- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Bir öğretmen daha benden gelsin o zaman2 aydır ovulasyon testiyle takipteyim Bugün son değerlendirme günümdü bat 28-29 haziran Artık dinlenme sürecine geçmiş bulunuyorum Arka arkaya,aynı ay içerisinde dörder beşer kişi hamile kalsak ne güzel olur di mi hayırlısıyla
Ben de sizden hepinizden bekliyorum, mutluluk paylaştıkça çoğalır bi de şey vardı mutluluk bulaşıcıdırİnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bir öğretmen daha benden gelsin o zaman☺ 2 aydır ovulasyon testiyle takipteyim ☺ Bugün son değerlendirme günümdü bat 28-29 haziran☺☺ Artık dinlenme sürecine geçmiş bulunuyorum☺☺ Arka arkaya,aynı ay içerisinde dörder beşer kişi hamile kalsak ne güzel olur di mi hayırlısıyla ☺
Aa geçen ay sanki seninle benim bat günlerimiz çok yakındı sende de mi fos çıktı denemelerBene ovu donemindeyim ztn bu surecler hep bekleme heyecani once adet o biter yumurtladim mi yumurtlamadim
Mi o biter hamilemiyim
Degil
Miyim gunler gecmiyor:)
Aa geçen ay sanki seninle benim bat günlerimiz çok yakındı sende de mi fos çıktı denemelerAma neyse üzülmek yok bu ay yeni yeni kocaman umutlarımız var de mi☺
Ben de okuyorum onu kızlar daha doğrusu takip ediyorum internetten, mahir var çok güzel okuyor içim rahatlıyor sanki..Malesef ilk ay karavana :) umutlar bu ayda kuzum ins bu ay guzel haberler aliriz :) ben cok duzenli olmasada meryem sureside okuyorum
Ben de okurum canımMalesef ilk ay karavana :) umutlar bu ayda kuzum ins bu ay guzel haberler aliriz :) ben cok duzenli olmasada meryem sureside okuyorum
Hiç öyle bişey duymadım ben de..Internette fazla uzun kullanımı down sendromlu bebek tehlikesi olabilir diye okumuştum dogrumu acaba
Ben de okuyorum onu kızlar daha doğrusu takip ediyorum internetten, mahir var çok güzel okuyor içim rahatlıyor sanki..
Ben de okurum canım ☺ Dualarında beni de unutma olur mu ☺ Arka arkaya alalım haberlerimizi inşallah
Benim de bu ay ilk deneme ve bel ağrım çok fazla normalde adetten bir iki gün önce olur ama bu ay yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı anlamadım adetim erken mi gelecek dedim ama 3-4 gün kaldı bakalım anlayacağımAy kizlaar. Bnm bata 9 gun var 25nde olmam lazm. En son dun iliski oldu bugun da belim agridi hep hala dewam edio kopacak gibinormlde olmazdi . Kasigimda da ara ara sanci oluo sanki. Bole yasayip gebe olan var mi
Kızlar meryem suresini çok duydum. Bir de Yusuf suresini. Bunu cinsiyet için mi okuyorlar
İnşallah kuzum benim Allah razı olsun sendenTabii ki ztn her duanin sonunda elham okuyup Allah’im tum bebek bekleyen anneleri tez zamanda sevindir diyorum kuzum ins bizlerde guzel haberleri birbirimize verecegiz
Ben de cinsiyet için değil bebek için okuyorum youtubede açıklamalı var ama yusuf suresinin anlamını bilmiyorumKızlar meryem suresini çok duydum. Bir de Yusuf suresini. Bunu cinsiyet için mi okuyorlar
Gerçekten çok güzel Allah Hz.. Zekeriyaya yaşı geçmesine ve eşi kısır olmasına rağmen bir evlat vermiş ve bu benim için çok kolaydır demiş yeter ki ol desin, elimizden geleni yapalım ama duayı da unutmayalım ben bir de geçen yıl ismi azam duasını çok okuyordum..Meryem suresinin turkcesinide okudum
Anlami cok guzel gercekten guc veriyor
Insllh olur senn deBenim de bu ay ilk deneme ve bel ağrım çok fazla normalde adetten bir iki gün önce olur ama bu ay yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı anlamadım adetim erken mi gelecek dedim ama 3-4 gün kaldı bakalım anlayacağım