- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Tabiki ederizKonuyla alakasi yok kizlar ama burasi ogretmenler odasi gibi olmus araniza bir muhendis kabul eder misinizbu arada bende temmuzu dort gozle bekleyenlerdenimm
Canımm 2020 annelerindede birlikteyiz buradada sanırım aynı topikleri gezıyoruz hepBurada da yerimi alayım :) herkese merhabalar :) reglimin 3. Günü bugün. Haziranda hamile kalmaya çalışacağım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun :))
Soğan kürü nedir canım birde nasıl oluyor acaba bizde 2 aydır denıyoruz ilk bebeğimiz olucak inş faydalı bırşeyse bende yapayımBiz de bu ay ikinci kez çalışmalara başladık bakalım önümüzdeki hafta yumurtlama günüm oluyor. Sırf iyi değerlendirelim diye bayrama memlekete gitmedikhepimiz için hayırlısı olsun bakalım bu ay. Bir de ben bu ay soğan kürü deniyorum yakın bir arkadaşım bir yildir deniyordu ol.adi geçtiğimiz ay soğan kürü denedi buay hamile olduğunu öğrendik darısı bizlere insallah
Evet o korku Maalesef bendede var 3,5 yıllık evliyiz ve 2 aydır bebek istiyoruz ilk ay olmadı ve o korku banada yerleşti ya olmazsa dıye allahım yaşatmasınMerhabalar kizlar,biz de 11 aylik evliyiz ve 2 aydir bebis istiyoruz. Uygulamaya gore 2 haziran yumurtlama tarihimdi ama bayram dolayisiyla degerlendiremedik. Bir de benim icimde sanki benim cocugum olmayacak gibi korkuyorum,oyle dusunen var mi
Insallah cok bekletmez AllahimEvet o korku Maalesef bendede var 3,5 yıllık evliyiz ve 2 aydır bebek istiyoruz ilk ay olmadı ve o korku banada yerleşti ya olmazsa dıye allahım yaşatmasın
Bat listesine benide ekleyebilirsiniz kızlar 10 temmuzKizlar selam,
BAT Listemiz var mi?
Beraber bekleyelim Batlari
Merhabasoğan kürü bir tane orta boy soğanı 4e bolup her gun kaynatip iciyorsun. Kabuklu mu kabuksuz mu olacak bu konu biraz tartışmalı ben ibrahim saraçoğlu nun tarifine göre yaptım sirkeli suda bekletip kabuklu kaynattım. Kürü her seferinde yapmalısın taze olmalı bir de ılık iciyorsun. Adetten sonra 16 gün her gün öğle ve akşam olmak üzere. Şunu da belirteyim ben sadece akşamları aynı saatte yapabildim, malum ramazana denk geldi maalesef. Bakalım 5 gun sonra öğreneceğim işe yarayıp yaramadığını.Soğan kürü nedir canım birde nasıl oluyor acaba bizde 2 aydır denıyoruz ilk bebeğimiz olucak inş faydalı bırşeyse bende yapayım
Evett :))Seve seve kabul ederiz ☺ Bat Temmuz’da mı?
@markoluparisli bu arada Faydası yumurtanın olgunlaşmasına yardımcı oluyordu sanırım bir de adet söktürücü, rahim temizleyici,idrar yolu enfeksiyonuna da çok iyi geldiğini söylüyorlar
Evet bir mühendis olarak bende kabul istiyorumKonuyla alakasi yok kizlar ama burasi ogretmenler odasi gibi olmus araniza bir muhendis kabul eder misinizbu arada bende temmuzu dort gozle bekleyenlerdenimm
Ay tesekkür ederim canım bende deneyeyim adetim 2 gün önce bitti bugun itibariyle baslayayım bakalımMerhabasoğan kürü bir tane orta boy soğanı 4e bolup her gun kaynatip iciyorsun. Kabuklu mu kabuksuz mu olacak bu konu biraz tartışmalı ben ibrahim saraçoğlu nun tarifine göre yaptım sirkeli suda bekletip kabuklu kaynattım. Kürü her seferinde yapmalısın taze olmalı bir de ılık iciyorsun. Adetten sonra 16 gün her gün öğle ve akşam olmak üzere. Şunu da belirteyim ben sadece akşamları aynı saatte yapabildim, malum ramazana denk geldi maalesef. Bakalım 5 gun sonra öğreneceğim işe yarayıp yaramadığını.
