Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

selam herkese ..
yeni hamileler anlatın anlatın da bize de tecrübe olsun ilerde...
şimdi sizi görünce aklıma ben hamile kalınca nasıl olurum ,çok mu şişerim karnım nasıl olur vs. geldi :)
boyum 160 ..şöyle top gibi mi olurum acaba yoksa sadece göbeğim ileri doğru mu uzar :))
sizinkiler de biraz büyüsün bakalım nasıl olacak karnınız merak ediyorum :))
herşeyin ii olmasına sevindim ikinizin de ..
inş. böyle devam eder...

Son düzenleme:
çok ama çok mutsuzum kızlar kesin birşey var ondan olmuyor bebeğimiz :(((((((((((((((((((( çok zormuş yaaaaa çoooooooookkksenağlama

nooldu şeymaa,adet oldun mu?
olmadıysan bugünde bekle bakalım olmadı yarın test yaparsın,rahatlarsın..
sen böyle ümitsiz değildin,nooldu sanaa?
ne dedik pozitif düşüneceksin,stres yok! :oklava:
ona göree :olmaz:

yanımda kala kala o da psikopata sardı ne olacak kaydirigubbakcemile3
ya huyumdan ya suyumdan çekti işte kaydirigubbakcemile3
gelsin de ben onun moralini düzelteceğim inş.kaydirigubbakcemile3

cnm sıkma güzel canını herşey olduğuna varır var demekki bunda bi hayır .... sıkma desemde sıkılıyorsundur da ne bilim teselli işte ...:hulya:

cnm evet çok pis yola geldim hemde:roflol:demekki doktora gitmek gerekiyormuş:)) benim adet günüm tık yok inş. gelmez kırmızılar hayırlı ise tabiyki bugünn deli gibi alışveriş yaptımm keyfim yerimde bebek beşiği kıyafeti bile baktım harikalar yaaa boshayallersmilebir duysam hamileyim diye hemen saldırıcam bebek eşyalarına hemde ilk günden delikafadulden ah bebim duy anneni bak tipime -tatlicadiarzu- nasıl tipi kaydı annenin :roflol::lepi: cnm senin bebikin cnsiyeti ne zaman belli olucak kızmı istiyorsunuz erkekmi gerçi sağlıklı olsun ama insanın içinde yine vardır bi tane cinsiyetsositososito hayırlısı olsun cnm dikkat ett kendine bebişine slm söyle şeyma teyzen diyorki allaha dua etsin ona bir arkadaş gelsin:)kaydirigubbakcemile4fisfisfis

merak etme hemen saldırmıyorsun,ilk başta öyle geliyor ama
daha temkinli oluyorsun..hele 3 ay geçsin,hele cinsiyeti belli olsun..vs
tabi bunlar başka heyecanlar,çok güzel hemdee :asigim:
geçen çarş.gittik dr.a çok güzeldi bebeğim kocaman olmuş 9-10 cm
parmak çocuk,baya uğraştık cinsiyetini görmeye ama tam emin olmamakla
erkek olabilir dedi,zaten bende hep erkek hissediyorum..gamyoncuiremsu
hayırlısı,sağlıklı
olsun da önemli değil tabi...

Son düzenleme:

uleen birbirinizi iyi etkileyeceğinize kötü etkilemişsiniz..
topiğin kuşları birbirinize sahip çıkacaksınız..
ikinizi de hallettikten sonra bu topiğe daha uğramaamsositososito

ay ben bi hallolsam zaten başka bir şey istemiyorum :roflol::roflol:
sonra benim vereceğim gazla şeyma da hallolur oh tamamdır kaydirigubbakcemile3
bu hafta bir iki gün içinde adetim bitiyor doktora gideceğim ..dua edin de bir sorun çıkmasın ..
hayırlısı ile şu doktor işini de halledeyim ...
:Saruboceq:

ay ben bi hallolsam zaten başka bir şey istemiyorum :roflol::roflol:
sonra benim vereceğim gazla şeyma da hallolur oh tamamdır kaydirigubbakcemile3
bu hafta bir iki gün içinde adetim bitiyor doktora gideceğim ..dua edin de bir sorun çıkmasın ..
hayırlısı ile şu doktor işini de halledeyim ...
:Saruboceq:

robot hayırdır? rengin niye soldu senin?

Selam kızlar!kaydirigubbakcemile2
Özledim sizi yaa,giremedim kaç gündür düzgün...
Ben hayla buralardayım,yani türkiyeye varamadım...sempatiksalakcinni
Cumaya inşallah...
Herkez iyi mi?? Nasıl geçiyor hamileler için zaman,diğerleri içinde çalısmalar?...:lepi:

merak etme hemen saldırmıyorsun,ilk başta öyle geliyor ama
daha temkinli oluyorsun..hele 3 ay geçsin,hele cinsiyeti belli olsun..vs
tabi bunlar başka heyecanlar,çok güzel hemdee :asigim:
geçen çarş.gittik dr.a çok güzeldi bebeğim kocaman olmuş 9-10 cm
parmak çocuk,baya uğraştık cinsiyetini görmeye ama tam emin olmamakla
erkek olabilir dedi,zaten bende hep erkek hissediyorum..gamyoncuiremsu
hayırlısı,sağlıklı
olsun da önemli değil tabi...

ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim adetim bitiyor bugün yarın bu ay hiç dikkat etmiyicem umursamıcam amannnnnnnn cidden finalık geliyor sonraaa .............mutfakla ben kaldık cidden yaaa keşkee bizde bi allahın izni ile hamile kalsakta kurtulsak bu taaaaaaaaaa ağustosun topiğinden ay 4 ay bitti kızlar korkuyorum ufaktan bebek görünce çok duygusallaştım hemen gözlerim doluyor helee bebek eşyaları görmek istemezken geçen ay üye olduğum baby star dan bebek bezi numunesi geldi 2 adet daha bir garip oldummmmm LANDIM----------GEZGİNİM-----------ROBOTUMMMMM-------canlarım sizde milupaya ;babystara ve tüm bebek bezi markalarına üye olunnnn arada numune bebek bezleri ufak numune şampuanlar mamalar vs. geliyor haberiniz olsun :çok üzgünüm:bebek yok ama bezleri geliyor diyorum eşim olucak inş. diyor ilk defa bu ay hasta oldum dediğimde eşimiz gözbebeklerinde bir damla yaş oluştuğunu görmek içimi çok acıttı ....üzülme dedi bana bende yok üzülmüyorum dedim oysaki saatlerce ağladım bu ay çok umutluydum sanki içime doğmuş gibiydii çok çalıştık ama başaramadık .......belki daha iyi koşullarda olucak bebeğimiz inş. rabbim sağlıklı ve hayırlısıyla versin ... diğer bebekleri görüpte bir gün üzülüceğim hiç aklıma gelmezdi:umursamaz:

ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim adetim bitiyor bugün yarın bu ay hiç dikkat etmiyicem umursamıcam amannnnnnnn cidden finalık geliyor sonraaa .............mutfakla ben kaldık cidden yaaa keşkee bizde bi allahın izni ile hamile kalsakta kurtulsak bu taaaaaaaaaa ağustosun topiğinden ay 4 ay bitti kızlar korkuyorum ufaktan bebek görünce çok duygusallaştım hemen gözlerim doluyor helee bebek eşyaları görmek istemezken geçen ay üye olduğum baby star dan bebek bezi numunesi geldi 2 adet daha bir garip oldummmmm LANDIM----------GEZGİNİM-----------ROBOTUMMMMM-------canlarım sizde milupaya ;babystara ve tüm bebek bezi markalarına üye olunnnn arada numune bebek bezleri ufak numune şampuanlar mamalar vs. geliyor haberiniz olsun :çok üzgünüm:bebek yok ama bezleri geliyor diyorum eşim olucak inş. diyor ilk defa bu ay hasta oldum dediğimde eşimiz gözbebeklerinde bir damla yaş oluştuğunu görmek içimi çok acıttı ....üzülme dedi bana bende yok üzülmüyorum dedim oysaki saatlerce ağladım bu ay çok umutluydum sanki içime doğmuş gibiydii çok çalıştık ama başaramadık .......belki daha iyi koşullarda olucak bebeğimiz inş. rabbim sağlıklı ve hayırlısıyla versin ... diğer bebekleri görüpte bir gün üzülüceğim hiç aklıma gelmezdi:umursamaz:

Canımmmm...opuyorumnanaktan
Sıkma sakın canını ne olur,Rabbim zamanını en iyi bilendir,demek ki sizin için bu ayda hayırlı değildi...O herşeyi bilendir....Bizim üzülmemiz boş olur,dua et inşallah en hayırlısı için...
Senin nazlı bebeğin bizi de meraklandırdı,bir gelsinde sitemleri yağdıralım....kaydirigubbakcemile3
Bebişlerimiz arkidişlerini bekliyor...kaydirigubbakcemile3
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin seymacım ve robotcum...:Saruboceq:

Bu arada landsarc canım bebişinin cinsiyeti belli oldu mu ??
Erkeklerin 10uncu haftada belli oldugu söyleniyor,senin minik ne durumda?:emir_bebek:opuyorumnanaktan

