ama.Tamam canim cok tesekkur ederim basvuru yapmak icin nereye gittiniz acaba kusura bakma cok soru sordum cnm
Tmam cnm bn bunu bi arastiriyim cok tesekkur ettimDevlet hastanesi ya da universite hastanesi, neresi tup bebek bolumu acmissa Kayseri de. Devlete bagli olacak ama.
canım aynı korkuları yaşadık. sen doktorunun sözünden sakın çıkmaKorkuyorum zaten cok zor karar verdık bır aksılık cıkacak yanlış bıse yapıcaz dıye cok korkuyorum başlıycan mecbur ama yınde aklıma takıldı kullanan varmı dıye yoksa bu şekılde kulanan ilk benmıyım acaba
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin.
canım kendin dene yaparsın bende hayatta yapamam diyordum yaptım. eğer yapamazsan hastaneye yaptırSağolun iğlerı ben kendıme vuramam eşime diyorum sen vur oda beceremem dedi en son anneme vurduralım dedık onda panık yaptı hemen bakalım yarın akşam bizim evde neler olacak iğneyı vurabılıcekmıyız...İşte aklıma dostınex karısştırdı
canım ben dondurma ücreti 2 empriyo için 500tl verdimClexane 0.4ml cnm
ayniymis canim biz 5400 tupe 1000 ilaclara verdik rapor kullanmadik canim sonrakinde de 1305 dondurma ucreti 1305 trasver ucreti ayrica testler falanda epey para yatirdik sadece para zaten sifir ilgi hemsirelerde
canım özel yaptırırsan 5000tl herşey içinde hastaneye veriyorsun. ilaçlar için 2000tl civarı tutuyor. dondurma ücreti her tüp için 500tl ömürlük. süresi yok. 1 tüpe 2 adet koyuyorar.Canim ne kadar fiyat tuttu. Bende ikinci olmazsa farklı biyer düşünüyorum özellikle konaklama sıkıntı olmayacak biyer
Insallah tutunma belirtisidir canim sakin korkma ve uzulme etkileme bebisini tutunma belirtisi cogu insanin kasık ağrısıyla oluyor hattaKızlar bu ağrılar beni öldürüyor bugün adet ağrısı gibi ağrım oldu.hatta wc ye gidince bakıyorum. çok korktum bazen aceba hala orda mısın diye elimi karnına koyuyorum sonra birden burdayım dercesine bi ağrı giriyor ama farklı bi ağrı kasiklarimda değil Rahim de sanki. Bu şu gaz meselesi beni mahvetti
Dün sağ göğüs ucunun baya bi büyük olduğunu fark ettim ama hiç öyle görmemiştim. Bugün normale donmus. Emzirirsinde göğüs ucu çıkar ya aynen öyleydi. İnşallah olmuştur allahim herkese nasip etsin. Nasıl geçecek bir hafta hemen belli olsun kurtulayim bu yükten ama testin adı geçince bile kötü oluyorum negatif i gorucem diyeInsallah tutunma belirtisidir canim sakin korkma ve uzulme etkileme bebisini tutunma belirtisi cogu insanin kasık ağrısıyla oluyor hatta
Allah korusun sakin simdiden kotuyu dusunme unutma aksi ispat edilene kadar suan sen hamilesin ve tadini cikar guzel dusun insallah allahin izniyle pozitifi goruceksin ve bize mujdeyi verceksin :)Dün sağ göğüs ucunun baya bi büyük olduğunu fark ettim ama hiç öyle görmemiştim. Bugün normale donmus. Emzirirsinde göğüs ucu çıkar ya aynen öyleydi. İnşallah olmuştur allahim herkese nasip etsin. Nasıl geçecek bir hafta hemen belli olsun kurtulayim bu yükten ama testin adı geçince bile kötü oluyorum negatif i gorucem diye
Amin inşallah burdaki bütün arkadaşlarım pozitif i görür :) ozaman mutluluğum tam olurAllah korusun sakin simdiden kotuyu dusunme unutma aksi ispat edilene kadar suan sen hamilesin ve tadini cikar guzel dusun insallah allahin izniyle pozitifi goruceksin ve bize mujdeyi verceksin :)
Can'ım biz aynı günüz senle ben de hiçbir belirti yok. Sancı felan da ki ikimizin de 3. Gün embriyosu. Daha bugünden itibaren tutunmaya başlayacak tutunmaya başlamadan bu kadar ağrı olması normal mi acaba?Allah korusun sakin simdiden kotuyu dusunme unutma aksi ispat edilene kadar suan sen hamilesin ve tadini cikar guzel dusun insallah allahin izniyle pozitifi goruceksin ve bize mujdeyi verceksin :)
Amin inşallah burdaki bütün arkadaşlarım pozitif i görür :) ozaman mutluluğum tam olur
Canim nasıl oluyor bilmiyorum ama doktor bana 10 12 hücreli dedi normalde 6 8 olmasi gerekirken niye öyle önde onu da anlamadım. Bu gaz yüzünden de ağrı yapıyor olabilir ama bugün resmen adet sancısı çektimCan'ım biz aynı günüz senle ben de hiçbir belirti yok. Sancı felan da ki ikimizin de 3. Gün embriyosu. Daha bugünden itibaren tutunmaya başlayacak tutunmaya başlamadan bu kadar ağrı olması normal mi acaba?
Can'ım 10 12 hücreli olması mükemmel olduklarını gösterir. Bence hiç kaygılanma bu konuda ama bu kadar rahatsız olman ilaçlardan da olabilir ya da gazdan dediğin gibi. Olmayacak diye düşünme sakın arkadaşım. Olumsuzluğa kapılma.Canim nasıl oluyor bilmiyorum ama doktor bana 10 12 hücreli dedi normalde 6 8 olmasi gerekirken niye öyle önde onu da anlamadım. Bu gaz yüzünden de ağrı yapıyor olabilir ama bugün resmen adet sancısı çektim
Ben çok tereddüt de kaldım 10 12 nasıl olur diye. Transferden sonra Dr. Resmini verince sordum kaç hücreli diye doktorum söyledi. 11 yum. 8 i dollenmisti 2. Gun aradim 3. Gun yapalim transferi dedi. 3. Güne 3 tane kalmış. Transfer zamanı doktorum anlattı bana bugün 3 tane kaldı 2 tanesi oldukça güzel dün seçmiştik dedi. 1 tane kalıyor geriye onuda dondurmaya değmez dedi. Yani 3 taneden 2 sini seçmişler. Diğer yavrularım gelişemedilerCan'ım 10 12 hücreli olması mükemmel olduklarını gösterir. Bence hiç kaygılanma bu konuda ama bu kadar rahatsız olman ilaçlardan da olabilir ya da gazdan dediğin gibi. Olmayacak diye düşünme sakın arkadaşım. Olumsuzluğa kapılma.