Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

evet hemşire iğne daha etkilide kalçada apse yapıyor diye vermiyoruz dedi ama şuanlık çok şükür yok bakalım
hemen olmuyor canım uzun süre sonra yapmaya başlıyor. bende 15 gün vuruldum bir sıkıntı yaşamadım. uzun süre kullananlar şikayet ediyordu. iğne vurulunca sakın ovma sadece sıkıca pamukla bastır. birde eve gidince istersen kolanyalı pamukla oraya masaj yap yada buz tut faydası oluyor

hemen olmuyor canım uzun süre sonra yapmaya başlıyor. bende 15 gün vuruldum bir sıkıntı yaşamadım. uzun süre kullananlar şikayet ediyordu. iğne vurulunca sakın ovma sadece sıkıca pamukla bastır. birde eve gidince istersen kolanyalı pamukla oraya masaj yap yada buz tut faydası oluyor

tamam canım sağolasın

transferde yanımda olacak kimse yok. herkes çalışıyor :KK43:
Biz burdayiz canim kendini yalniz hissetme hic.

canım iğne rahat ama yağlı olduğu için yayılmıyor duruyor aynı yerde. zamanla vuruldukca artık morarma ve ağrı yapıyor. fitilin koyumu kolay bir sıkıntı olmuyor hap gibi içince sersemletiyor. fitilin tek sıkıntısı sürekli günlük pet değişiyorsun akıyor yavaş yavaş. jeli ilk defa kullandım. vallah ondan birşey anlamıyorum. sıkılıyor diye umut ediyorum. içi boş gözüküyor şuan benden akan yada çıkan birşey olmadı.
Him kullanmadim digerlerini cnm kullananlar daha iyi bilir tabiki katlancz artik cnm ne yapalim
ShinSeGi ShinSeGi cnm hadi guzel haberlrr verr
Kan verdimi acaba

Biz burdayiz canim kendini yalniz hissetme hic.

Him kullanmadim digerlerini cnm kullananlar daha iyi bilir tabiki katlancz artik cnm ne yapalim
ShinSeGi ShinSeGi cnm hadi guzel haberlrr verr
Kan verdimi acaba
bugün gelmedi daha. ne kullanırsan eziyet farksız yani. herşey bebek için

13875121_10154273623299034_1160984616_n.jpg
13866927_10154273623294034_701575665_n.jpg

X