Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba dediğin gibi dün pik oldu bugün de siliklesti. Dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendirmeli miyim acaba muallakta kaldım.
Eğer kız bebek için uğraşıyorsan bugünü yarını atlamanda yarar var canım ama bebiş olsun da ne olursa olsun diyorsan değerlendir muhakkak 2 günü de

Sorma valla insan bi garip oluyor gaktan guktan acaba mı diyor ben ilkinde 4 gün kala hissediyorum hamileyim diyip gitmiştim eczaneye hiç belirti vs aramadan
Yok ben o konuda geçen yıl abartmıştım nerdeyse bir hafta önce yapıyordm testleri sonra yavaş yavaş azaltıp adet günümde yapmaya başladım şimdi gecikmeden yapmam diyorum bakalım. Benim çok belim ağrıyor adetten birkaç gün önce ağrırdı normalde o yüzden ümitlendim yoksa nerden gelecek aklıma

Allah'a sığınıp bugünü de yapayım diyorum. Dün 12.40 da pik olmuştu. Akşam 20.30 da yaptım silikleşmeye başladı.

Anaaa daha neler kız bende Pazartesi erken gebelik alayım Eve bi tane diyorum

Anaaa daha neler kız bende Pazartesi erken gebelik alayım Eve bi tane diyorum
Yok erken gebelik testi hiç kullanmadım. Temmuzda deneyeyim onu bu ay ihtimal düşük boşuna para vermeyeyim :) bak saat 12yi geçti 5 gün kaldı diyor program, şeytan diyor sil şunu telefondan..

hcg ye baska bakmisim yanlismis o deger bende vbi panik yapmistimdegerim 152ymis esime soyledimde o da sok oldu hemen nasil oldu diyoroglumda 6 ay ugrasmistik da bunda tek iliskiyle olunca sok olduk tabi biraz daha zamn gecsinde 2 hafta kadaro zamn hastaneye gidicem bakalim

Ben de regl olayim oyle siparis vereyim diye dusundum belki bir umut regl olmam
Ben de regl olmayı bekliyorum olursam eğer hem ovulasyon testi hem de infolic şase almayi düşünüyorum. Bakalım bu ay soğan kürünü denedim bat 21 haziran inşallah ovulasyon testi almama gerek kalmaz eğer hamile oldugumu öğrenirsem de folic aside başlarım zaten hemen diyorum

Hadi bakalım iyi dayanıyorsun ben olsam hemen gitmiştim

Ben de öğretmenim sizin gibi düşünüyorum inşallah rabbim nasip ederse
Hayırlı zamanda gelir inş bebeğin, yalnız folik asite üç ay önceden başlaman gerekiyor hamilelik öncesinden, hiç kulanmadın mı yoksa inofolikten mi bahsediyorsun?

Kizlar bnm bata bugunu saymazsak 10 gun kaldi . Yumurtlamami gectim bence . Cunku takip ettim de kasik agrisi bel agrisi falan cektim gecti. Bikac gundur beyaz akintim var bugun baya cogaldi. Acaba yumurtlamadan dollayi mi yoksa bissyler mi baslio acaba bnm ilk olcagi icin pek bilmiorm. Tecrubeli olanlar ne dusunuo acaba . Dusuncelrinizi alabilir miyim rica etsem

Hayırlı zamanda gelir inş bebeğin, yalnız folik asite üç ay önceden başlaman gerekiyor hamilelik öncesinden, hiç kulanmadın mı yoksa inofolikten mi bahsediyorsun?
Insallah hepimizin ki tez vakitte sağlıkla sıhhatle gelir şu an için folbiol kullanıyorum bundan sonraki süreçte infolic kullanmak istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…