Canımmmm...opuyorumnanaktan
Sıkma sakın canını ne olur,Rabbim zamanını en iyi bilendir,demek ki sizin için bu ayda hayırlı değildi...O herşeyi bilendir....Bizim üzülmemiz boş olur,dua et inşallah en hayırlısı için...
Senin nazlı bebeğin bizi de meraklandırdı,bir gelsinde sitemleri yağdıralım....kaydirigubbakcemile3
Bebişlerimiz arkidişlerini bekliyor...kaydirigubbakcemile3
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin seymacım ve robotcum...:Saruboceq:

amin tatlım çok teşekkürler... onlar abla yada abi olucaklar mutfakla benimki gelene kadar :))) tam nazlı benimki baksana yaa ben çok sitres yapıyorum bu kaynana beni delirticek:D:D:D yada ben onu fıtık ediyor beni hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3

amin tatlım çok teşekkürler... onlar abla yada abi olucaklar mutfakla benimki gelene kadar :))) tam nazlı benimki baksana yaa ben çok sitres yapıyorum bu kaynana beni delirticek:D:D:D yada ben onu fıtık ediyor beni hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3

Kaynana mı? kaydirigubbakcemile3
Canım sitresten uzak dur,herşeyin bası sitres unutma...
RELAX....kaydirigubbakcemile5

Kaynana mı? kaydirigubbakcemile3
Canım sitresten uzak dur,herşeyin bası sitres unutma...
RELAX....kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktansositososito:Saruboceq:kafamçokkarıştıCADIARZU-tatlicadiarzu-

selam kızlar. bende 3 haftadır gıremiyorum çünkü evde tadilat başlattık. doğum olmadan bir an önce eksiklerimizi halledelım dedik. hem doğum önü badana da yapılmış olacak hayırlısıyla :1:
tabi bir de evin halini düşünün :1: neyse. biz allahın izniyle 19.haftamızdayız. bu salı dr a randevumuz var bakalım bizimki bu kez cinsiyetini gösterecek mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bekliyoruz heyecanla. öpüyorum hepınızı. ılk fırsatta tekrar görüşmek üzere.

selam kızlar. bende 3 haftadır gıremiyorum çünkü evde tadilat başlattık. doğum olmadan bir an önce eksiklerimizi halledelım dedik. hem doğum önü badana da yapılmış olacak hayırlısıyla :1:
tabi bir de evin halini düşünün :1: neyse. biz allahın izniyle 19.haftamızdayız. bu salı dr a randevumuz var bakalım bizimki bu kez cinsiyetini gösterecek mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bekliyoruz heyecanla. öpüyorum hepınızı. ılk fırsatta tekrar görüşmek üzere.

Canım kolay gelsin ya,işin zor valla boya badana,tadilat işleri evi felaket dagıtıyor...delikafadulden
Allah kolaylık versin...
Bebişinde maşallah büyüyor ya,aramızda 9bucuk hafta var...kaydirigubbakcemile3
Rabbim korusun onları....:asigim:
Öpüldün...a.s.

Şeymacım üzülme canım...biliyorum çok zor üzülmemek ama ne kadar üzülürsen
okadar zorlaşıyor buna göre düşün..dur bakalım 4 ay oldu diye karaları bağlama
doktorlar 1 seneye kadar diyorlar biliyorsun..ama sen kontrollerini ihmal etme tabi..
nazlı bebekleriniz gelince bunların hepsi bitecek hepsi unutulacak...
dediğin gibi daha iyi koşullar olacak belki..o gelmesi gereken zamanda gelecek
sen hiç merak etmeeyerimseniben

Bu arada landsarc canım bebişinin cinsiyeti belli oldu mu ??
Erkeklerin 10uncu haftada belli oldugu söyleniyor,senin minik ne durumda?:emir_bebek:opuyorumnanaktan

tatlım geçen hafta gittiğimizde tam emin olamadı dr.
ama ben erkek hissediyorum başından beri
bakalım haftaya çarş.gidicem tekrar ozaman kesin olur demişti dr.

bravoo vallaa,hamile halinde büyük işlere girişmişsin..
ama dikkat et kendine,insana kendini iyi hissedip yapıyor ama ileride çıkabiliyor acısı..
fazla kendini yormadan yap mutlaka,en azından 1 saatte bir dinlen..
hala belli olmadı demek cinsiyeti,nazlı bir prenses mi yoksaakaydirigubbakcemile2
hadi bakalım bekliyoruz haberlerini yerimseniben

Şeymacım üzülme canım...biliyorum çok zor üzülmemek ama ne kadar üzülürsen
okadar zorlaşıyor buna göre düşün..dur bakalım 4 ay oldu diye karaları bağlama
doktorlar 1 seneye kadar diyorlar biliyorsun..ama sen kontrollerini ihmal etme tabi..
nazlı bebekleriniz gelince bunların hepsi bitecek hepsi unutulacak...
dediğin gibi daha iyi koşullar olacak belki..o gelmesi gereken zamanda gelecek
sen hiç merak etmeeyerimseniben

sağol tatlım arada üzülsemde ümidiimi kesmiş değili çok şükürki gülüyorum eşimle nezar değmesin :nazar:aram süper geziyoruz eğleniyoruz o benden bunları esirgemiyor sağolsun iyiki eşimle evlenmişim :))) bebekine iyi bak canımmm opuyorumnanaktanseni seviyorum a.s.:1hug::nazar:

Back