• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende histereskobi oldum tam yarin2 ay olacak adett olmadim bebekte yok bana ultrosonla baktiki . 2 bucuk ay once histereskobi oldum bide kuretaj

Dr unla görüşseydin ya canım adet olmadım diye. Bnde zar alındığı ay adet olmadım lekelenmem oldu operasyondan. Dr um kontrole çağırdı kist oluşmuş ilaçla atıldı. Bu ayda ilk defa günündr kendiliğinden regl oldum. Mutlaka dr a git.

Dr unla görüşseydin ya canım adet olmadım diye. Bnde zar alındığı ay adet olmadım lekelenmem oldu operasyondan. Dr um kontrole çağırdı kist oluşmuş ilaçla atıldı. Bu ayda ilk defa günündr kendiliğinden regl oldum. Mutlaka dr a git.
canim gittim sokturucu verdi zaten ama hala olmadim bebekte yok artik ilac bitsin biraz beklerim olmazsa gene gozukur dr yollari kistim cok ufak adetle atilirmis baska biseyim yok hersey temiz hersey guzel dedi ama hala adet olmadim beynim hamilellige mi alisti ondanmi olmuyom diyom bazen :)
zaten dr da stresten falan dir dedi ilk defa boyle oldum cunku normalde hic durmadi bitmezdi

Canım aslında dr kontrol amaçlı histeroskopi yapıcam demişti rahmin toparlanmıştı yapışıklık falan var mı bi bakalım demişti ama 1 cm zar kalmış onu da almış rahmim toparlanmış hatta rahmimin dokuları oluşmaya başlamış gayet iyi durumda dedi.
Pekı ıyılesmısmı ıcerısı operasyon dan sonra dıye tekrarmı hısteroskopı yapılıyo tabı tapısıklıktan sonra nezaman toplar bılmem

kizlar Allah sifa versin hepimize ... butun hastalara Rabbim sifa versin. histerekobi sonrasi korunma suresi degisiyo canim neden oldugunlada alakali oyle biliyorum
Bılmıyrm nekdr der zaten esımle bır ay ayrıyız egıtımde o gelıp operasyon da olursam altı ay gecmıs olcak bebegı kaybettıkten sonra artık resmen cöktum zayıfladım gozlerımın altı mormor kendımı yenı bebege hazırşamam lazım ılacım yenı bebek

Bılmıyrm nekdr der zaten esımle bır ay ayrıyız egıtımde o gelıp operasyon da olursam altı ay gecmıs olcak bebegı kaybettıkten sonra artık resmen cöktum zayıfladım gozlerımın altı mormor kendımı yenı bebege hazırşamam lazım ılacım yenı bebek
inisAllah

Pekı ıyılesmısmı ıcerısı operasyon dan sonra dıye tekrarmı hısteroskopı yapılıyo tabı tapısıklıktan sonra nezaman toplar bılmem

Canım benim dr um bi bakalım iyice dedi rahimdr yapışıklık falan olmuş mu rahmin ne durumda diye. İyi ki de yapmış kalan zarı da aldı rahmimde toparlanmış çok şükür. Zaten dr rahmin çabuk toparlanması için ilaçta veriyo. Hemen toparlanıyor. Bir de benim zar bayağı büyük olduğu halde toparlandı hemencecik.

Canım benim dr um bi bakalım iyice dedi rahimdr yapışıklık falan olmuş mu rahmin ne durumda diye. İyi ki de yapmış kalan zarı da aldı rahmimde toparlanmış çok şükür. Zaten dr rahmin çabuk toparlanması için ilaçta veriyo. Hemen toparlanıyor. Bir de benim zar bayağı büyük olduğu halde toparlandı hemencecik.
masAllah inisAllah bebeginde olur

Ins cnn adet olmam lazım onu beklıyorum stresten gecıkmese barı dedıgın gıbı ıns toplanırız hemen

Bugun delıce agladım eltımın ucuncuye hamıle pldugunu ogrendm utanmadan anlattı ve ben hala adet olamadım delırmek üzereyim hakkımızda hayırlısı olsun

Canım ara sıra bnde ağlıyorum birden aklıma geliveriyo. Benim 17 Ekimdi doğum mesela. İçim eziliyo ama yapacak bişey yok. Elbet zamanı gelince bizimde olacak.

Kızlar ben kurtajdan sonra cok dengesız adet olmaya basladım 32 25 27 de oldum sımdı adet olmayı beklıyorum 29. Gunum hala olmadım korunuyorum ama korktum bıkac gundur adet belırtım var hafıf gpgıs sızlaması bel kasık agrısı ara sıra hamıle olamam dımı :110:

Kızlar ben kurtajdan sonra cok dengesız adet olmaya basladım 32 25 27 de oldum sımdı adet olmayı beklıyorum 29. Gunum hala olmadım korunuyorum ama korktum bıkac gundur adet belırtım var hafıf gpgıs sızlaması bel kasık agrısı ara sıra hamıle olamam dımı :110:
degilsindir. korunuyosan eger ..
bende ilk ay normal oldum gunumde simdi 2 ay oldu olmadim dr ilac verdi hala olmadim ilac dun sabah bitti

Back