• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

hayırlı olsun Eylül,Allah sağlıkla tamamına erdirsin..
henüz doktora gitmedin sanırım,keseyi gördünüzmü?
ben 6+1 de görmüştüm,kalp atışlarını da duymuştuk..
inş.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :CüvCüv:

canım cumartesi doktora gittim ve bebişimizin kalp atışlarını duyduk. inanılmaz bir duyguymuş. ne yapacağımı bilemedim. ağlamakla gülmek arasında gidip geldim. bugün 8. haftamıza girdik. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. burada bebek bekleyen herkes için hergün dua ediyorum. senin kaç aylık bebeğin?
sevgilerimle..

ben de senin gibi rahatım bu ay işte ..önceki aylarda çok stres yapıyordum ..adet gelene kadar çatlıyordum hele adete bir hafta kala başlıyordum iice kafamı bunaltmaya ..bu ay hiç öyle değilim ...normalde ayın 28 inde adet olmam gerek ama ben yanılma payı vererek adetimi ayın 30 u olarak kabul edip ondan sonrasını gecikme sayarak bekleyeceğim ...sorma uzmanki ne uzman oldum ..bu gidişle doğumbile yaptıracak seviyeye geleceğim ..
ben stres yapmama rağmen hamilelik belirtisi yaşamadım hiçbir ay ..ama bu ay nedense böyle kasıkta ani batmalar ve çok fazla sırt ve bel ağrım var..ilk defa oluyor yani...yine de ümitlenmiyorum ...bu ara kafeini azalttım işte ..günde en fazla 2 bardak çay yada kahve içiyorum ...onun dışında beslenmeme dikkat ediyorum ..oburlaştım zaten bu ara nedense ...herşeyi yiyesim geliyor :)))
bu ara yoğunum bir de haftasonu mangal var ...öbür haftasonu eşimin memleketine gideceğiz babaıs ameliyat olacak ..ordan döndükten sonra da adet olmamış olursam ancak ozaman şüphelenmeye başlarım artık diyorum ...zaten odan dönmemiz de ayın 3 ünü bulacak ...ozamana kadar da belli olur herşey..
hayırlısı artık ...

hadi canım hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız. bende felaket bir açlık oluyordu ve açlıkla uyanıyordum. hala devam ediyor. memlekette gitmek sana iyi gelir. hem kafanı dağıtırsın hemde zaman çabuk geçer. bende tatile gitmiştim.adet olurum diye bekliyordum meğer hamileymişim. tatilimde güzel geçti sonunda aldığım haber ondanda güzeldi. inşallah seninde benimkisi giibi olur. yalnız oralarda dikkat et fazla ağırlık kaldırma, fazla hareket etme.. hergün sizin için dua ediyorum. yatarken otururken aklıma ne zaman gelirse. şu 1 hafta bize de uzun gelecek sabırsızklıkla bekliyorum. ama olmazsa da en azından enfeksiyon için tekrar doktora gidersin. için rahat eder. sevgiyle

hadi canım hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız. bende felaket bir açlık oluyordu ve açlıkla uyanıyordum. hala devam ediyor. memlekette gitmek sana iyi gelir. hem kafanı dağıtırsın hemde zaman çabuk geçer. bende tatile gitmiştim.adet olurum diye bekliyordum meğer hamileymişim. tatilimde güzel geçti sonunda aldığım haber ondanda güzeldi. inşallah seninde benimkisi giibi olur. yalnız oralarda dikkat et fazla ağırlık kaldırma, fazla hareket etme.. hergün sizin için dua ediyorum. yatarken otururken aklıma ne zaman gelirse. şu 1 hafta bize de uzun gelecek sabırsızklıkla bekliyorum. ama olmazsa da en azından enfeksiyon için tekrar doktora gidersin. için rahat eder. sevgiyle