Aynı şekilde ben de böyleyim sanki hiç bir zaman anne olamayacağım bizde 8 aylık evliyiz 6 7 aydır korunmadım bu ay ovulasyonla denedik yumurtlama 2 haziranı ve yarın adet günüm olmazsam test yapacağım ama bundan 4 5 gün önce erken gebelik testi yaptım belki olmuştur diye negatiftiMerhabalar kizlar,biz de 11 aylik evliyiz ve 2 aydir bebis istiyoruz. Uygulamaya gore 2 haziran yumurtlama tarihimdi ama bayram dolayisiyla degerlendiremedik. Bir de benim icimde sanki benim cocugum olmayacak gibi korkuyorum,oyle dusunen var mi
İnş güzel haberi biran önce alırsın karamsar olmamak gerekiyormus bu konuda çünkü biz bebek düşünmeye başkamadan önce doktora gıttıgımızde bebek olusumunu olumsuz etkıleyen en önemli sey olmayacak dıye stres yapmak demişti. Çok sukur yapılan hormon testlerı vs bı sorun cıkmadı ama beklıyorum işte bende inş cok beklemeden olur dıye sureklı dua halindeyimAynı şekilde ben de böyleyim sanki hiç bir zaman anne olamayacağım bizde 8 aylık evliyiz 6 7 aydır korunmadım bu ay ovulasyonla denedik yumurtlama 2 haziranı ve yarın adet günüm olmazsam test yapacağım ama bundan 4 5 gün önce erken gebelik testi yaptım belki olmuştur diye negatifti
İnşaAllah olur Allah'ım bize de o duyguyu yaşatsın.. Stres vücudu fazla etkiliyor ama elimde değil ya kafamı rahatlatamadım bir türlü umarım atlatırımİnş güzel haberi biran önce alırsın karamsar olmamak gerekiyormus bu konuda çünkü biz bebek düşünmeye başkamadan önce doktora gıttıgımızde bebek olusumunu olumsuz etkıleyen en önemli sey olmayacak dıye stres yapmak demişti. Çok sukur yapılan hormon testlerı vs bı sorun cıkmadı ama beklıyorum işte bende inş cok beklemeden olur dıye sureklı dua halindeyim
Benim yaptığım soğan küründen farklıymış sanki, benimki kabuğu soyuluyor 4-8 farketmez bölüp bir bardak suda kaynatılıyor sabah akşam taze yapılıyor ve aç karnına ılık içiliyor adet bitiminden sonra 15 gün ama ben yumurtlamaya kadar yaptım ne olur ne olmaz diye. Geçen yıl yaptıktan 2-3 ay sonra hamile kaldım, 6 yıl önce de yapmıştım ertesi ay kızıma hamile kalmıştım..Merhabasoğan kürü bir tane orta boy soğanı 4e bolup her gun kaynatip iciyorsun. Kabuklu mu kabuksuz mu olacak bu konu biraz tartışmalı ben ibrahim saraçoğlu nun tarifine göre yaptım sirkeli suda bekletip kabuklu kaynattım. Kürü her seferinde yapmalısın taze olmalı bir de ılık iciyorsun. Adetten sonra 16 gün her gün öğle ve akşam olmak üzere. Şunu da belirteyim ben sadece akşamları aynı saatte yapabildim, malum ramazana denk geldi maalesef. Bakalım 5 gun sonra öğreneceğim işe yarayıp yaramadığını.
Benim yaptığım soğan küründen farklıymış sanki, benimki kabuğu soyuluyor 4-8 farketmez bölüp bir bardak suda kaynatılıyor sabah akşam taze yapılıyor ve aç karnına ılık içiliyor adet bitiminden sonra 15 gün ama ben yumurtlamaya kadar yaptım ne olur ne olmaz diye. Geçen yıl yaptıktan 2-3 ay sonra hamile kaldım, 6 yıl önce de yapmıştım ertesi ay kızıma hamile kalmıştım..
Aynen öyle :)))Canımm 2020 annelerindede birlikteyiz buradada sanırım aynı topikleri gezıyoruz hep