Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim pikim kadir gecesiydi. haliyle değerlendiremedik. bir de gezideydik.. bu ay olacağını hiç sanmıyorum ama insan yine de acaba olabilir miyim diyor. ne garip 3 ay öncesinde istemiyorum beni zorlama diyordum eşime. kuzenimin bebeği oldu içimi ısıttı resmen. Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı vakitte versin. çok amin!

merhaba
ben de ağustos eylül gibi hamile kalmayı planlıyorum
33 yaşındayım biraz tedirginim bakalım öncesinde biraz sağlıklı beslenme ve stresten arınmayı planlıyorum :/
Ne güzel düşünmüşsünüz sağlıklı beslenme ve stresten arınmak, ben nedense hiç dikkat etmem hamile kalana kadar beslenmeme filan aslında çok önemli ama hele stresten arınmak ne mümkün hiçbir zaman başaramam zaten, spora başlamayı düşünüyorum adet olduktan sonra..

Ne güzel düşünmüşsünüz sağlıklı beslenme ve stresten arınmak, ben nedense hiç dikkat etmem hamile kalana kadar beslenmeme filan aslında çok önemli ama hele stresten arınmak ne mümkün hiçbir zaman başaramam zaten, spora başlamayı düşünüyorum adet olduktan sonra..

aman o ne mümkün
elimden geldiğince yapacağım işte

Ben de varım. Ilk bebeğim erkek ikinci kız istiyorum ben de😍😍 ovülasyon testi ile başladım yumurta takibine. Bu şekilde kızı olanlar var bakalım biz tedbiri alalım da takdir Allahımızın 🤰
Ovülasyondan önce birliktelik olunca kız, ovülasyon günü ve sonrası erkek mi oluyormuş yoksa tam tersi mi?

İstiyorum canım kardeşi olsun oğlumun yalnız kalmasın. İkisine de yetebilir miyim diye düşünüyorum işte
merhaba.ben ikinci cocuk ister miyim su an bilmiyorum.oglum 8 aylik.ama istersem de arada 4-5 yas olsun isterim 28 yasindayim.iki cocuk arasindaki yas farkiyla ilgili her cesit mantikli aciklama var.20li yaslarda olsaydiniz bekleyin nolucak biri buyusun derdim ama su durumda pespese olup buyutmek daha mantikli.zor olucak ama iki ucu b.klu degnek :KK70: Allah gonlunuze gore versin.

Bugün 36 gün sonunda adet oldum bu şekilde arkadaşlar geç olunca yumurtlamamis mi oluyorum cunku diger ay 26 gün sürmüştü bu ay 36 gün sürdü iki adet arası surecim
benim adetlerim 35-40 gun arasi bir zamanda gelirdi.hamilelik oncesinde 48 gune kadar cikmisti asiri duzensizlesmisti.doktora gittim dogum kontrol hapi kullanirsan duzenler dedi.kullanmadim ama hamilelik dusundugumuz icin.birkac ay sonra da hamile kaldim.ama birkac ay daha surerse mutlaka doktora gidin.bazen mevsimsel degisiklikler fazla kilo beslenme stres de etki edebiliyor.

merhaba.ben ikinci cocuk ister miyim su an bilmiyorum.oglum 8 aylik.ama istersem de arada 4-5 yas olsun isterim 28 yasindayim.iki cocuk arasindaki yas farkiyla ilgili her cesit mantikli aciklama var.20li yaslarda olsaydiniz bekleyin nolucak biri buyusun derdim ama su durumda pespese olup buyutmek daha mantikli.zor olucak ama iki ucu b.klu degnek :KK70: Allah gonlunuze gore versin.
Amin rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin aynen bende 30 un başlarında olsaydım 1-2 sene ara verirdim ama benim için zaman daralıyor

Merhaba kızlar ben de bu ay denemeye başlamak istiyorum bakalım Bat da 6 temmuz hayırlısı olsun hemen hamile kalırım diye de korkuyorum içten içe çok beklemek de istemiyorum ikilemdeyim yani:KK17::KK64:

Ovülasyondan önce birliktelik olunca kız, ovülasyon günü ve sonrası erkek mi oluyormuş yoksa tam tersi mi?
Ovülasyonda pik yaptığı gün yani t daha koyu olduğunda birliktelik oluyor. Sonra yok. Ovülasyonda pik olduğunda iki üç gün içinde yumurta çatlayacak demek oluyor. Y spermleri çabuk öldüğünden iki üç gün yaşayan xlerin yumurta ile buluşma şansı daha yüksek oluyormuş.

Merhaba kızlar ben de bu ay denemeye başlamak istiyorum bakalım Bat da 6 temmuz hayırlısı olsun hemen hamile kalırım diye de korkuyorum içten içe çok beklemek de istemiyorum ikilemdeyim yani:KK17::KK64:
Aslında birkaç ay daha beklesen araları tam 2 yaş olsa çok iyi olurmuş, 27 mayıs doğumlu galiba çocuğun en azından tuvalet eğitimi filan hamileyken halledersin sonra zor olabilir, yaş dolayısıyla acele ediyorsun anlıyorum haklısın zaten ama şuan daha bir yaşında çocuğu da düşünmek lazım biraz sefasını sürsün tek çocuk olmanın :) zaten korkuyorum diyorsun hemen olmayadabilir Allah bilir zamanını ama bir Ağustos bari beklesen mi ki?

Ovülasyonda pik yaptığı gün yani t daha koyu olduğunda birliktelik oluyor. Sonra yok. Ovülasyonda pik olduğunda iki üç gün içinde yumurta çatlayacak demek oluyor. Y spermleri çabuk öldüğünden iki üç gün yaşayan xlerin yumurta ile buluşma şansı daha yüksek oluyormuş.
Evet duymuştum onu ama ben de erkek için merak etmiştim, bu ay telefonun programına göre yumurtlamayı kaçırdık bir gün sonra oldu ama nasip artık pek ümidim yok zaten..

X