Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir öğretmen daha benden gelsin o zaman☺️ 2 aydır ovulasyon testiyle takipteyim ☺️ Bugün son değerlendirme günümdü bat 28-29 haziran☺️☺️ Artık dinlenme sürecine geçmiş bulunuyorum☺️☺️ Arka arkaya,aynı ay içerisinde dörder beşer kişi hamile kalsak ne güzel olur di mi hayırlısıyla ☺️
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bir öğretmen daha benden gelsin o zaman☺ 2 aydır ovulasyon testiyle takipteyim ☺ Bugün son değerlendirme günümdü bat 28-29 haziran☺☺ Artık dinlenme sürecine geçmiş bulunuyorum☺☺ Arka arkaya,aynı ay içerisinde dörder beşer kişi hamile kalsak ne güzel olur di mi hayırlısıyla ☺

Bene ovu donemindeyim ztn bu surecler hep bekleme heyecani once adet o biter yumurtladim mi yumurtlamadim
Mi o biter hamilemiyim
Degil
Miyim gunler gecmiyor:)

Bene ovu donemindeyim ztn bu surecler hep bekleme heyecani once adet o biter yumurtladim mi yumurtlamadim
Mi o biter hamilemiyim
Degil
Miyim gunler gecmiyor:)
Aa geçen ay sanki seninle benim bat günlerimiz çok yakındı sende de mi fos çıktı denemeler😣Ama neyse üzülmek yok bu ay yeni yeni kocaman umutlarımız var de mi☺️

Ay kizlaar. Bnm bata 9 gun var 25nde olmam lazm. En son dun iliski oldu bugun da belim agridi hep hala dewam edio kopacak gibi 😑 normlde olmazdi . Kasigimda da ara ara sanci oluo sanki. Bole yasayip gebe olan var mi

Aa geçen ay sanki seninle benim bat günlerimiz çok yakındı sende de mi fos çıktı denemeler😣Ama neyse üzülmek yok bu ay yeni yeni kocaman umutlarımız var de mi☺

Malesef ilk ay karavana :) umutlar bu ayda kuzum ins bu ay guzel haberler aliriz :) ben cok duzenli olmasada meryem sureside okuyorum

Ay kizlaar. Bnm bata 9 gun var 25nde olmam lazm. En son dun iliski oldu bugun da belim agridi hep hala dewam edio kopacak gibi 😑 normlde olmazdi . Kasigimda da ara ara sanci oluo sanki. Bole yasayip gebe olan var mi
Benim de bu ay ilk deneme ve bel ağrım çok fazla normalde adetten bir iki gün önce olur ama bu ay yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı anlamadım adetim erken mi gelecek dedim ama 3-4 gün kaldı bakalım anlayacağım

Meryem suresinin turkcesinide okudum
Anlami cok guzel gercekten guc veriyor
Gerçekten çok güzel Allah Hz.. Zekeriyaya yaşı geçmesine ve eşi kısır olmasına rağmen bir evlat vermiş ve bu benim için çok kolaydır demiş yeter ki ol desin, elimizden geleni yapalım ama duayı da unutmayalım ben bir de geçen yıl ismi azam duasını çok okuyordum..

Benim de bu ay ilk deneme ve bel ağrım çok fazla normalde adetten bir iki gün önce olur ama bu ay yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı anlamadım adetim erken mi gelecek dedim ama 3-4 gün kaldı bakalım anlayacağım
Insllh olur senn de 🤗 Bnm de ilk denemem. Bnm de yumurtlamadan beri ara ara kasikta batma oluo . Hadi hayrlisi olsn insllh

X