Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Themodernmumma canim transferin hayirli olsun Rabbim guldursun yuzunu bu sfer
@Hayalci_almina kuzum bence uzulme lutfen bana cokta dusuk gelmedi 2 kati nerdeyse sen kendini uzme yipratma bebegini etkileme.
yelizz001 cnm evet degerin dusuk ama 2. Testi de bi yap bakalim kac cikacak hayirlisi olsun Rabbim yardimcin olsun.

Tedaviye yeni baslayanlar hayirli olsun..

Canim ne kadar fiyat tuttu. Bende ikinci olmazsa farklı biyer düşünüyorum özellikle konaklama sıkıntı olmayacak biyer

yelizz001 cnm inss bir dahaki kan testinde değerin kat ve kat artar cnm
Sansin cok yuksek dedi gecen sene benim yasimda olan ve benle ayni sartlarda 60 hastadan 52 si tutmus ama kismet bu isler tabii.
cnm hayırlı olsun inss sımsıkı tutunsun bebisin

sağol cnm amin inss
Seninde bolbol kaliteli embiriyoların olsun inşallah

canım aynı korkuları yaşadık. sen doktorunun sözünden sakın çıkma

inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin.

canım kendin dene yaparsın bende hayatta yapamam diyordum yaptım. eğer yapamazsan hastaneye yaptır

Clexane 0.4ml cnm
ayniymis canim biz 5400 tupe 1000 ilaclara verdik rapor kullanmadik canim sonrakinde de 1305 dondurma ucreti 1305 trasver ucreti ayrica testler falanda epey para yatirdik sadece para zaten sifir ilgi hemsirelerde
canım ben dondurma ücreti 2 empriyo için 500tl verdim

Canim ne kadar fiyat tuttu. Bende ikinci olmazsa farklı biyer düşünüyorum özellikle konaklama sıkıntı olmayacak biyer
canım özel yaptırırsan 5000tl herşey içinde hastaneye veriyorsun. ilaçlar için 2000tl civarı tutuyor. dondurma ücreti her tüp için 500tl ömürlük. süresi yok. 1 tüpe 2 adet koyuyorar.
rapor çıkartırsan 2450tl hastaneye ilaçlara ben 1200tl verdim

Kizlar bugn kendi kendime ignemi vuruldum yaptim mi yapamadm mi blmiyrm anlamdm cumartesi gnu kontrole cagirdi bakalm ona gore dozajini ykselteblrm dedi snde pko oldugu icin braz agrili sizili olablr korkma dedi oylemi oluyosmdi agri sizi ykolsn dye bekliyrm dogru vurabldigmi iyle anlarm anca dmi cogu insan yanlis vuruyo dedi ondan endiselym braz

Kızlar bu ağrılar beni öldürüyor bugün adet ağrısı gibi ağrım oldu. hatta wc ye gidince bakıyorum. çok korktum bazen aceba hala orda mısın diye elimi karnına koyuyorum sonra birden burdayım dercesine bi ağrı giriyor ama farklı bi ağrı kasiklarimda değil Rahim de sanki. Bu şu gaz meselesi beni mahvetti

Insallah tutunma belirtisidir canim sakin korkma ve uzulme etkileme bebisini tutunma belirtisi cogu insanin kasık ağrısıyla oluyor hatta

Insallah tutunma belirtisidir canim sakin korkma ve uzulme etkileme bebisini tutunma belirtisi cogu insanin kasık ağrısıyla oluyor hatta
Dün sağ göğüs ucunun baya bi büyük olduğunu fark ettim ama hiç öyle görmemiştim. Bugün normale donmus. Emzirirsinde göğüs ucu çıkar ya aynen öyleydi. İnşallah olmuştur allahim herkese nasip etsin. Nasıl geçecek bir hafta hemen belli olsun kurtulayim bu yükten ama testin adı geçince bile kötü oluyorum negatif i gorucem diye

Allah korusun sakin simdiden kotuyu dusunme unutma aksi ispat edilene kadar suan sen hamilesin ve tadini cikar guzel dusun insallah allahin izniyle pozitifi goruceksin ve bize mujdeyi verceksin :)

Allah korusun sakin simdiden kotuyu dusunme unutma aksi ispat edilene kadar suan sen hamilesin ve tadini cikar guzel dusun insallah allahin izniyle pozitifi goruceksin ve bize mujdeyi verceksin :)
Amin inşallah burdaki bütün arkadaşlarım pozitif i görür :) ozaman mutluluğum tam olur

Can'ım biz aynı günüz senle ben de hiçbir belirti yok. Sancı felan da ki ikimizin de 3. Gün embriyosu. Daha bugünden itibaren tutunmaya başlayacak tutunmaya başlamadan bu kadar ağrı olması normal mi acaba?

Can'ım biz aynı günüz senle ben de hiçbir belirti yok. Sancı felan da ki ikimizin de 3. Gün embriyosu. Daha bugünden itibaren tutunmaya başlayacak tutunmaya başlamadan bu kadar ağrı olması normal mi acaba?
Canim nasıl oluyor bilmiyorum ama doktor bana 10 12 hücreli dedi normalde 6 8 olmasi gerekirken niye öyle önde onu da anlamadım. Bu gaz yüzünden de ağrı yapıyor olabilir ama bugün resmen adet sancısı çektim

Canim nasıl oluyor bilmiyorum ama doktor bana 10 12 hücreli dedi normalde 6 8 olmasi gerekirken niye öyle önde onu da anlamadım. Bu gaz yüzünden de ağrı yapıyor olabilir ama bugün resmen adet sancısı çektim
Can'ım 10 12 hücreli olması mükemmel olduklarını gösterir. Bence hiç kaygılanma bu konuda ama bu kadar rahatsız olman ilaçlardan da olabilir ya da gazdan dediğin gibi. Olmayacak diye düşünme sakın arkadaşım. Olumsuzluğa kapılma.

Ben çok tereddüt de kaldım 10 12 nasıl olur diye. Transferden sonra Dr. Resmini verince sordum kaç hücreli diye doktorum söyledi. 11 yum. 8 i dollenmisti 2. Gun aradim 3. Gun yapalim transferi dedi. 3. Güne 3 tane kalmış. Transfer zamanı doktorum anlattı bana bugün 3 tane kaldı 2 tanesi oldukça güzel dün seçmiştik dedi. 1 tane kalıyor geriye onuda dondurmaya değmez dedi. Yani 3 taneden 2 sini seçmişler. Diğer yavrularım gelişemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…