- Konu Sahibi Fitbirbusra
Hosgeldin caniim hepimize basarilar diliyorummEvet bir mühendis olarak bende kabul istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin caniim hepimize basarilar diliyorummEvet bir mühendis olarak bende kabul istiyorum
Ben folik asit asit kullanmaya başlamadım kesin kullanılması gerekiyor mu benim doktorum bişey demedi bununla ilgili çünkü,belki 21 inde tekrar randevu var ozaman söylerFolik asit kullaniyormusunuz ve kac aydır kullaniyorsunuz. eğer gebe kalinmamadiginda aylarca kullamaya devam etmenin bir sakıncası varmidir arkadaşlar bilen varmı?
3 ay öncesinden başlanmalı diyorlar genelde, sinir sistemiyle ilgili faydası var sanırım çok da araştırmadım ama bir ay kullanmıştım ben ilk çocuğumda sonra hamilelikte de devam ediliyor üç aya kadar, kendin de alabilirsin aslında.. eskiden folik asit mi varmış diyorlar ama herşey doğalmış tabiki o zamanlar.. folat değerine bakıyorlar bazı doktorlar gerek görmüyorBen folik asit asit kullanmaya başlamadım kesin kullanılması gerekiyor mu benim doktorum bişey demedi bununla ilgili çünkü,belki 21 inde tekrar randevu var ozaman söyler
Hiç fikrim yok o konuda. Ben yeni başladım 2 hafta oldu folat değerim sınırdan biraz yüksekti sadece, aile hekimimden kendim istedim yazdı..Folik asit kullaniyormusunuz ve kac aydır kullaniyorsunuz. eğer gebe kalinmamadiginda aylarca kullamaya devam etmenin bir sakıncası varmidir arkadaşlar bilen varmı?
Benim 3 ay oldu folikasite başlayalı ama hamile kalamadım bu ay3 ay öncesinden başlanmalı diyorlar genelde, sinir sistemiyle ilgili faydası var sanırım çok da araştırmadım ama bir ay kullanmıştım ben ilk çocuğumda sonra hamilelikte de devam ediliyor üç aya kadar, kendin de alabilirsin aslında.. eskiden folik asit mi varmış diyorlar ama herşey doğalmış tabiki o zamanlar.. folat değerine bakıyorlar bazı doktorlar gerek görmüyor
Ben de yaklaşık 1 yıldır bebek istiyorum ve folik asit kullanıyorum.. Vucutta depolanmadıgı için hergün kullanılması tavsiye ediliyor.. Bi zararı oldugunu düşünmüyorumFolik asit kullaniyormusunuz ve kac aydır kullaniyorsunuz. eğer gebe kalinmamadiginda aylarca kullamaya devam etmenin bir sakıncası varmidir arkadaşlar bilen varmı?
1 yıldır hergun düzenli aldinizmiBen de yaklaşık 1 yıldır bebek istiyorum ve folik asit kullanıyorum.. Vucutta depolanmadıgı için hergün kullanılması tavsiye ediliyor.. Bi zararı oldugunu düşünmüyorum
Ben de öğretmenim gecen yıl ilk cocuk istedıgımde sanki hemen olacakmış gibi su ay olsun bu ayda doğar diye hesap yapmıstım maalesef olmadı artık Allahım ne zaman nasıp ederse diyorum.. Herkesin gönlüne göre versin inşallahSelam hanımlar. Bizim 2020 anne adaylarının çoğu bu topicteymişBen de diyorum bizim oralar niye sessizAllah hepinizin gönlündekine kavuştursun. Ben de 3. Ye niyetliyim 3 aydır. Olmadı bakalım bu ay ne olacak. Bat 26 haziran. Bu arada ben de öğretmenim
Evet adet dönemi hariç hergün düzenli kullanıyorum1 yıldır hergun düzenli aldinizmi
Adet doneminde de kullaniyorum benEvet adet dönemi hariç hergün düzenli kullanıyorum
Evet meslekten ötürü hesap kitap yapıyoruz maalesef. Ama nasip. Ben oğlum 4 aylıkken kızım 6 aylıkken başladım. Doğan büyüyor ya çok da hesap yapmamak lazım belki deBen de öğretmenim gecen yıl ilk cocuk istedıgımde sanki hemen olacakmış gibi su ay olsun bu ayda doğar diye hesap yapmıstım maalesef olmadı artık Allahım ne zaman nasıp ederse diyorum.. Herkesin gönlüne göre versin inşallah
İlk aylarda ben de kullanıyordum sonra Bi arkadsımın doktoru adet doneminde kullanmana gerek yok demıs o yuzden ben de kullanmıyorumAdet doneminde de kullaniyorum ben
Kesinlikle hesap yapınca stres oluyorsun olacak mı olmayacak mı diye..Evet meslekten ötürü hesap kitap yapıyoruz maalesef. Ama nasip. Ben oğlum 4 aylıkken kızım 6 aylıkken başladım. Doğan büyüyor ya çok da hesap yapmamak lazım belki de
Internette fazla uzun kullanımı down sendromlu bebek tehlikesi olabilir diye okumuştum dogrumu acabaİlk aylarda ben de kullanıyordum sonra Bi arkadsımın doktoru adet doneminde kullanmana gerek yok demıs o yuzden ben de kullanmıyorum
İlk kez duydum böyle bişeyi.. Depolanmayan Bi vitamin sonucta hergun vucuttan atılıyor mantıklı gelmedi boyle bısey.. Arastırmak gerekirInternette fazla uzun kullanımı down sendromlu bebek tehlikesi olabilir diye okumuştum dogrumu acaba
Internette fazla uzun kullanımı down sendromlu bebek tehlikesi olabilir diye okumuştum dogrumu acaba