Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asit kullaniyormusunuz ve kac aydır kullaniyorsunuz. eğer gebe kalinmamadiginda aylarca kullamaya devam etmenin bir sakıncası varmidir arkadaşlar bilen varmı?

Folik asit kullaniyormusunuz ve kac aydır kullaniyorsunuz. eğer gebe kalinmamadiginda aylarca kullamaya devam etmenin bir sakıncası varmidir arkadaşlar bilen varmı?
Ben folik asit asit kullanmaya başlamadım kesin kullanılması gerekiyor mu benim doktorum bişey demedi bununla ilgili çünkü,belki 21 inde tekrar randevu var ozaman söyler

Ben folik asit asit kullanmaya başlamadım kesin kullanılması gerekiyor mu benim doktorum bişey demedi bununla ilgili çünkü,belki 21 inde tekrar randevu var ozaman söyler
3 ay öncesinden başlanmalı diyorlar genelde, sinir sistemiyle ilgili faydası var sanırım çok da araştırmadım ama bir ay kullanmıştım ben ilk çocuğumda sonra hamilelikte de devam ediliyor üç aya kadar, kendin de alabilirsin aslında.. eskiden folik asit mi varmış diyorlar ama herşey doğalmış tabiki o zamanlar.. folat değerine bakıyorlar bazı doktorlar gerek görmüyor

Hiç fikrim yok o konuda. Ben yeni başladım 2 hafta oldu folat değerim sınırdan biraz yüksekti sadece, aile hekimimden kendim istedim yazdı..

Arkadaşlar merhaba aslında benim 13 haziran son adet tarihimdi, 10 haziranda başlamıştı zaten hep 4 gün sürer. Ama bugun ve dün çok az kahverengi bi sıvı gibi geldi nedeni ne olabilir bide adetim bitmesine ragmen kasık bölgemde adetin son günlerinde ki gibi hafif ağrı var aynı agrı belimdede var. Daha önceden olan bi döllenme olmus olabilir mi hamilelik için kafam karıstı açıkcası

Benim 3 ay oldu folikasite başlayalı ama hamile kalamadım bu ay

Ben de yaklaşık 1 yıldır bebek istiyorum ve folik asit kullanıyorum.. Vucutta depolanmadıgı için hergün kullanılması tavsiye ediliyor.. Bi zararı oldugunu düşünmüyorum

Ben de öğretmenim gecen yıl ilk cocuk istedıgımde sanki hemen olacakmış gibi su ay olsun bu ayda doğar diye hesap yapmıstım maalesef olmadı artık Allahım ne zaman nasıp ederse diyorum.. Herkesin gönlüne göre versin inşallah

Evet meslekten ötürü hesap kitap yapıyoruz maalesef. Ama nasip. Ben oğlum 4 aylıkken kızım 6 aylıkken başladım. Doğan büyüyor ya çok da hesap yapmamak lazım belki de

Arkadaşlar benim doktorum folikasiti 3 ay önerdi.
3ay kullanıldığında bir senelik depoyu dolduruyormuş vücuttaki.
Daha fazla içilmesine gerek yokmuş.
İçilmesinin en önemli nedeni de bebeğin omurilik ve beyin gelişimine fayda sağladığı için.

Internette fazla uzun kullanımı down sendromlu bebek tehlikesi olabilir diye okumuştum dogrumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…