Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Allah iyiliğini versiin..kaydirigubbakcemile3 bende kırmızılı kısma çok güldüm...
demek üzüntüden hergün çalıştınız,Allah muhabbetinizi arttırsın aklinialirimsmile
neyse şaka bir yanaa,azcık daha sabır,bu arada tebrik ederim evet sabrının doruklarındasın
ama biraz daha orda kalman gerekiyor cicim..olmadıysada bişey vardır gibi kendi kendine
teşhis koymaktan vazgeç ayrıcaa,enfeksiyonun için tekrar doktorla görüşürsün..

isim konusunda aslında fazla dillendirme taraftarı değiliz ama yine ilk defa bu topikte
paylaşayım,herşey burda başladı nasıl olsa..
meleğimin ismi "kayra" olacak inş.teyzeleri...opuyorumnanaktan
biz hep kız isterdik ama çok güçlü bir şekilde erkek hissediyorum hatta genelde
oğluşum diye seviyorum onu :kedi:,kız çıkarsa bana baya sürpriz olacak..

gerçekten öyle oldu :utangac: bir an önce olsun diye sınırları zorladık :utangac:
çok güzel bir isim kayra ..çok da sevdiğim bir isim ....
ama kayra sanırım erkek ismi..
kız olursa ne olacak CADIARZU
ben de geçenlerde eymen ismini duydum çok hoşuma gitti ...
oğlum olursa bir gün koymayı düşünürüm ..
anlamı da güzel ..Peygamberimizin hizmetinde olan ikinci annem dediği kadının ismi ümmü eymen ...
çok hoşuma gitmişti duyduğumda...
sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğsun da isim kalsın geriye değilmi ...
senincinsiyet belli olmasına daha ne kadar var ...bayağı var galiba yerimseniben

gerçekten öyle oldu :utangac: bir an önce olsun diye sınırları zorladık :utangac:
çok güzel bir isim kayra ..çok da sevdiğim bir isim ....
ama kayra sanırım erkek ismi..
kız olursa ne olacak CADIARZU
ben de geçenlerde eymen ismini duydum çok hoşuma gitti ...
oğlum olursa bir gün koymayı düşünürüm ..
anlamı da güzel ..Peygamberimizin hizmetinde olan ikinci annem dediği kadının ismi ümmü eymen ...
çok hoşuma gitmişti duyduğumda...
sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğsun da isim kalsın geriye değilmi ...
senincinsiyet belli olmasına daha ne kadar var ...bayağı var galiba yerimseniben

yok canım belki yarın..eğer göstermezse daha sonraki haftalara kalacak..
yarın kontrolümüz var 2li testi de yapılacak..bakalım görünecek mi..
kayra aslında unisex bir isim ama genelde erkeğe konuyor diye sana da öyle gelmiştir..
kayra/karya idi düşündüğümüz sonra kayrada kaarar kıldık..
ama kız olsa da kayra olacak inşallaah..tabii en önemlisi sağlıklı olması,
eli ayağı düzgün sağlıklı doğsun gerisi boş

Selam kızlarrrr size süper bi haberim var test yaptımm :CüvCüv:
HEMDE 2. CİZGİ HEMEN ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜRRRRR
KANDA VERDİM SONUCU YRN ALICAM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINAA hihoyyyt

TEBRİKLEEEERRRR. ALLAH KUCAĞINDA GÖSTERİR İNŞALLAH. YARIN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ :CüvCüv:

benim de aklım sendeydi,nerelerde bu gezgin deyüüboshayallersmile
demek sende o pıt pıtları duydun,hepde kulağında dimi..
Allahım herkese yaşatsın bekletmeden..
eşinden ayrılman kötü ama düşün ki geçici bir süre olacak
ve sayılı gün çabuk geçecekyerimseniben
hem de bir yandan annenin yanında olacaksın ne güzel,ben hamileliğimin
başından beri annemi daha çok özlüyorum,gerçekten anne olunca daha çok anlaşılıyormuş
onların değeri,ve hep kalımın bir yarısı onda boshayallersmile
uçağa binme konusuna gelince,kaç saat yolculuk eğer çok uzun değilse
korkma bişey olmaz,ama eğer uzun yolculuksa dr.la konuş onun mutlaka önerileri
olacaktır,en azından 2 saatte bir yürümen gibi,lavaboya gidersin filaan...
kendine çok iyi bak,sakın üzme kendini hep pozitif düşün,bilki etkiliyor bebeğini..

Evet canım hemde nasıl kulagımda o sesler....
Rabbim korusun miniğimi...Miniklerimizi...:asigim:

Bende ailemin yanında olacagım için heyecanlıyım....
Bende bu sürecte kıymetlerini çok anladım...
Onun içindir ki gitme isteğim arttı...kaydirigubbakcemile2
Eşim için olan kısım hüzünlü tabi,ama sabır artık...
İmtihan ne yapalım..Kendimizi parçalasak ne yazar..
Dediğin gibi bebeğimize yazık ...
İnşallah hayırla sonuclanır herşey...

