- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Canım merhaba dediğin gibi dün pik oldu bugün de siliklesti. Dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendirmeli miyim acaba muallakta kaldım.yarin buyuk ihtimal pik gorursun bu aksam kesin iliski olsun
Ay tek değilim sanırımsesli güldüm ha . Kız bende de afedersnz bi gaz bi gaz anlamadım gitti ya .
Eğer kız bebek için uğraşıyorsan bugünü yarını atlamanda yarar var canım ama bebiş olsun da ne olursa olsun diyorsan değerlendir muhakkak 2 günü deCanım merhaba dediğin gibi dün pik oldu bugün de siliklesti. Dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendirmeli miyim acaba muallakta kaldım.
Yok ben o konuda geçen yıl abartmıştım nerdeyse bir hafta önce yapıyordm testleri sonra yavaş yavaş azaltıp adet günümde yapmaya başladım şimdi gecikmeden yapmam diyorum bakalım. Benim çok belim ağrıyor adetten birkaç gün önce ağrırdı normalde o yüzden ümitlendim yoksa nerden gelecek aklımaSorma valla insan bi garip oluyor gaktan guktan acaba mı diyorben ilkinde 4 gün kala hissediyorum hamileyim diyip gitmiştim eczaneye hiç belirti vs aramadan
Bugün risk var diyorsun yani öyle mi canimEğer kız bebek için uğraşıyorsan bugünü yarını atlamanda yarar var canım ama bebiş olsun da ne olursa olsun diyorsan değerlendir muhakkak 2 günü de
Cinsiyet seçimi için belirleyici birşeyler olsun dersen atla ama farketmez dersen devam ✌Bugün risk var diyorsun yani öyle mi canim
Anaaa daha neler kızYok ben o konuda geçen yıl abartmıştım nerdeyse bir hafta önce yapıyordm testleri sonra yavaş yavaş azaltıp adet günümde yapmaya başladım şimdi gecikmeden yapmam diyorum bakalım. Benim çok belim ağrıyor adetten birkaç gün önce ağrırdı normalde o yüzden ümitlendim yoksa nerden gelecek aklıma
Yok erken gebelik testi hiç kullanmadım. Temmuzda deneyeyim onu bu ay ihtimal düşük boşuna para vermeyeyim :) bak saat 12yi geçti 5 gün kaldı diyor program, şeytan diyor sil şunu telefondan..Anaaa daha neler kızbende Pazartesi erken gebelik alayım Eve bi tane diyorum
Yok yok deilsnAy tek değilim sanırımhayır kendine yer mi açıyor ne yapıyor bu yumurtalar? Zaten kilomda var iyice şişti karnım her gören hamile misin diyor
yeterli bence yumurtan catlamis zaten bidaha iliskiye gerek yok simdi bekleme zamani 12 gun sonra belli olur ins.hayirlisiyla gebelik haberini alirizCanım merhaba dediğin gibi dün pik oldu bugün de siliklesti. Dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendirmeli miyim acaba muallakta kaldım.
hcg ye baska bakmisim yanlismis o deger bende vbi panik yapmistimBenimde aynı bayrama denk geldi. Durumumuz ve mesleğimiz aynı Haziran Temmuz bize şans getirsin
Darısı bize inşallah grubun ilk müjdesi geldi şükürbu ay hepimiz bebişlenelim inşallah Bu arada hcg baya yüksek çıkmış erken döllenme veya ikiz ihtimali yüksek. Eşine verdin mi müjdeyi
Ben de regl olmayı bekliyorum olursam eğer hem ovulasyon testi hem de infolic şase almayi düşünüyorum. Bakalım bu ay soğan kürünü denedim bat 21 haziran inşallah ovulasyon testi almama gerek kalmaz eğer hamile oldugumu öğrenirsem de folic aside başlarım zaten hemen diyorumBen de regl olayim oyle siparis vereyim diye dusundum belki bir umut regl olmam
Hadi bakalım iyi dayanıyorsun ben olsam hemen gitmiştimhcg ye baska bakmisim yanlismis o deger bende vbi panik yapmistimdegerim 152ymis esime soyledimde o da sok oldu hemen nasil oldu diyor oglumda 6 ay ugrasmistik da bunda tek iliskiyle olunca sok olduk tabi biraz daha zamn gecsinde 2 hafta kadaro zamn hastaneye gidicem bakalim
Evet ücretsiz izin almak mantıklı ama maddi duruma göre değişiyor, mart- nisan ayları daha uygun oluyor doğum öncesi ve sonrası izinler açısından ama nasip yani ha deyince olmuyor ki :)
Benim de ekimde doğdu kızım, ocağa kadar izin marta kadar rapor idare ettim sonra 3 ay ücretsiz izin derken eylüle 11 aylık olmuştu :)Ben de ogretmenim,Ilk bebeğim eylülsonu dogdu çok iyi denk geldi bu bakalım nolcak ))
Hayırlı zamanda gelir inş bebeğin, yalnız folik asite üç ay önceden başlaman gerekiyor hamilelik öncesinden, hiç kulanmadın mı yoksa inofolikten mi bahsediyorsun?Ben de öğretmenim sizin gibi düşünüyorum inşallah rabbim nasip ederse
Insallah hepimizin ki tez vakitte sağlıkla sıhhatle gelirHayırlı zamanda gelir inş bebeğin, yalnız folik asite üç ay önceden başlaman gerekiyor hamilelik öncesinden, hiç kulanmadın mı yoksa inofolikten mi bahsediyorsun?