Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Yok cnm yapmadim esim istemedi yapmami yanlis pozitif cikarsa sevinecek yanlis negatif cikarsada uzulecegiz kan tahlilinde varsa da kesin cikacak yoksada zaten yarin dayan biraz da dedi dur baklm sabah erkenden gidecegim yarin Ins bebegim benimledir adet olacakmisim gibi goguslerim agriyo biraz kasiklarimda batma oluyo sicak basiyo bakalm ins bunlar adet olacagima degilde bebegimin tutunma belirtisidir
Bencede ya en iyisi hastanede yapmak net sonuc bende kontrolden ciktim simdi 2. Bi igne ekledi yumurtalari uyarmak icin mis bi tanesi 10mm mis iyimi sence bunlar

Arkadaşlar Merhaba

bende haziran sonu tüp bebek tedavisine başlamıştım fsh yüksekliği sebebiyle ilaç kullandım sonrasında şükür ki değer düştü. Bugün tedavimin 6.ncı günü, yumurtalar gelişiyor görünüyor şükür Rabbim e. 38 yaşındayım. Çarşamba kontrolüm var sanırım igneye cevap veren 3-4 yumurta var gibi bakalım kısmet. Bu benim 4.ncü denemem olacak. Yaşım da geçiyor. Umarım bu kez yüzüm güler. Topikteki tedavide olan arkadaşlarım inşallah evlat sahibi olurlar, pozotif sonuç alanların da sağlıcakla evlatlarını kucaklarina alabilmelerini diliyorum. Rabbim hiç birimizin kucağınî boş bırakmasın inşallah
hoşgeldin cnm inş olumlu sonuçlanır tedavin hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar,
benimde ağustos 13 ya da 15 inde dondurulmuş embriyo transferim olacak ilk denemem beni de aranıza alır mısınız:emir_bebek:
hoşgeldin cnm hayırlı olur inşallah tedavin

Hosbuldum canımmm Amin insallah. Sende transfer olmussun gozun aydin canim :) insallah sımsıkı tutunur bebeklerin sana canimcim

Kizlar ostrojenden kaynakli el ayak yanmasi, icerden disari dogru bi yanma mevcut mu ? Atesim 38 lerde hep ya..
Canım transferde bol bol su ictim. Sıkışınca alıyorlar. Transfer oncesi doktorum görüştü. Transfer sonrası hiç yatirmadilar wc girip hastaneden çıktım.

Benim doktor sakın yatma dedi. Gez toz merdiven çık havuza gir denize gir ev isini günlük islerini yap dedi. Yasak hicbirsey yok dedi. Hareketsiz kalman iyi değil kan dolaşımın duruyor dedi.
Ya evet duydum bunu ama deniz falan da asiri geliyor bana. Hadi hayirlisi bakalim. Ilk gun yatarim belki sonrasinda yatmam.

Ya evet duydum bunu ama deniz falan da asiri geliyor bana. Hadi hayirlisi bakalim. Ilk gun yatarim belki sonrasinda yatmam.
Bende denize falan girmem. Transferden sonra arkadasimla ozdilege gittim birseyler icip eve geldim. Yarinda evde dinlenirim sonrası normal hayatıma donerim ama ağır iş yapmam

X