- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Bebis taşıyorsun normal canım onlar daha dur sen neler yapacak sana :)Kizlar acaip ağrılarım başladı bugün. belim, karnim, bacaklarim... hele belim oyuluyor resmen ama oy bebisim oyyy yeterki sen tutun diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebis taşıyorsun normal canım onlar daha dur sen neler yapacak sana :)Kizlar acaip ağrılarım başladı bugün. belim, karnim, bacaklarim... hele belim oyuluyor resmen ama oy bebisim oyyy yeterki sen tutun diyorum
geçen tedavimde vermişti de Dr cnm ondan sordum demek ki bu sefer gerek görmediCanım estrofemi genelde dondurulmus embriyolarda veriyorlar
Benım düşüktü arkadasım..inşallah senın ki yüksek çıkar ..Bende transferin 5. Günü baktırcam e2 ve progesteron a inşallah düşük çıkmaz progestonun yüksek çıkması lazım
arkAdaşlar bana yapılmadı e2 ve progestan 5. günümBenım düşüktü arkadasım..inşallah senın ki yüksek çıkar ..
canım takma kafana benimde hiç belirtim yoktu ama pozitif çıkmıştı. iyi düşün iyi sonuçlasınMrb arkadaşlar bende transferımin 7.gunundeyım..hıcbirşey hissetmıyırum ..sadece karnımın alt kısmı şiş ..oda ilaçlardan dolayı olduğunu düşünüyorum..transferimin 5. Günü p4 ve. E2 hormonlarla bakıldı..ve degerlerım düşük bulundu..doktor hemen Progestan iğneye başlattı..okadar Can'ım yanıyor kı anlatamam..ne uzerıne oturabılıyourm ne de yatabılıyorum ..ınsallah bebişlerim tutunmuştur..allahım hepımızın gönlüne göre versin ..gercekten cok zor bi süreçmiş.
banada bakılmamıştı canım e2 neesye
arkAdaşlar bana yapılmadı e2 ve progestan 5. günüm
Cnm kişiye gore değişir belirtiler inss testte pozitifi görürsünGunaydın arkadaşlar kac gündür cok korkuyorum.transferımın 8. Gunundeyım bır agrım yerleşme kanaması dedıklerı kanama hıc bir belırtı yok.. Bunlar normal mı acaba cok korkuyorum tutmadı mı acaba
Aynen cnm bnimde 8 gunum ama da henuz hic bisey yok arada kasiklarim agri ama oda adetim yakin adet mi olacagim diye dusunuyorumGunaydın arkadaşlar kac gündür cok korkuyorum.transferımın 8. Gunundeyım bır agrım yerleşme kanaması dedıklerı kanama hıc bir belırtı yok.. Bunlar normal mı acaba cok korkuyorum tutmadı mı acaba
Can'ım senın de dondurulmuş mu ? Benım adetım gectı.. Normalde de hep gecıkıyor... Kaçıncı gun transferi .Hayırlısı arkadasım ınsallah guzel sonuclar alırız..Aynen cnm bnimde 8 gunum ama da henuz hic bisey yok arada kasiklarim agri ama oda adetim yakin adet mi olacagim diye dusunuyorum
Ewt cnm dondurulmus 2 tane 5 gun embriyosu bnim adetim gecikmez hic canim dur bakalim test gunu olursam cok moralim bozulur ins olmamda hayirlisiyla hamis oluruz senin test gunun ne zmn cnmCan'ım senın de dondurulmuş mu ? Benım adetım gectı.. Normalde de hep gecıkıyor... Kaçıncı gun transferi .Hayırlısı arkadasım ınsallah guzel sonuclar alırız..
Benım 3. Gün embrıyosu cnm..benımkı de dondurulmuş ..4 agustos ogrencem Allah Nasıp ederse.. Sen benden önce ogreneceksın galıba ..allahım bu yolda savaş veren herkesın emeklerını bosa çıkarmasın ..Ewt cnm dondurulmus 2 tane 5 gun embriyosu bnim adetim gecikmez hic canim dur bakalim test gunu olursam cok moralim bozulur ins olmamda hayirlisiyla hamis oluruz senin test gunun ne zmn cnm