-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Evet ben de şu an folbiol kullanıyorum ama inofolik hamilelikte değil de öncesinde kullanmak daha faydalı çünkü kaliteli yumurtlama sağlıyor ben geçen yıl adetin 2. Günü başlayıp on gün kullandım o ay hamile kaldım bu ay da adet olunca kalan on taneyi kullanacağım bakalım, yumurtlama sonrasında pek önemli değil çünkü.. hamilelik olunca folbioldan devam edeceğim doktorlar onu veriyor zatenInsallah hepimizin ki tez vakitte sağlıkla sıhhatle gelirşu an için folbiol kullanıyorum bundan sonraki süreçte infolic kullanmak istiyorum sadece
Bence ne olur ne olmaz devam et bir iki gün daha, geç yumurtlama filan olabilir akıntın varsa..Kizlar bnm bata bugunu saymazsak 10 gun kaldi . Yumurtlamami gectim bence . Cunku takip ettim de kasik agrisi bel agrisi falan cektim gecti. Bikac gundur beyaz akintim var bugun baya cogaldi. Acaba yumurtlamadan dollayi mi yoksa bissyler mi baslio acababnm ilk olcagi icin pek bilmiorm. Tecrubeli olanlar ne dusunuo acaba . Dusuncelrinizi alabilir miyim rica etsem
Bana neden hormon testi yapmadı doktorkiBen planlıyorum canım :) Bugun doktora gıttım. Hormonlarıma baktırdım.
estradıol 48, tsh 3.48, lh 6.69, fsh 9.92, prolaktin 18.83. Sonuçların iyi dedi bana. Ultrasyonla baktı temiz dedi.
İlk gebeliğim olcak inşallah. Tavsiyelerın varsa duymak ısterım :)
Off olabilirBence ne olur ne olmaz devam et bir iki gün daha, geç yumurtlama filan olabilir akıntın varsa..
Hiç belli olmaz öncesinde de spermler yaşıyormuş ya 3-5 gün, nasip artık..Off olabilirbu 3 gundur degerlndremiorz esim isten gec geldiği icin. Olursa mucize gibi bisey olur herlde
Evt nasibi varsa olur. Hayrlisi...Hiç belli olmaz öncesinde de spermler yaşıyormuş ya 3-5 gün, nasip artık..
Neden düzensizliğe girdi ki bişey mi kullanmıştın? O zaman yumurtlama takibi için ovülasyon testi mantıklı olur..Bende gebelik düşünüyorum ama malesef henüz gerçekleşmedi ve regli düzensizliğe girdi siz tecrubelisiziniz bu konuyla ilgili bilginiz varmı bende ovulasyon düşünüyorum reglim bitince çok iyi ovulasyon ürünü buldum herkes memnun umarım kendimde de iyi sonuç alırıminşaallah dizinde istediğiniz olur❤
Hoşgeldin o zaman :) hazirandan umut yok mu hiç, ben bir ihtimal diyordum ama karnım belim çok ağrıyor 3-4 gün önce gelecek galiba kırmızı kartKonuyla alakasi yok kizlar ama burasi ogretmenler odasi gibi olmus araniza bir muhendis kabul eder misinizbu arada bende temmuzu dort gozle bekleyenlerdenimm
Malesef hic umit yok canim haziran benden gectiHoşgeldin o zaman :) hazirandan umut yok mu hiç, ben bir ihtimal diyordum ama karnım belim çok ağrıyor 3-4 gün önce gelecek galiba kırmızı kart
Bende temmuzu 4 gozle bekliyorummmmKonuyla alakasi yok kizlar ama burasi ogretmenler odasi gibi olmus araniza bir muhendis kabul eder misinizbu arada bende temmuzu dort gozle bekleyenlerdenimm
Bende temmuzu 4 gozle bekliyorummmm
Seve seve kabul ederizKonuyla alakasi yok kizlar ama burasi ogretmenler odasi gibi olmus araniza bir muhendis kabul eder misinizbu arada bende temmuzu dort gozle bekleyenlerdenimm
Merhaba kızlar bende aranızda yeniyim ve 2 aydır denemelere başladık umarım temmuzda bende minik için müjdeli haberi alırımSelam kızlardaha önce oğlumu ilk öğrendiğimde buradan çok destek aldım. Şimdi 2.bebeğim için hamile kalmak istiyorum gel gelelim bu süreç için 2 ayım var yani Haziran Temmuz. Siz sormadan söyleyeyim görev yerim ile eşimle birlikte yaşadığımız şehir arası 1700km en doğal korunma yöntemini kullanmak zorundayız maalesef. İlk bebek erkek olunca ikincisi içinde bir kız isteği var ikimizde de haliyle. Aranızda Haziran Temmuz’da hamilelik planlayan isteyen varsa buyurun sohbet edelim.