- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminİyi geceler Rabbim hepimize en hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah
Amin Aminnn inşallah çok haklısın Rabbim en doğru zamanda hayırlısını ve en sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimize . Sağlıcakla kucaklarımıza alıp mis gibi kokularını içimize çekelim inşallahAmin
Hamile kalabilmek ve hayırlı bir şekilde sağ salim sağlıkla zamanında kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Hamilelik tarifsiz bir duyguymuş bunu öğrendim ama kucağıma almak nasip olmadı. Böylesi hamile kalamamaktan daha acı. Rabbim kimseye yaşatmasın.
İnşallah :)Amin Aminnn inşallah çok haklısın Rabbim en doğru zamanda hayırlısını ve en sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimize . Sağlıcakla kucaklarımıza alıp mis gibi kokularını içimize çekelim inşallah
Hemen hemen 9 aylık evliyim pkolu olduğum için doktor bir seneyi beklemene gerek yok dedi Ocak ayından iğne olmustum . Yok ne olacak sorun .İnşallah :)
Kendinden bahseder misin kaç senelik evlisin kaç yaşındasın. Hamile kalmana engel olan problemlerin neler. Tedavi oluyormusun nerde yaşıyorsun.
Ayy çok soru sordum kusura bakma
Çatlatma iğnesimi.Hemen hemen 9 aylık evliyim pkolu olduğum için doktor bir seneyi beklemene gerek yok dedi Ocak ayından iğne olmustum . ❤Yok ne olacak sorun .
Ay inşallah. Rabbim tutunmasını nasip etsin hayırlısıyla.Benim de iğnemi vurulalı 6 gün oluyo, kasıklarımda bi şişlik var ara ara kramplar oluyo ama inş hayra alamettir beklemedeyiz
İlk tedavinizmiBenim de iğnemi vurulalı 6 gün oluyo, kasıklarımda bi şişlik var ara ara kramplar oluyo ama inş hayra alamettir beklemedeyiz
Evet 7 aylık evliyiz biz başından beri çok istiyoduk baktık olmuyo klomenle bi şansımızı deneyelim dedik inş ilk ve son olur başka şeylere gerek kalmaz hepimizinİlk tedavinizmi
Bir engel varmı hamile kalmamanız için.Evet 7 aylık evliyiz biz başından beri çok istiyoduk baktık olmuyo klomenle bi şansımızı deneyelim dedik inş ilk ve son olur başka şeylere gerek kalmaz hepimizin
Amin canım rabbim boşa çıkarmasın çabalarımızı, bi engel yok gibi gözüküyor çok detaylı baktırmadık ama hormondu sperm testiydi onlara baktırdık bişey yok, eşimin hareketliliği düşük çıktı onu da hallettik bir iki ayda şimdi herşey yolunda ama yine olmazsa film falan çektiririm bakalım zaman ne göstercek, her ay bi umut olurdu içimde ama bu ay nedense olmadı gibi hissediyorum inş tersi olurKlomenle bir çok kişi hamile kalıyor inşallah rabbim sizede nasip eder.
Anne olmak icin her şey Rabbim mükafatıni bebeğini kucağına aldırarak verir inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı hamilelikler nasip etsin sağlıcakla al kucağına inşallahBen bir çok kez klomen+ovitrelle şeklinde tedavi gördüm yada femara+ovitrelle olarak. Ama ovitrelle bende kiste dönüşüyordu son bir kaç tedavim sadece klomenle olmuştu o sıra gebelik oluşmadı. Ağustos ayında son kez femara kullandım yine olmazsa tüp bebek düşünüyorduk. 6 eylül akşamı hafif kanamam oldu adet sandım. Daha sonra kanama kesildi 8 eylül sabahı uyandım kendimi hamile hissettim ALLAH tarafından. Kalktım test yaptım çift çizgi daha sonra kan verdim 4 haftalık hamileydim. İlk lekeler devam etti ama 12.haftadan sonra bitmişti herşey normaldi bir şikayetim yoktu. Kızım olacaktı. 18.haftaya girdiğim sabah 9 aralık sabahı birden suyum geldi daha sonra bebeğin kordonu sarktı hemen hastaneye gittim ama herşey bitmişti. Haftası çok çok küçük olduğu içinde malesef bişey yapılamadı.
Evet Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki hafta arayla kanama yaşadım sadece testlerde gördüm gebelik oluşmuş sağlıklı ilerlememiş dedi doktor. O iki adetten sonra olmadım bekliyorum doktor gel dedi tekrar ama iki overde de kist var o geciktiriyor büyük ihtimalleÇatlatma iğnesimi.
Rabbim çok büyük ,mucizeleri de sonsuzBizimde kaderimizde böyle kötü bir tecrübe yaşamak varmış. Verende ALLAH alanda. Eminim bir bildiği vardır rabbim çok büyük. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Canım 2 iğne olabilir etkisini arttırmak içinmerhaba kizlar benim yine yumurta catlamayip kiste donustu ve bu ay yine kist sebebiyle ara verdik dr 2igne vururuz dedi hic 2igne vuran oldumu aranizda neden catlamiyor anlamiyorum
Amin canım benimAmin
Hamile kalabilmek ve hayırlı bir şekilde sağ salim sağlıkla zamanında kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Hamilelik tarifsiz bir duyguymuş bunu öğrendim ama kucağıma almak nasip olmadı. Böylesi hamile kalamamaktan daha acı. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Allah nasip etmeyince olmuyor . Cennette bir meleğin var ve seni bekliyor her zamanBen bir çok kez klomen+ovitrelle şeklinde tedavi gördüm yada femara+ovitrelle olarak. Ama ovitrelle bende kiste dönüşüyordu son bir kaç tedavim sadece klomenle olmuştu o sıra gebelik oluşmadı. Ağustos ayında son kez femara kullandım yine olmazsa tüp bebek düşünüyorduk. 6 eylül akşamı hafif kanamam oldu adet sandım. Daha sonra kanama kesildi 8 eylül sabahı uyandım kendimi hamile hissettim ALLAH tarafından. Kalktım test yaptım çift çizgi daha sonra kan verdim 4 haftalık hamileydim. İlk lekeler devam etti ama 12.haftadan sonra bitmişti herşey normaldi bir şikayetim yoktu. Kızım olacaktı. 18.haftaya girdiğim sabah 9 aralık sabahı birden suyum geldi daha sonra bebeğin kordonu sarktı hemen hastaneye gittim ama herşey bitmişti. Haftası çok çok küçük olduğu içinde malesef bişey yapılamadı.
Canım çatlatma iğnesi de dediğin belirtiler çokça yaşanıyor bende yaşamıştım ama malesef olmamıştı inşallah sende birşeyler vardırBenim de iğnemi vurulalı 6 gün oluyo, kasıklarımda bi şişlik var ara ara kramplar oluyo ama inş hayra alamettir beklemedeyiz