Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burada da yerimi alayım :) herkese merhabalar :) reglimin 3. Günü bugün. Haziranda hamile kalmaya çalışacağım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun :))
Canımm 2020 annelerindede birlikteyiz buradada sanırım aynı topikleri gezıyoruz hep

Ben her ay planlıyorum Şubatta düşük yaptım. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Bu ayda yumurtlamamı atlattım. 5 gün oldu daha. Doktor yumurtlamadan 3 gün sonra rahim çok kalınlaşmış gebelik olabilir diye kan istedi 0 çıktı. Zaten 3 günde kanda bile çıkmaz gebelik. Nasip kısmet bakalım belki bu ay tutar sağlıkla ilerler diye bekliyorum.

Soğan kürü nedir canım birde nasıl oluyor acaba bizde 2 aydır denıyoruz ilk bebeğimiz olucak inş faydalı bırşeyse bende yapayım

Merhabalar kizlar,biz de 11 aylik evliyiz ve 2 aydir bebis istiyoruz. Uygulamaya gore 2 haziran yumurtlama tarihimdi ama bayram dolayisiyla degerlendiremedik. Bir de benim icimde sanki benim cocugum olmayacak gibi korkuyorum,oyle dusunen var mi
Evet o korku Maalesef bendede var 3,5 yıllık evliyiz ve 2 aydır bebek istiyoruz ilk ay olmadı ve o korku banada yerleşti ya olmazsa dıye allahım yaşatmasın

Soğan kürü nedir canım birde nasıl oluyor acaba bizde 2 aydır denıyoruz ilk bebeğimiz olucak inş faydalı bırşeyse bende yapayım
Merhabasoğan kürü bir tane orta boy soğanı 4e bolup her gun kaynatip iciyorsun. Kabuklu mu kabuksuz mu olacak bu konu biraz tartışmalı ben ibrahim saraçoğlu nun tarifine göre yaptım sirkeli suda bekletip kabuklu kaynattım. Kürü her seferinde yapmalısın taze olmalı bir de ılık iciyorsun. Adetten sonra 16 gün her gün öğle ve akşam olmak üzere. Şunu da belirteyim ben sadece akşamları aynı saatte yapabildim, malum ramazana denk geldi maalesef. Bakalım 5 gun sonra öğreneceğim işe yarayıp yaramadığını.

Ay tesekkür ederim canım bende deneyeyim adetim 2 gün önce bitti bugun itibariyle baslayayım bakalım

Merhabalar kizlar,biz de 11 aylik evliyiz ve 2 aydir bebis istiyoruz. Uygulamaya gore 2 haziran yumurtlama tarihimdi ama bayram dolayisiyla degerlendiremedik. Bir de benim icimde sanki benim cocugum olmayacak gibi korkuyorum,oyle dusunen var mi
Aynı şekilde ben de böyleyim sanki hiç bir zaman anne olamayacağım bizde 8 aylık evliyiz 6 7 aydır korunmadım bu ay ovulasyonla denedik yumurtlama 2 haziranı ve yarın adet günüm olmazsam test yapacağım ama bundan 4 5 gün önce erken gebelik testi yaptım belki olmuştur diye negatifti

İnş güzel haberi biran önce alırsın karamsar olmamak gerekiyormus bu konuda çünkü biz bebek düşünmeye başkamadan önce doktora gıttıgımızde bebek olusumunu olumsuz etkıleyen en önemli sey olmayacak dıye stres yapmak demişti. Çok sukur yapılan hormon testlerı vs bı sorun cıkmadı ama beklıyorum işte bende inş cok beklemeden olur dıye sureklı dua halindeyim

İnşaAllah olur Allah'ım bize de o duyguyu yaşatsın.. Stres vücudu fazla etkiliyor ama elimde değil ya kafamı rahatlatamadım bir türlü umarım atlatırım

Benim yaptığım soğan küründen farklıymış sanki, benimki kabuğu soyuluyor 4-8 farketmez bölüp bir bardak suda kaynatılıyor sabah akşam taze yapılıyor ve aç karnına ılık içiliyor adet bitiminden sonra 15 gün ama ben yumurtlamaya kadar yaptım ne olur ne olmaz diye. Geçen yıl yaptıktan 2-3 ay sonra hamile kaldım, 6 yıl önce de yapmıştım ertesi ay kızıma hamile kalmıştım..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada.. anne olamama korkusu bekarken bile oluşuyor, benim tek yumurtalığım var bekarken kontrole gidiyordum evlendim ben bile iki kere hamile kaldım, bu stresi kafadan atmak için başka meşguliyetler bulmanızı tavsiye ederim çünkü kadınların bunu düşünmemesi imkansız gibi bişey malesef. İkinci için uğraşan bizler bile stres yapıyoruz yani..

Ben de senin gibi yaptım canim aaslında ama saraçoğlu kabuklu haliyle yapın diyordu bir de ac tok fark etmez diyordu o yüzden zaten ramazan dan da kaynaklı mecbur akşam sahurdan önce içiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…