Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de Temmuz’da planlıyorum ilk gebelik olacak inşallah 😊 öğretmenim bu arada. Temmuz başı yumurtlama günlerim kızlar bir de o tarihte tatile gitmeyi düşünüyoruz yeni evli sayılırız 15-20 günlük bir tur sizce hamile kalırsam riskleri olur mu yoksa Temmuz sonu Ağustos’a mı ertelesem hamilelik fikrini

Allah kolaylık versin canım ayrı büyütmek zordur tabi. Öğretmen misin ben öğretmenim oğlum bir yaşında bu sene ücretsiz izindeyim seneye başlıycam. Ben de bi tane daha olursa 2 sene ücretsiz izne ayrılıp ikisini birden büyütmek istiyorum ama hiç yardımcım yok. O yüzden korkuyorum biraz.
Öğretmenim hemde sözleşmeliyim bu sene nasipse kadroda gelecek eş durumundan dönme durumu olur mu bilmiyorum ama en azından 2.dönem komple dönmek istiyorum artık canım.

Ben de Temmuz’da planlıyorum ilk gebelik olacak inşallah 😊 öğretmenim bu arada. Temmuz başı yumurtlama günlerim kızlar bir de o tarihte tatile gitmeyi düşünüyoruz yeni evli sayılırız 15-20 günlük bir tur sizce hamile kalırsam riskleri olur mu yoksa Temmuz sonu Ağustos’a mı ertelesem hamilelik fikrini
İlk etapta atlayıp zorlamaktan kaçınır ağır aktiviteden kaçarsan çok iskonto yaşamazsın canım. Öğretmenler için en iyi hamile kalma ayları Haziran Temmuz 😊 ben tesadüfen Haziran’da hamile kalmıştım sömestrede bi ayrıldım izne yaz tatiliyle bağladım çok rahattı.

Ben şimdiden tekrar hastane araştırmaya fotoğrafçı aramaya kapı süsü bakmaya başladım kızlar ya aşırı heyecan var içimde. İlk çocuk hiç beklemediğim anda olmuştu hazırlıklar va böyle bilgili değildim şimdi özendiğini çok şey var. Oğluma el emeği bir dünya eşya yapmıştım şimdi nasipse 2.bebişime de istiyorum. Çok aceleci hissediyorum kendimi. Ama heyecan hat safhada. İsim listesi bile yapıyorum 😂

Çok teşekkür ederim ben acayip tedirginlik biraz kilo problemim var 15 20 kilo civarı vermem lazım birde polikistik over oldgumu da öğrendim o yüzden elimi çabuk tutmaya cslisiyorum☺
Çocuk iyidir çocuk candır 💕 hayırlısıyla inşallah canım benim. Çok beklemeden istediğiniz gibi olsun inşalllaaaahhh 🙏🏻

3 yasini 3 ay gecmis bir oglum var benimde bu ay bende basladim kiz geciyor gonlum hayirlisi bakalim kiz bebek icin ovulasyon testi kullandim bu ay ona gore hareket ettim nasip bakalim ne olucak
Benim de dünyalar tatlısı bir oğlum var. Ben de rabbim nasip ederse kız istiyorum. Seni takipteyim canım bakalım senin tutacak mı?

3 yasini 3 ay gecmis bir oglum var benimde bu ay bende basladim kiz geciyor gonlum hayirlisi bakalim kiz bebek icin ovulasyon testi kullandim bu ay ona gore hareket ettim nasip bakalim ne olucak
En çok senin sonucu bekliyorum o zaman ben 😂 telefondaki ovulasyona göre gidicem bende zaten zamanımda ona denk geliyor tam. Olmazsa Temmuz’da test alıcam artık ne yapalım

X