ii dileklerin için sağolasın ...hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ...çok yiyorum bu ara ben de ..inanılmaz bir iştah var ....ama hamileliğe yormuyorum ..bir de bu bel ve kasık ağrılarım bir iki gündür durdu artık ağrımıyor ani batmalar olmuyor ....
bu sefer inanılmaz bir sabır göstereceğim ve haftasonuna kadar bekleyeceğim inş....Mevlam neylerse güzel eyler...sende yerleşme kanaması filan olmadı değilmi ..bende de yok öyle bir şey suan için....beklemiyorum zaten ama merak ettim sende oldumu ..sanırım land sende de olmamıştı böyle birşey....
haftasonu biraz yorulurum 4 saatlik yola gideceğiz ..bu yorulmadan sayılmaz umarım :))
land bu arada senin adına çok sevindim ..doğum bana çok mucizevi gelir ...annelik de öyle ...hele kalp atışlarını dinlesem nasıl olurum kimbilir...Sağlıkla sıhhatle bu şekilde devam eder inş. artık cinsiyeti belli olunca da isim arama telaşına girersin sanırım :))
hadi hayırlısı

ii dileklerin için sağolasın ...hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ...çok yiyorum bu ara ben de ..inanılmaz bir iştah var ....ama hamileliğe yormuyorum ..bir de bu bel ve kasık ağrılarım bir iki gündür durdu artık ağrımıyor ani batmalar olmuyor ....
bu sefer inanılmaz bir sabır göstereceğim ve haftasonuna kadar bekleyeceğim inş....Mevlam neylerse güzel eyler...sende yerleşme kanaması filan olmadı değilmi ..bende de yok öyle bir şey suan için....beklemiyorum zaten ama merak ettim sende oldumu ..sanırım land sende de olmamıştı böyle birşey....
haftasonu biraz yorulurum 4 saatlik yola gideceğiz ..bu yorulmadan sayılmaz umarım :))
land bu arada senin adına çok sevindim ..doğum bana çok mucizevi gelir ...annelik de öyle ...hele kalp atışlarını dinlesem nasıl olurum kimbilir...Sağlıkla sıhhatle bu şekilde devam eder inş. artık cinsiyeti belli olunca da isim arama telaşına girersin sanırım :))
hadi hayırlısı

Canım bendede olmadı yerlesme kanaması ...
Bende ilk zamanlar düşünnmüştüm olmadı gene sanırım dedim ama çok şükür bebeğim benimleymiş...:emir_bebek: Kiminde oluyor..Kiminde olmuyor işte...boshayallersmile

hadi hayırlısı

evet canım bende de olmadı yerleşme kanaması..herkeste olacak diye birşey yok..
ne zaman alıcaz inş.güzel haberi,ne zamandı adet tarihin unuttum :kedi:(hamileliğe yorun)yerimseniben,iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim...bu arada 4 saatlik yol da yorulma korkusu içine düştüyse,vardır bir hayır diyorum:ecrin_bebek:
yarın gidiyoruz bakalım kontrole,testleri de yapılacak ve eğer görülürse cinsiyetini söyleyecek belki,ama ismi belli zaten canım,kız erkek fark etmiyor,çok netiz isim konusunda ilk günden beri,oyuzden ismi hiç düşünmüyoruz,hatta şimdiden ismiyle hitap ediyoruz:hulya:

canım cumartesi doktora gittim ve bebişimizin kalp atışlarını duyduk. inanılmaz bir duyguymuş. ne yapacağımı bilemedim. ağlamakla gülmek arasında gidip geldim. bugün 8. haftamıza girdik. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. burada bebek bekleyen herkes için hergün dua ediyorum. senin kaç aylık bebeğin?
sevgilerimle..

eveet inanılmaz bir duygu gerçekten,mucize diyorum oyuzden,minik mucizeemopuyorumnanaktan,isteyen herkes bu duyguları yaşasın inş.
biz 12.haftanın içindeyiz canım,altta tickerda da görülüyor..
sen de yapsan senin için de kolay olur takip etmesiyerimseniben

