Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasığım ağrıyor deyince benim aklıma ilk gelen yumurtlama oldu, dün çatlamış olabilir mi acaba, benim yumurtlama olduğu gün ağrır tek kasığım. Hamilelik belirtisi için erken sanki?
Belki de olabilir . Erken olduğunu biliyorum da ne bilim sorim dedim. Birkaç gün önce belim ağrıdı baya o yüzden yumurtlama oldu diye düşünmüştüm. TSK ederm

Evet malesef daha çok var siz ne kadardır evlisinz. Rabbim en kısa sürede yüzümüzü guldursn

Evet malesef daha çok var siz ne kadardır evlisinz. Rabbim en kısa sürede yüzümüzü guldursn

Çok saol Allah razı olsun 1.5 Yıldır evliyim sadece 3 ay doğal yolla korunduk ilaç filan hiç almadım.. 3 ay sonra dedik deneyelim o gün bugundur olmuyo tabi testler tahliller herşey yapıldı 3 ay yumurtalama takibi yapıldı doktor tarafından gayet güzel büyüyo çatlıyo ilişki önerdi işte her yolu denedik eşimin sperm sayısı sınırdaymış ama bu d acok onemli birşey değil gebelik için 1 sperm bile yetiyor.. sonra doktorum mayısta hsg çektir dedi geçen ay bnde bir ay bekleyeyim içime dogdu çekmeyeyim hsg yi ne olur ne olmaz dedim işte iki gün kaldı adetime bakalım bu ay da olmasa hsg çekilip aşılama olacak Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşAllah. Bi sorum var ben de 13. Gündeyim, ovülasyon testi yaptım. Bi bakar mısın göndersem :))))

Belki de olabilir . Erken olduğunu biliyorum da ne bilim sorim dedim. Birkaç gün önce belim ağrıdı baya o yüzden yumurtlama oldu diye düşünmüştüm. TSK ederm
Şimdi şöyle, yumurtlama belirtileri ateş yükselmesi, akıntı ve kasık ağrısı diye biliyorum bel ağrısı ise adet veya hamilelikte oluyor aklınızda bulunsun, akıntı takibi daha kolay olur bence, tahmini adetten 14 gün önce diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor..

Amin inşallah. Ben de 7 ay oldu evleneli. Geri çekme yöntemiyle korndk hep . Yanlışlıkla da olsa olmadı hiç kür falan denedin mi hiç. esin iicin keçi boynuzu pekmezi falan ii gelir diyolr

O nasil bisey arkadaslar ben bilmiyorum

Canım ovülasyon testi lh hormonunu ölçüyor hep iki çizgi çıkıyor ama yumurtanın çatlaycağı gün ikinci çizgi daha koyu oluyor yani aynı hamilelik testi gibi sadece hcg değil lh hormonu yani.. adet bitiminden itibaren her gün yapılıyor bazen günde iki kere, toplu almak mantıklı oluyor o yüzden

Evet ateş basması falan oldu. Dediğiniz gibi belki de yumurtlama ağrısıdır bu . İki hafta sonra belli olur artık bklm hhayrlsii

He testle garanti oluyo yani canim

Benim eşimin testinde sperm sayısı değil de hızı çok az çıkmıştı ve keçiboynuzu kürü, gece zeytinyağında beklemiş incir ve e vitamini kullandı ben de ilişki sonrası ayaklarımı diktim 15dk filan o ay hamile kaldım.. sende yumurtlama sorunu yoksa eşine takviye uygula bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…