Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar. Bizim 2020 anne adaylarının çoğu bu topicteymiş😄Ben de diyorum bizim oralar niye sessiz🤣Allah hepinizin gönlündekine kavuştursun. Ben de 3. Ye niyetliyim 3 aydır. Olmadı bakalım bu ay ne olacak. Bat 26 haziran. Bu arada ben de öğretmenim
Batlarımız aynı :) 12haziran yumurtlama oldu beklemedeyiz bakalım :)) inşAllah mutlu biter haziran :)

Kızlar merhaba. Ben kasımda düşük yaptım ocak ayından beri deniyoruz ama nasip olmadı henüz. İnşallah temmuzda güzel haberler alırız hepimiz.
İnşallah canım hepimiz birbirimize dua edelim guzel minik haberleri için 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤗

Gittim canım hormon testleri smear hep bakıldı her şey normal diyor doktor. Bazen tsh yükselip düşüyor dengesiz biraz ona da ilaca başladım son kez bu ay da gidip oluruna bırakcam haziranda da olmadı temmuzu bekliyorum artık
Hm e inllh. Yumurtlmayi nasil takip ediosn belki ordan tutturamiosnz

Hm e inllh. Yumurtlmayi nasil takip ediosn belki ordan tutturamiosnz
2-3 ay ovu yaptım. Sonra o da yordu eşim de elinde testlerle geziyorsun diye söylendi biraz kafana takma bu kadar olacağı varsa olur diye. Geçen ay ateş ve akıntı ike baktm bu ay da ateş ve akıntı bakıcam. Nasip değil demek ki inşallah bu ay tutar

2-3 ay ovu yaptım. Sonra o da yordu eşim de elinde testlerle geziyorsun diye söylendi biraz kafana takma bu kadar olacağı varsa olur diye. Geçen ay ateş ve akıntı ike baktm bu ay da ateş ve akıntı bakıcam. Nasip değil demek ki inşallah bu ay tutar
Insllh. Malesef erkkler bizim kadar sabirli deiller bu konuda 😑 zamani gelince olacak daa biz sabredemiyorz 🤗

IMG_2480.JPG
Mrb. Arkadaşlar yorumlayabilirmisiniz

X