Son düzenleme:
Selam kızlar.....:emir_bebek:

Herkez iyi inşallah?:.....
Mutfak robotu gelmiş,ugruyamadım bu sıralar,çok sevindim....
Gününede az kalmıs,inşallah sonu güze biter canım....opuyorumnanaktan

Bu arada yazıları okudum,seymacımmmm bize karsı güzel duyguların senin kalbinin temizliğini gösteriyor.... Bende hepinizi çok seviyorum inan.....
Burdaki dostluk muhabbet normal hayatta olsa bu kadar içten olamazdu sanırım..
Çok şükür her halimize....opuyorumnanaktan

Bu arada ben elhamd iyiyim,bebiişimde iyi...
Beni korkuttu bir ara,ama çok şükür hiçbir sıkınıt yokmus:...
Testlerimiz yapıldı bu sırada çok şükür hepsi güzel çıktı....
Ultrasyona da girdik tekrar kontrolümüz vardı...
Kalbi öyle belirgin atmaya baslamıs ki,pıt pıt,heyecanla atıyordu sanki....:asigim:
Rabbim korusun bebişlerimizi....
Ve sizlerede en kısa zamanda nasip etsin...

Ve... Bir iki gündür hüzünlüyüm..
Ayrılık konusunda belki yasadıklarımı hatırlarsınız...
Eşimden işlemler o bu yüzünden hep ayrı düşüyorduk..
Ve gene ayrılık geldi çattı...
Ummadıgım anda... Bir iki güne türkiyeye,ailemin yanına dönmek zorunda kalıyorum....
Belki bir ay kalıcam,belki bir kaç ay...Eşimden ayrı...:çok üzgünüm:
Hamilelik duyguları pekiştirdi iyice duygusal oldum çıktım...
Yanımda her halimde olması benim için önemliydi ki her anne adayı bunu ister..
Nasip işte...
Bu işlemler yüzünden imtihanım böyle gdiyor..
Rabbim hayır versin....
Duanızı eksik etmeyin... Sag selim bu ayrılıgıda atlattayım...

Ve ucaga binmek zorunda kalıcam mecbur...
Artık Rabbime emanet bebeğim....
Hayırla sonuclansın....

Şimdilik ben böyle durumlar içindeyim....
Sizi takipe diyorum canlar...
Güzel haberleriniz hepimize moral olucak inşallaah...hihoyyyt

benim de aklım sendeydi,nerelerde bu gezgin deyüüboshayallersmile
demek sende o pıt pıtları duydun,hepde kulağında dimi..
Allahım herkese yaşatsın bekletmeden..
eşinden ayrılman kötü ama düşün ki geçici bir süre olacak
ve sayılı gün çabuk geçecekyerimseniben
hem de bir yandan annenin yanında olacaksın ne güzel,ben hamileliğimin
başından beri annemi daha çok özlüyorum,gerçekten anne olunca daha çok anlaşılıyormuş
onların değeri,ve hep kalımın bir yarısı onda boshayallersmile
uçağa binme konusuna gelince,kaç saat yolculuk eğer çok uzun değilse
korkma bişey olmaz,ama eğer uzun yolculuksa dr.la konuş onun mutlaka önerileri
olacaktır,en azından 2 saatte bir yürümen gibi,lavaboya gidersin filaan...
kendine çok iyi bak,sakın üzme kendini hep pozitif düşün,bilki etkiliyor bebeğini..

folik asit konusunda kafam karıştı şimdik ...:bbo::1ninca:bilmiyorum cnm yaa eyvahedigeldismile

tatlım niye kafan karışıyor anlamadım..
eğer karıştıysa da biraz araştırma yap ozaman anlarsın
ne yapman gerektiğini,tabiki kendi iradenle nasıl istersen ona göre yaparsın yerimseniben

