- Konu Sahibi turuncu_girl
- #2.501
anladim canim Nasip iste neyapican inisAllah gene olurHisteroskopiyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladim canim Nasip iste neyapican inisAllah gene olurHisteroskopiyle.
bende histereskobi oldum tam yarin2 ay olacak adett olmadim bebekte yok bana ultrosonla baktiki . 2 bucuk ay once histereskobi oldum bide kuretaj
anladim canim Nasip iste neyapican inisAllah gene olur
canim gittim sokturucu verdi zaten ama hala olmadim bebekte yok artik ilac bitsin biraz beklerim olmazsa gene gozukur dr yollari kistim cok ufak adetle atilirmis baska biseyim yok hersey temiz hersey guzel dedi ama hala adet olmadim beynim hamilellige mi alisti ondanmi olmuyom diyom bazen :)Dr unla görüşseydin ya canım adet olmadım diye. Bnde zar alındığı ay adet olmadım lekelenmem oldu operasyondan. Dr um kontrole çağırdı kist oluşmuş ilaçla atıldı. Bu ayda ilk defa günündr kendiliğinden regl oldum. Mutlaka dr a git.
Pekı ıyılesmısmı ıcerısı operasyon dan sonra dıye tekrarmı hısteroskopı yapılıyo tabı tapısıklıktan sonra nezaman toplar bılmemCanım aslında dr kontrol amaçlı histeroskopi yapıcam demişti rahmin toparlanmıştı yapışıklık falan var mı bi bakalım demişti ama 1 cm zar kalmış onu da almış rahmim toparlanmış hatta rahmimin dokuları oluşmaya başlamış gayet iyi durumda dedi.
Bılmıyrm nekdr der zaten esımle bır ay ayrıyız egıtımde o gelıp operasyon da olursam altı ay gecmıs olcak bebegı kaybettıkten sonra artık resmen cöktum zayıfladım gozlerımın altı mormor kendımı yenı bebege hazırşamam lazım ılacım yenı bebekkizlar Allah sifa versin hepimize ... butun hastalara Rabbim sifa versin. histerekobi sonrasi korunma suresi degisiyo canim neden oldugunlada alakali oyle biliyorum
inisAllahBılmıyrm nekdr der zaten esımle bır ay ayrıyız egıtımde o gelıp operasyon da olursam altı ay gecmıs olcak bebegı kaybettıkten sonra artık resmen cöktum zayıfladım gozlerımın altı mormor kendımı yenı bebege hazırşamam lazım ılacım yenı bebek
Pekı ıyılesmısmı ıcerısı operasyon dan sonra dıye tekrarmı hısteroskopı yapılıyo tabı tapısıklıktan sonra nezaman toplar bılmem
masAllah inisAllah bebeginde olurCanım benim dr um bi bakalım iyice dedi rahimdr yapışıklık falan olmuş mu rahmin ne durumda diye. İyi ki de yapmış kalan zarı da aldı rahmimde toparlanmış çok şükür. Zaten dr rahmin çabuk toparlanması için ilaçta veriyo. Hemen toparlanıyor. Bir de benim zar bayağı büyük olduğu halde toparlandı hemencecik.
Ins cnn adet olmam lazım onu beklıyorum stresten gecıkmese barı dedıgın gıbı ıns toplanırız hemenCanım benim dr um bi bakalım iyice dedi rahimdr yapışıklık falan olmuş mu rahmin ne durumda diye. İyi ki de yapmış kalan zarı da aldı rahmimde toparlanmış çok şükür. Zaten dr rahmin çabuk toparlanması için ilaçta veriyo. Hemen toparlanıyor. Bir de benim zar bayağı büyük olduğu halde toparlandı hemencecik.
Ins cnn adet olmam lazım onu beklıyorum stresten gecıkmese barı dedıgın gıbı ıns toplanırız hemen
masAllah inisAllah bebeginde olur
Bugun delıce agladım eltımın ucuncuye hamıle pldugunu ogrendm utanmadan anlattı ve ben hala adet olamadım delırmek üzereyim hakkımızda hayırlısı olsunToparlarsın canım merak etme. Herşey daha güzel olacak inş.
Sıkma canını sabır birazAllah isteyen herkese nasip etsinBugun delıce agladım eltımın ucuncuye hamıle pldugunu ogrendm utanmadan anlattı ve ben hala adet olamadım delırmek üzereyim hakkımızda hayırlısı olsun
Bugun delıce agladım eltımın ucuncuye hamıle pldugunu ogrendm utanmadan anlattı ve ben hala adet olamadım delırmek üzereyim hakkımızda hayırlısı olsun
inisAllah canimCanım ara sıra bnde ağlıyorum birden aklıma geliveriyo. Benim 17 Ekimdi doğum mesela. İçim eziliyo ama yapacak bişey yok. Elbet zamanı gelince bizimde olacak.
degilsindir. korunuyosan eger ..Kızlar ben kurtajdan sonra cok dengesız adet olmaya basladım 32 25 27 de oldum sımdı adet olmayı beklıyorum 29. Gunum hala olmadım korunuyorum ama korktum bıkac gundur adet belırtım var hafıf gpgıs sızlaması bel kasık agrısı ara sıra hamıle olamam dımı