Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah hepimizin ki tez vakitte sağlıkla sıhhatle gelir şu an için folbiol kullanıyorum bundan sonraki süreçte infolic kullanmak istiyorum sadece
Evet ben de şu an folbiol kullanıyorum ama inofolik hamilelikte değil de öncesinde kullanmak daha faydalı çünkü kaliteli yumurtlama sağlıyor ben geçen yıl adetin 2. Günü başlayıp on gün kullandım o ay hamile kaldım bu ay da adet olunca kalan on taneyi kullanacağım bakalım, yumurtlama sonrasında pek önemli değil çünkü.. hamilelik olunca folbioldan devam edeceğim doktorlar onu veriyor zaten

Bence ne olur ne olmaz devam et bir iki gün daha, geç yumurtlama filan olabilir akıntın varsa..

Bana neden hormon testi yapmadı doktorki

Bende gebelik düşünüyorum ama malesef henüz gerçekleşmedi ve regli düzensizliğe girdi siz tecrubelisiziniz bu konuyla ilgili bilginiz varmı bende ovulasyon düşünüyorum reglim bitince çok iyi ovulasyon ürünü buldum herkes memnun umarım kendimde de iyi sonuç alırım inşaallah dizinde istediğiniz olur

Neden düzensizliğe girdi ki bişey mi kullanmıştın? O zaman yumurtlama takibi için ovülasyon testi mantıklı olur..

Konuyla alakasi yok kizlar ama burasi ogretmenler odasi gibi olmus araniza bir muhendis kabul eder misiniz bu arada bende temmuzu dort gozle bekleyenlerdenimm
Hoşgeldin o zaman :) hazirandan umut yok mu hiç, ben bir ihtimal diyordum ama karnım belim çok ağrıyor 3-4 gün önce gelecek galiba kırmızı kart

Kızlar bende düşünüyorum ama kilo fazlalılığım war . 80 kgyim. Bu kilo da hamile kalmayı düşünen war mı

Merhaba kızlar bende aranızda yeniyim ve 2 aydır denemelere başladık umarım temmuzda bende minik için müjdeli haberi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…