Selam kızlarrrr size süper bi haberim var test yaptımm :CüvCüv:
HEMDE 2. CİZGİ HEMEN ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜRRRRR
KANDA VERDİM SONUCU YRN ALICAM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINAA hihoyyyt

evet canım bende de olmadı yerleşme kanaması..herkeste olacak diye birşey yok..
ne zaman alıcaz inş.güzel haberi,ne zamandı adet tarihin unuttum :kedi:(hamileliğe yorun)yerimseniben,iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim...bu arada 4 saatlik yol da yorulma korkusu içine düştüyse,vardır bir hayır diyorum:ecrin_bebek:
yarın gidiyoruz bakalım kontrole,testleri de yapılacak ve eğer görülürse cinsiyetini söyleyecek belki,ama ismi belli zaten canım,kız erkek fark etmiyor,çok netiz isim konusunda ilk günden beri,oyuzden ismi hiç düşünmüyoruz,hatta şimdiden ismiyle hitap ediyoruz:hulya:

Canım bendede olmadı yerlesme kanaması ...
Bende ilk zamanlar düşünnmüştüm olmadı gene sanırım dedim ama çok şükür bebeğim benimleymiş...:emir_bebek: Kiminde oluyor..Kiminde olmuyor işte...boshayallersmile
demekki herkeste kanama olmuyor..
selam land ..yaşadığın duyguar çok güzel ..hayatının en güzel evresini yaşıyorsun ..ALLAH daim etsin inş..
benim regl günüm bugün aslında ..normalde 31 günde bir adet oluyorum ama 3 aydır hep adetlerim gecikiyor...
geçen ay 8 gün ondan önceki ay 4 gün ondan önceki ay da yine 8 gün gecikmişti...
o yüzden tam adet tarihimi de kestiremiyorum ...
üç ayı saymazsam normal adet döngüm 31 gün ve bugün adet olmam gerek olmadım ...
cuma günü idrar testi yapmayı düşünüyorum ...belki de yapmam bilmiyorum ama land ssenin şu kasık ağrıların bel ağrıların ne zaman olmuştu nasıl olmuştu ayrıntı verebilirmisin ..
bende de aynısı olduya merak ettim şimdi ...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Selam kızlarrrr size süper bi haberim var test yaptımm :CüvCüv:
HEMDE 2. CİZGİ HEMEN ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜRRRRR
KANDA VERDİM SONUCU YRN ALICAM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINAA hihoyyyt

süpppeeeeer bir haber canım çok sevindim hihoyyyt
bende bakayım kızlardan gelen var mı diye girdim
senin yazdığı görür görmez,müjdeli bir haber olsa gerek diye açtım yanılmamışım..
hayırlı olsun,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,sat ne zamandı?

süpppeeeeer bir haber canım çok sevindim hihoyyyt
bende bakayım kızlardan gelen var mı diye girdim
senin yazdığı görür görmez,müjdeli bir haber olsa gerek diye açtım yanılmamışım..
Hayırlı olsun,allah sağlıkla tamamına erdirsin,sat ne zamandı?

tşk derim cnm çok saol darısı tüm isteyenlerin başına sat 27.08.2010
dün regl olmalıydım olmadım sabah test yaptım ve hemen koyu bir çizgi çıktı çok şaşırdım rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

demekki herkeste kanama olmuyor..
selam land ..yaşadığın duyguar çok güzel ..hayatının en güzel evresini yaşıyorsun ..ALLAH daim etsin inş..
benim regl günüm bugün aslında ..normalde 31 günde bir adet oluyorum ama 3 aydır hep adetlerim gecikiyor...
geçen ay 8 gün ondan önceki ay 4 gün ondan önceki ay da yine 8 gün gecikmişti...
o yüzden tam adet tarihimi de kestiremiyorum ...
üç ayı saymazsam normal adet döngüm 31 gün ve bugün adet olmam gerek olmadım ...
cuma günü idrar testi yapmayı düşünüyorum ...belki de yapmam bilmiyorum ama land ssenin şu kasık ağrıların bel ağrıların ne zaman olmuştu nasıl olmuştu ayrıntı verebilirmisin ..
bende de aynısı olduya merak ettim şimdi ...kaydirigubbakcemile3

