- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Kızlar merhaba. Ben kasımda düşük yaptım ocak ayından beri deniyoruz ama nasip olmadı henüz. İnşallah temmuzda güzel haberler alırız hepimiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insllh cnm . Hic gittin mi dra olmuo diye 6 ay olmus cunkuKızlar merhaba. Ben kasımda düşük yaptım ocak ayından beri deniyoruz ama nasip olmadı henüz. İnşallah temmuzda güzel haberler alırız hepimiz.
Batlarımız aynı :) 12haziran yumurtlama oldu beklemedeyiz bakalım :)) inşAllah mutlu biter haziran :)Selam hanımlar. Bizim 2020 anne adaylarının çoğu bu topicteymişBen de diyorum bizim oralar niye sessizAllah hepinizin gönlündekine kavuştursun. Ben de 3. Ye niyetliyim 3 aydır. Olmadı bakalım bu ay ne olacak. Bat 26 haziran. Bu arada ben de öğretmenim
İnşallah canım hepimiz birbirimize dua edelim guzel minik haberleri içinKızlar merhaba. Ben kasımda düşük yaptım ocak ayından beri deniyoruz ama nasip olmadı henüz. İnşallah temmuzda güzel haberler alırız hepimiz.
Insllh cnm . Hic gittin mi dra olmuo diye 6 ay olmus cunku
. İnşallah canım. Yukarıda okudum burda da Meryem suresi dinleyenler var ben de hep dinlerim evde sürekli okuyamasamda Allah ol dedikten sonra Her şey olur inşallah doğru zamanda gelsin miniklerimizİnşallah canım hepimiz birbirimize dua edelim guzel minik haberleri için
Hm e inllh. Yumurtlmayi nasil takip ediosn belki ordan tutturamiosnzGittim canım hormon testleri smear hep bakıldı her şey normal diyor doktor. Bazen tsh yükselip düşüyor dengesiz biraz ona da ilaca başladım son kez bu ay da gidip oluruna bırakcam haziranda da olmadı temmuzu bekliyorum artık
2-3 ay ovu yaptım. Sonra o da yordu eşim de elinde testlerle geziyorsun diye söylendi biraz kafana takma bu kadar olacağı varsa olur diye. Geçen ay ateş ve akıntı ike baktm bu ay da ateş ve akıntı bakıcam. Nasip değil demek ki inşallah bu ay tutarHm e inllh. Yumurtlmayi nasil takip ediosn belki ordan tutturamiosnz
Insllh. Malesef erkkler bizim kadar sabirli deiller bu konuda zamani gelince olacak daa biz sabredemiyorz2-3 ay ovu yaptım. Sonra o da yordu eşim de elinde testlerle geziyorsun diye söylendi biraz kafana takma bu kadar olacağı varsa olur diye. Geçen ay ateş ve akıntı ike baktm bu ay da ateş ve akıntı bakıcam. Nasip değil demek ki inşallah bu ay tutar
İnşallahBatlarımız aynı :) 12haziran yumurtlama oldu beklemedeyiz bakalım :)) inşAllah mutlu biter haziran :)
Insllh. Malesef erkkler bizim kadar sabirli deiller bu konuda zamani gelince olacak daa biz sabredemiyorz
Canım pik ol uş. Bugün ve ardından 3 günü daha değerlendir derimEki Görüntüle 2279702 Mrb. Arkadaşlar yorumlayabilirmisiniz
Yumurtlama bugün canım bugünü ve yarın çarşamba değerlendirinEki Görüntüle 2279702 Mrb. Arkadaşlar yorumlayabilirmisiniz
Aaaaa çok sevindim çabuk 2020 annelerine de yaz çabukSelam kızlar Size topic sahibinden tazecik öğrenilmiş çift çizgi ile geldim Aşırı heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim nasipse 2020 annesi olacağım
Yazıyorum hemen çünkü eşime aileme söylemedim hiç daha sürpriz yapıcamAaaaa çok sevindim çabuk 2020 annelerine de yaz çabuk
Hadi hayırlı olsun darısı başımıza, dua et bize de :)Selam kızlar Size topic sahibinden tazecik öğrenilmiş çift çizgi ile geldim Aşırı heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim nasipse 2020 annesi olacağım
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin tebrikleerSelam kızlar Size topic sahibinden tazecik öğrenilmiş çift çizgi ile geldim Aşırı heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim nasipse 2020 annesi olacağım