• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş bu son olur artık herşeyin düzene girer canım daha bekleme süren de olacak.. geç olsun güç olmasın inan buna canım. Bak biz bekledik denedik noldu, hepsinin zamanı belli onu sadece Allah biliyor ne zaman gelecekler .. ben kendime zaten 1 sene verdim o yüzden takmıyodum illa bu ay olsun şu ay olsun diye. Sabredip bekleyeceğiz

Çok haklısın canım hayırlısıyla sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım da azıcık geç olsun yapacak bişey yok. Bebeğimi hiç kaybetmemiş olmayı isterdim ama yaşayacağım varmış. Herşeyin hayırlısı. Halen içimde derin bir yara ama sabrediyoruz.

Çok haklısın canım hayırlısıyla sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım da azıcık geç olsun yapacak bişey yok. Bebeğimi hiç kaybetmemiş olmayı isterdim ama yaşayacağım varmış. Herşeyin hayırlısı. Halen içimde derin bir yara ama sabrediyoruz.
Geçecek canım hepsi inşallah.

Eğer perde varsa aldırmanızı öneririm. Sonra hamileyken sıkıntı oluyo ve hamileliğiniz düşükle sonuçlanıyo. Ameliyattan neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Zaten anestezi almadan yapılmaz bişey hissetmiyorsunuz.
Merhabalar sizin yazınızı okudum bende de aynısı var çözüm oldumu acaba Bilgi verebilir misiniz bana da

Merhabalar sizin yazınızı okudum bende de aynısı var çözüm oldumu acaba Bilgi verebilir misiniz bana da

Daha dün kalan zarı tekrar aldı dr um. 1 ay korunma süresi verdi. Sonra kendiniz deneyin martta kadar olmazsada korkmayın dedi.

Kuzum ne yaptın ne ettin oldun mu ameliyatı ,inşallah iyisindir

Ewt canım 1,5 ay önce oldum. Kontrol amaçlı histeroskopi olduğumda dr kalan 1 cm lik zarıda almış. Rahmim toparlanmış çok şükür. Diğer ay bebek için kendiniz deneyebilirsiniz dedi.

Kızlar nasılsınız uzun zaman oldu gırmeyelı varmı hamıle olan ıyılesenler ben hıstereskopıyı buay olmayı düşünüyorum ıkı aydır ertelıyodun adet gunum yarın olsun gecsın olmam gerek bes aya yakın oldu bebegı kaybedelı kac ay korunma verırler bılmıyrm gercı

Kızlar nasılsınız uzun zaman oldu gırmeyelı varmı hamıle olan ıyılesenler ben hıstereskopıyı buay olmayı düşünüyorum ıkı aydır ertelıyodun adet gunum yarın olsun gecsın olmam gerek bes aya yakın oldu bebegı kaybedelı kac ay korunma verırler bılmıyrm gercı

Canım merhaba,
Bnde histeroskopi oldum 1 i ofis histeroskopisi diğerindr bayağı büyük olan zarım alındı. Pazarteside kalan 1 cm lik zar alındı. Dr um 1 aylık korunma süresi verdi. Sonra kendiniz deneyin dedi.
Geciktirme yaptır bir an evvel.

Canım merhaba,
Bnde histeroskopi oldum 1 i ofis histeroskopisi diğerindr bayağı büyük olan zarım alındı. Pazarteside kalan 1 cm lik zar alındı. Dr um 1 aylık korunma süresi verdi. Sonra kendiniz deneyin dedi.
Ikınccıyıde oldun mu cok sevındım cnm guzel ben maddıyattan olamadım ıste sımdı adetı beklıyorum bır ay ara verıp toplanıyomu rahım benımde hafıf yapısıklık var o acılcak

Canım merhaba,
Ikınccıyıde oldun mu cok sevındım cnm guzel ben maddıyattan olamadım ıste sımdı adetı beklıyorum bır ay ara verıp toplanıyomu rahım benımde hafıf yapısıklık var o acılcak
kizlar Allah sifa versin hepimize ... butun hastalara Rabbim sifa versin. histerekobi sonrasi korunma suresi degisiyo canim neden oldugunlada alakali oyle biliyorum

Canım aslında dr kontrol amaçlı histeroskopi yapıcam demişti rahmin toparlanmıştı yapışıklık falan var mı bi bakalım demişti ama 1 cm zar kalmış onu da almış rahmim toparlanmış hatta rahmimin dokuları oluşmaya başlamış gayet iyi durumda dedi.

Canım aslında dr kontrol amaçlı histeroskopi yapıcam demişti rahmin toparlanmıştı yapışıklık falan var mı bi bakalım demişti ama 1 cm zar kalmış onu da almış rahmim toparlanmış hatta rahmimin dokuları oluşmaya başlamış gayet iyi durumda dedi.
ya bisey sorcam nasil anladi o dokulaeri ultrosonlami bakti

kizlar Allah sifa versin hepimize ... butun hastalara Rabbim sifa versin. histerekobi sonrasi korunma suresi degisiyo canim neden oldugunlada alakali oyle biliyorum

Tşk ler canım.
Eğer bebeğimin kalbi durmasaydı 17 ekimdr bebeğimi kucağıma alacaktım. Nasip...

bende histereskobi oldum tam yarin2 ay olacak adett olmadim bebekte yok bana ultrosonla baktiki . 2 bucuk ay once histereskobi oldum bide kuretaj

Back