bende o ağrılar hala ara ara oluyor..özellikle adet dönemlerinde..
belim baya ağrımıştı ama,şöyle ayırt etmiştim,normalde adetimden 1-2 gün önce sabah bel
ağrısıyla uyanırım ve bilirim ki adetim geliyor..ama hamile kaldığımda belim bütün gün ağrıyordu,sabah akşam devamlı bütün gün bir sızı ara ara artan...kasık ağrılarım da
dediğin gibi batmalar çok oluyordu ve de normal sancı gibi de ağrı oluyordu...bu ağrı oluncada adetime yoruyordum gerçi adet öncesi bende hiç böyle olmazdı ama..
mesela gögüslerimde pek bir belirti yoktu daha sonra çıktı bende o değişimler..
çok hassaslaştı ağrıdı ve damarlar belirgin hale geldi..ucu koyulaştı,hatta büyüdükafamçokkarıştı
inş.bu sefer üzülmeyeceksin robot :CüvCüv:

bende o ağrılar hala ara ara oluyor..özellikle adet dönemlerinde..
belim baya ağrımıştı ama,şöyle ayırt etmiştim,normalde adetimden 1-2 gün önce sabah bel
ağrısıyla uyanırım ve bilirim ki adetim geliyor..ama hamile kaldığımda belim bütün gün ağrıyordu,sabah akşam devamlı bütün gün bir sızı ara ara artan...kasık ağrılarım da
dediğin gibi batmalar çok oluyordu ve de normal sancı gibi de ağrı oluyordu...bu ağrı oluncada adetime yoruyordum gerçi adet öncesi bende hiç böyle olmazdı ama..
mesela gögüslerimde pek bir belirti yoktu daha sonra çıktı bende o değişimler..
çok hassaslaştı ağrıdı ve damarlar belirgin hale geldi..ucu koyulaştı,hatta büyüdükafamçokkarıştı
inş.bu sefer üzülmeyeceksin robot :CüvCüv:

bende de o kasıktaki btmalar ve bel ağrıları yumurtlama dönemi ve sonrasındaki bir hafta çok yoğun oldu ...şimdi de çok hafif ara ara batmalar oluyor belim ise ağrıyor ara ara yine ...
ben ovulasyon testini ayın 15 inde yapmıştım ..ondan sonra sürekli çalıştım ..döllenme 15-16-17 o arada olduysa eğer idrarda çıkması ayın 30 undan sonra olur diyorum ...kanda belli olur ama ben yine de önce idrar testi yapmak istiyorum nedense..çünkü adet iice gecikmeden kan testi yapılınca kimyasal gebelik olabiliyor adetle birlikte cenin düşüp gidebiliyormuş ..kadınların yüzde ellisi bu şekilde aslında gebe kalıp adetle birlikte düşürürmüş ...o yüzden ben biraz daha bekleyip hemen idrar ve kan testi yapmayacağım...
üzülmek sorun değil de önemli olan hayırlısı olsun ...dualarını esirgeme ..topikte tek hamile kalmamış olan ben kaldım sanırım ..ha bir de şeyma var .hadi hayırlısı

Son düzenleme:
tşk derim cnm çok saol darısı tüm isteyenlerin başına sat 27.08.2010
dün regl olmalıydım olmadım sabah test yaptım ve hemen koyu bir çizgi çıktı çok şaşırdım rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

amiiin..burda robotla şeymacımız kaldı onları da hallettik mi topiki
kapatacaz inş..kaydirigubbakcemile3
benim aklım hep burda çünkü,çünkü bu güzel duyguyu isteyen herkesin
yaşamaya hakkı var,bizde desteğimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz..

sen hemen öğrenmişsin,demekki erken döllenme olmuş olabilir..
kan sonucun daha net bilgi verir ama,haa benden tavsiye 5 hatta 6 haftalıktan önce
bence doktora gitme çünkü kese görünmüyor,ama 5.haftadan sonra görülme şansı
çok yüksek,6.haftada gidersende hem keseyi hem kalp atışlarını görebilirsin inş..

Son düzenleme:
bende de o kasıktaki btmalar ve bel ağrıları yumurtlama dönemi ve sonrasındaki bir hafta çok yoğun oldu ...şimdi de çok hafif ara ara batmalar oluyor belim ise ağrıyor ara ara yine ...
ben ovulasyon testini ayın 15 inde yapmıştım ..ondan sonra sürekli çalıştım ..döllenme 15-16-17 o arada olduysa eğer idrarda çıkması ayın 30 undan sonra olur diyorum ...kanda belli olur ama ben yine de önce idrar testi yapmak istiyorum nedense..çünkü adet iice gecikmeden kan testi yapılınca kimyasal gebelik olabiliyor adetle birlikte cenin düşüp gidebiliyormuş ..kadınların yüzde ellisi bu şekilde aslında gebe kalıp adetle birlikte düşürürmüş ...o yüzden ben biraz daha bekleyip hemen idrar ve kan testi yapmayacağım...
üzülmek sorun değil de önemli olan hayırlısı olsun ...dualarını esirgeme ..topikte tek hamile kalmamış olan ben kaldım sanırım ...hadi hayırlısı

hayır canım Şeyma da var yaa...inş. bu aydan sonra kimseler kalmayacak a.s
idrarda çıkması için doğru 14-15 gün geçmesi lazım,ama kanda çıkar..
kanda çıksada değeri kimyasal mı değilmi gösterir zaten..doğru diyorsun anlaşılmıyor
ama değeri düşükse kimyasal gebelik oluyor..değeri normalse normal gebelik olduğunu gösterir..dış gebelik içinde kesenin görülüp görülmemesiyle ilgili,birde mol gebelik var o beta hcg nin aşırı yüksek çıktığı durumlar ki bizde pek rastlanmıyor zaten..
oyüzden kan testi yaptırmak istersen yaptırabilirsin ama ben seni biliyorum
kan testinin sonucuyla hemen karşılaşmak istemiyorsun,idrar testi sana daha kolay geliyor..

hayır canım Şeyma da var yaa...inş. bu aydan sonra kimseler kalmayacak a.s
idrarda çıkması için doğru 14-15 gün geçmesi lazım,ama kanda çıkar..
kanda çıksada değeri kimyasal mı değilmi gösterir zaten..doğru diyorsun anlaşılmıyor
ama değeri düşükse kimyasal gebelik oluyor..değeri normalse normal gebelik olduğunu gösterir..dış gebelik içinde kesenin görülüp görülmemesiyle ilgili,birde mol gebelik var o beta hcg nin aşırı yüksek çıktığı durumlar ki bizde pek rastlanmıyor zaten..
oyüzden kan testi yaptırmak istersen yaptırabilirsin ama ben seni biliyorum
kan testinin sonucuyla hemen karşılaşmak istemiyorsun,idrar testi sana daha kolay geliyor..

kırmızılı kısmı nasıl da bildin :1: evet bu gebelik çeşitlerinin hepsini biliyorum :))
ama kimyasal gebelikte değer önce çok yüksek çıkıp normal gebelik gibi çıkıp sonradan düşebiliyormuş ..öyle bir iki vaka okudum sitede de :)) o yüzden ben garantiye alayım da işimi gerisi ALLAH KERİM...
bu ay zaten sabır konusunda gayet rekorlardayım :1:
tebrik et beni pleeeaase ..zaten eğer hamile isem ovulasyon testi işe yaramış demektir...
bir de bu ay eşim de çokmu üzüldü bilemiyorum nerdeyse her gün çalışma yaptık ..anlıyorum artık o da bir an önce olsun diye elinden geleni yapıyor ..
olmadıysa zaten kesin bir enfeksiyon var diyorum ..
bu kadar üzülsem de yine de sorun varsa da çözülebilecek bir sorun olsun ona da razıyım ..
çünkü bu kasık ağrılrı enfeksiyondan da olabiliyormuş ..bakalım sebebi ne ? gebelikmi enfeksiyonmu :jeyyar:
bu arada isim konusunda neye kara verdiniz söylemende sakınca yoksa ...
ha bir de cinsiyeti ne olsun istiyorsun .....

