- 1 Temmuz 2018
- 131
- 141
- 30
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Ovulasyon testi kullanan var mi,hangi marka kullandiniz ve nereden aldiniz bu ay alsam mi diye dusunuyorum cunku
Belki de olabilir . Erken olduğunu biliyorum da ne bilim sorim dedim. Birkaç gün önce belim ağrıdı baya o yüzden yumurtlama oldu diye düşünmüştüm. TSK edermKasığım ağrıyor deyince benim aklıma ilk gelen yumurtlama oldu, dün çatlamış olabilir mi acaba, benim yumurtlama olduğu gün ağrır tek kasığım. Hamilelik belirtisi için erken sanki?
Insallah insallahhhhhhhhhhhhhAmin cnm Allah isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bir duygu..
Belki de olabilir . Erken olduğunu biliyorum da ne bilim sorim dedim. Birkaç gün önce belim ağrıdı baya o yüzden yumurtlama oldu diye düşünmüştüm. TSK ederm
Evet malesef daha çok varGeçen aydan beri düşünüyorsan cok erken daha cok yolun var ha deyince olmuyo en az 5-6 ay sürüyor bnde ilk başlarda boyle heyecanlıydım bir olmadı iki olmadı üç olmadı şimdi 1 seneden fazladır olmuyor
Aynen . Onun izni olmadan dal kıpırdamaz. Hakkımızda hayırlısı olsnRica ederim Allahın işi bu ya o ol derse olur herşeyi en iyi o bilir belki de zamanı değildir
O nasil bisey arkadaslar ben bilmiyorum3 kez kullandım 3 ay boyunca yumurtalama günlerimi de cok iyi bilir iyi takip ederim ona ragmen vesile olur diye kullandım bir işe yaramadı
Evet malesef daha çok varsiz ne kadardır evlisinz. Rabbim en kısa sürede yüzümüzü guldursn
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşAllah. Bi sorum var ben de 13. Gündeyim, ovülasyon testi yaptım.bu ay ilk denememdi adetime 2 gun kala bugun 2.silik cizgiyi gordum 2 tane yaptim testten ikiside bu sekilde cikti
3.5 yasinda bir oglum vardi bu ay ovulasyon testi kullandim kiz bebek icin 14.gun en koyu cizgiyi gordum son iliski 12.gun oldu
hayirlisi Allah saglik hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeEki Görüntüle 2277553
O nasil bisey arkadaslar ben bilmiyorum
Şimdi şöyle, yumurtlama belirtileri ateş yükselmesi, akıntı ve kasık ağrısı diye biliyorum bel ağrısı ise adet veya hamilelikte oluyor aklınızda bulunsun, akıntı takibi daha kolay olur bence, tahmini adetten 14 gün önce diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor..Belki de olabilir . Erken olduğunu biliyorum da ne bilim sorim dedim. Birkaç gün önce belim ağrıdı baya o yüzden yumurtlama oldu diye düşünmüştüm. TSK ederm
Tamam tesekkur ederimİnstagramın varsa @birgebeningünlüğü sayfasını takip et orda ayrıntılı var
Amin inşallah. Ben de 7 ay oldu evleneli. Geri çekme yöntemiyle korndk hep . Yanlışlıkla da olsa olmadı hiçÇok saol Allah razı olsun 1.5 Yıldır evliyim sadece 3 ay doğal yolla korunduk ilaç filan hiç almadım.. 3 ay sonra dedik deneyelim o gün bugundur olmuyo tabi testler tahliller herşey yapıldı 3 ay yumurtalama takibi yapıldı doktor tarafından gayet güzel büyüyo çatlıyo ilişki önerdi işte her yolu denedik eşimin sperm sayısı sınırdaymış ama bu d acok onemli birşey değil gebelik için 1 sperm bile yetiyor.. sonra doktorum mayısta hsg çektir dedi geçen ay bnde bir ay bekleyeyim içime dogdu çekmeyeyim hsg yi ne olur ne olmaz dedim işte iki gün kaldı adetime bakalım bu ay da olmasa hsg çekilip aşılama olacak Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
O nasil bisey arkadaslar ben bilmiyorum
Evet ateş basması falan oldu. Dediğiniz gibi belki de yumurtlama ağrısıdır bu . İki hafta sonra belli olur artık bklm hhayrlsiiŞimdi şöyle, yumurtlama belirtileri ateş yükselmesi, akıntı ve kasık ağrısı diye biliyorum bel ağrısı ise adet veya hamilelikte oluyor aklınızda bulunsun, akıntı takibi daha kolay olur bence, tahmini adetten 14 gün önce diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor..
He testle garanti oluyo yani canimCanım ovülasyon testi lh hormonunu ölçüyor hep iki çizgi çıkıyor ama yumurtanın çatlaycağı gün ikinci çizgi daha koyu oluyor yani aynı hamilelik testi gibi sadece hcg değil lh hormonu yani.. adet bitiminden itibaren her gün yapılıyor bazen günde iki kere, toplu almak mantıklı oluyor o yüzden
Evet yumurtladığın günü biliyorsun en azından ama birkaç saat önce sıvı alımını kesmek gerekiyor ben ona pek dikkat edememiştim geçen yıl bu zamanlar yapmıştım.He testle garanti oluyo yani canim
Neden kiEvet yumurtladığın günü biliyorsun en azından ama birkaç saat önce sıvı alımını kesmek gerekiyor ben ona pek dikkat edememiştim geçen yıl bu zamanlar yapmıştım.
adete yakina hic meme agrisi olmazdi meme agrisi olunca supelendimMerhabalar öncelikle hayırlı olsun bnde 1 senedir istiyorum olmuyo adetime bugun sizin ki gibi 2 gün var sizin belirtileriniz oldu mu bnm hiç belirtim yok bu ay da olmazsa aşılama olacak
Benim eşimin testinde sperm sayısı değil de hızı çok az çıkmıştı ve keçiboynuzu kürü, gece zeytinyağında beklemiş incir ve e vitamini kullandı ben de ilişki sonrası ayaklarımı diktim 15dk filan o ay hamile kaldım.. sende yumurtlama sorunu yoksa eşine takviye uygula benceÇok saol Allah razı olsun 1.5 Yıldır evliyim sadece 3 ay doğal yolla korunduk ilaç filan hiç almadım.. 3 ay sonra dedik deneyelim o gün bugundur olmuyo tabi testler tahliller herşey yapıldı 3 ay yumurtalama takibi yapıldı doktor tarafından gayet güzel büyüyo çatlıyo ilişki önerdi işte her yolu denedik eşimin sperm sayısı sınırdaymış ama bu d acok onemli birşey değil gebelik için 1 sperm bile yetiyor.. sonra doktorum mayısta hsg çektir dedi geçen ay bnde bir ay bekleyeyim içime dogdu çekmeyeyim hsg yi ne olur ne olmaz dedim işte iki gün kaldı adetime bakalım bu ay da olmasa hsg çekilip aşılama olacak Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın