- 21 Temmuz 2016
- 63
- 32
- 37
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
yarin buyuk ihtimal pik gorursun bu aksam kesin iliski olsunHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşAllah. Bi sorum var ben de 13. Gündeyim, ovülasyon testi yaptım. Eki Görüntüle 2277573 Bi bakar mısın göndersem :))))
İdrardaki Lh hormonunu azaltıyor herhalde, su içmek seyreltiyor galibaNeden ki
Daha önce hiç göğüs hassasiyeti olmuyor muydu? Ben bu aralar hiç göğüs hassasiyeti yaşamıyorum da hormonlarım düzene girmedi mi onu anlayamadım hamile olmasam da adete yakın hep ağrırdı benim bu aralar ağrımıyoradete yakina hic meme agrisi olmazdi meme agrisi olunca supelendim
Benim eşimin testinde sperm sayısı değil de hızı çok az çıkmıştı ve keçiboynuzu kürü, gece zeytinyağında beklemiş incir ve e vitamini kullandı ben de ilişki sonrası ayaklarımı diktim 15dk filan o ay hamile kaldım.. sende yumurtlama sorunu yoksa eşine takviye uygula bence
hayir hic olmuyordu ama bence belirtiler kisiye gore degiskenlik gosterebilirDaha önce hiç göğüs hassasiyeti olmuyor muydu? Ben bu aralar hiç göğüs hassasiyeti yaşamıyorum da hormonlarım düzene girmedi mi onu anlayamadım hamile olmasam da adete yakın hep ağrırdı benim bu aralar ağrımıyor
MAşallah ailede ikiz var mısonuclarim cikmis e nabizdan baktim 15857 cok degil mi daha adetim 2 gun var
Evet ikiz olma ihtimali fazla. Doktora gitsen kalp atışı duyulur nerdeyse, adetlerin düzenli mi, erken döllenmiş galibasonuclarim cikmis e nabizdan baktim 15857 cok degil mi daha adetim 2 gun var
yok esimde de benim ailem de de ikiz yok zaten kos koca ayda sadece 1 kere iliski oldu ovulasyon kiti kullandigimdan biliyorum 12.gunu oldu diger gunler korundum 14.gunde pik yapmistiEvet ikiz olma ihtimali fazla. Doktora gitsen kalp atışı duyulur nerdeyse, adetlerin düzenli mi, erken döllenmiş galiba
sonuclarim cikmis e nabizdan baktim 15857 cok degil mi daha adetim 2 gun var
Sanki hamilelik belirtisi gibi geldi bana ama ben de ümitlendirmek istemem, adetin normalde kahverengi akıntıyla başlamıyorsa normal bir durum değil zaten yerleşme kanaması olabilir, benim önceki hamileliğimde göğüs hassasiyetim çok olmuştu ama adetten önce de olduğu için anlamamıştım. Vücudunda daha önce olmayan şeyler oluyorsa bi test yap istersenKızlar merhaba, buralarda yeniyim ve size birşey sormak istiyorum, 1bucuk yıllık evliyim ve yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ancak malesef olmadı, prolaktin yüksekliğim vardı yaklaşık 4 aydır ilaç tedavisi oluyorum neyseki geçtiğimiz ay değerim normal değerlere düştü, size sorum şu; adetime 4 günüm var ve 2 gündür kahverengi çok az akıntım oluyor miktarı artmıyor da acaba adetimmi başlıyor yoksa hamilelik belirtisi midir? Yaklaşık 10 gündürde korkunç bir göğüs hassasiyetim var heveslenmekte istemiyorum her ay hüsran oluyor.. Bu durum gibi belirtiler yaşayan varmı aranızda? Yada herhangi bir fikri? Şimdiden teşekkür ederim
Benimde aynı bayrama denk geldi. Durumumuz ve mesleğimiz aynı Haziran Temmuz bize şans getirsinBata 8 gün var ama bu ay biraz umutsuzum yumurtlama bayrama denk geldi bir gün sonraya yetiştik ama benim hormonlar daha düzenli değil galiba olur mu bilmiyorum, öğretmenim evet bu aylar çok iyi oluyor eylüle kadar ama böyle planlar yapmak istemiyorum çünkü dilim yandı, geçen yıl eylülde hamile kaldım mayısta doğum yapacaktım ama nasibi yokmuş bebeğimi ocak ayında kaybettim. Sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun diyorum artık..
Darısı bize inşallah grubun ilk müjdesi geldi şükürbu ay ilk denememdi adetime 2 gun kala bugun 2.silik cizgiyi gordum 2 tane yaptim testten ikiside bu sekilde cikti
3.5 yasinda bir oglum vardi bu ay ovulasyon testi kullandim kiz bebek icin 14.gun en koyu cizgiyi gordum son iliski 12.gun oldu
hayirlisi Allah saglik hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeEki Görüntüle 2277553
Bende de öyle daha denemeden bir iki gün sonra kendimde belirti aramaya başladım biliyorum ki mümkün değil ama insan psikolojisi işte bi enteresan :) daha 6 gün var ümitsizim diyorum ama geri sayıma da devam :)Nasılsınız kılar? Bi gittim geldim bebişlenmişiz. İlk bebiş haberini aldık darısı sırayla bize inşallah. Benim bata daha var ama hamilelikte olduğum gibi aşırı yorgunluk ve uykudan uyanmama isteği vardı 2 gündür şüphelendim ama daha çok erken Pazartesi müsait olursam gidip bi erken gebelik testi alıcam
Sorma valla insan bi garip oluyor gaktan guktan acaba mı diyorBende de öyle daha denemeden bir iki gün sonra kendimde belirti aramaya başladım biliyorum ki mümkün değil ama insan psikolojisi işte bi enteresan :) daha 6 gün var ümitsizim diyorum ama geri sayıma da devam :)
Kadın milleti kadar sabırsız var mı yaaSorma valla insan bi garip oluyor gaktan guktan acaba mı diyorben ilkinde 4 gün kala hissediyorum hamileyim diyip gitmiştim eczaneye hiç belirti vs aramadan
Hepimiz aynıyızKadın milleti kadar sabırsız var mı yaabnm de 12 gün Var bata şimdiden dinliom kendimi
Hepimiz aynıyızşaka gibi ya utanmasam karnımdaki gaza bebek oynadı diyicem