Son düzenleme:
amiiin..burda robotla şeymacımız kaldı onları da hallettik mi topiki
kapatacaz inş..kaydirigubbakcemile3
benim aklım hep burda çünkü,çünkü bu güzel duyguyu isteyen herkesin
yaşamaya hakkı var,bizde desteğimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz..

sen hemen öğrenmişsin,demekki erken döllenme olmuş olabilir..
Kan sonucun daha net bilgi verir ama,haa benden tavsiye 5 hatta 6 haftalıktan önce
bence doktora gitme çünkü kese görünmüyor,ama 5.haftadan sonra görülme şansı
çok yüksek,6.haftada gidersende hem keseyi hem kalp atışlarını görebilirsin inş..

tşk ederim cnm bende şaşırdım o kadar koyu çizgiyi görünce erken döllenme nedir peki

kırmızılı kısmı nasıl da bildin :1: evet bu gebelik çeşitlerinin hepsini biliyorum :))
ama kimyasal gebelikte değer önce çok yüksek çıkıp normal gebelik gibi çıkıp sonradan düşebiliyormuş ..öyle bir iki vaka okudum sitede de :)) o yüzden ben garantiye alayım da işimi gerisi ALLAH KERİM...
bu ay zaten sabır konusunda gayet rekorlardayım :1:
tebrik et beni pleeeaase ..zaten eğer hamile isem ovulasyon testi işe yaramış demektir...
bir de bu ay eşim de çokmu üzüldü bilemiyorum nerdeyse her gün çalışma yaptık ..anlıyorum artık o da bir an önce olsun diye elinden geleni yapıyor ..
olmadıysa zaten kesin bir enfeksiyon var diyorum ..
bu kadar üzülsem de yine de sorun varsa da çözülebilecek bir sorun olsun ona da razıyım ..
çünkü bu kasık ağrılrı enfeksiyondan da olabiliyormuş ..bakalım sebebi ne ? gebelikmi enfeksiyonmu :jeyyar:
bu arada isim konusunda neye kara verdiniz söylemende sakınca yoksa ...
ha bir de cinsiyeti ne olsun istiyorsun .....

Allah iyiliğini versiin..kaydirigubbakcemile3 bende kırmızılı kısma çok güldüm...
demek üzüntüden hergün çalıştınız,Allah muhabbetinizi arttırsın aklinialirimsmile
neyse şaka bir yanaa,azcık daha sabır,bu arada tebrik ederim evet sabrının doruklarındasın
ama biraz daha orda kalman gerekiyor cicim..olmadıysada bişey vardır gibi kendi kendine
teşhis koymaktan vazgeç ayrıcaa,enfeksiyonun için tekrar doktorla görüşürsün..

isim konusunda aslında fazla dillendirme taraftarı değiliz ama yine ilk defa bu topikte
paylaşayım,herşey burda başladı nasıl olsa..
meleğimin ismi "kayra" olacak inş.teyzeleri...opuyorumnanaktan
biz hep kız isterdik ama çok güçlü bir şekilde erkek hissediyorum hatta genelde
oğluşum diye seviyorum onu :kedi:,kız çıkarsa bana baya sürpriz olacak..

tşk ederim cnm bende şaşırdım o kadar koyu çizgiyi görünce erken döllenme nedir peki

kan sonucun çıkınca da burda paylaş canım mutlaka..
erken döllenme yumurtalanın ardından hemen olan döllenme
aslında çok fark etmiyor birkaç gün,ama sen ultrasona girince zamanı netleşir..

Back