Yolculuğum takriben 3 saat sürecek canım...bilmiyorumkismile
Düşünmesi bile sıkıcı...
Artık bir şekilde idare edicem...
Hayır olsun...
Şimdilik moralim düzgün elhamd....zemuszemus

Süper bir haber bu canımmmm...hihoyyyt
Topiğimize renk gelmiş,tebrik ederim senide....opuyorumnanaktan
Rabbim bebişini kucagına almayıda nasip etsin..
Hep güzel haberlerle gel inşallaah....:emir_bebek:

Darısı diğer adaylara inşallaahh....:lepi:

bende o ağrılar hala ara ara oluyor..özellikle adet dönemlerinde..
belim baya ağrımıştı ama,şöyle ayırt etmiştim,normalde adetimden 1-2 gün önce sabah bel
ağrısıyla uyanırım ve bilirim ki adetim geliyor..ama hamile kaldığımda belim bütün gün ağrıyordu,sabah akşam devamlı bütün gün bir sızı ara ara artan...kasık ağrılarım da
dediğin gibi batmalar çok oluyordu ve de normal sancı gibi de ağrı oluyordu...bu ağrı oluncada adetime yoruyordum gerçi adet öncesi bende hiç böyle olmazdı ama..
mesela gögüslerimde pek bir belirti yoktu daha sonra çıktı bende o değişimler..
çok hassaslaştı ağrıdı ve damarlar belirgin hale geldi..ucu koyulaştı,hatta büyüdükafamçokkarıştı
inş.bu sefer üzülmeyeceksin robot :CüvCüv:

Canım eklemeden geçemedim,benimde ilk belirtilerim bel ağrım olmustu ve göğüslerim...
Aynı senin dediğin gibi günlerce çektim o agrıyı,ayaga kalkmak istemiyordum...bilmiyorumkismile Zaten yatarak geçirdim o süreyi...
Göğüslerim ise adetten kaç gün önce baslayıp takriben 1 aya yakın sürdü ki hayla bitmedikaydirigubbakcemile3 Tam bitiş tarihini vericektim ki göğüslerim sızladı sanki ben b urdayım der gibi...kaydirigubbakcemile3
Neyse ilk belirtilerim bunlardı,robot cumm inşallah bu sefer güzel haber verirsin...:Saruboceq:​

Selam kızlar.....:emir_bebek:

Herkez iyi inşallah?:.....
Mutfak robotu gelmiş,ugruyamadım bu sıralar,çok sevindim....
Gününede az kalmıs,inşallah sonu güze biter canım....opuyorumnanaktan

Bu arada yazıları okudum,seymacımmmm bize karsı güzel duyguların senin kalbinin temizliğini gösteriyor.... Bende hepinizi çok seviyorum inan.....
Burdaki dostluk muhabbet normal hayatta olsa bu kadar içten olamazdu sanırım..
Çok şükür her halimize....opuyorumnanaktan

Bu arada ben elhamd iyiyim,bebiişimde iyi...
Beni korkuttu bir ara,ama çok şükür hiçbir sıkınıt yokmus:...
Testlerimiz yapıldı bu sırada çok şükür hepsi güzel çıktı....
Ultrasyona da girdik tekrar kontrolümüz vardı...
Kalbi öyle belirgin atmaya baslamıs ki,pıt pıt,heyecanla atıyordu sanki....:asigim:
Rabbim korusun bebişlerimizi....
Ve sizlerede en kısa zamanda nasip etsin...

Ve... Bir iki gündür hüzünlüyüm..
Ayrılık konusunda belki yasadıklarımı hatırlarsınız...
Eşimden işlemler o bu yüzünden hep ayrı düşüyorduk..
Ve gene ayrılık geldi çattı...
Ummadıgım anda... Bir iki güne türkiyeye,ailemin yanına dönmek zorunda kalıyorum....
Belki bir ay kalıcam,belki bir kaç ay...Eşimden ayrı...:çok üzgünüm:
Hamilelik duyguları pekiştirdi iyice duygusal oldum çıktım...
Yanımda her halimde olması benim için önemliydi ki her anne adayı bunu ister..
Nasip işte...
Bu işlemler yüzünden imtihanım böyle gdiyor..
Rabbim hayır versin....
Duanızı eksik etmeyin... Sag selim bu ayrılıgıda atlattayım...

Ve ucaga binmek zorunda kalıcam mecbur...
Artık Rabbime emanet bebeğim....
Hayırla sonuclansın....

Şimdilik ben böyle durumlar içindeyim....
Sizi takipe diyorum canlar...
Güzel haberleriniz hepimize moral olucak inşallaah...hihoyyyt
cnm benimmmm özletiyorsun valla kendini oy yerim o şirin meleğini :) keşke doğduğunda görme ihtimalimizde olsa eşinin gitmesine üzülsende landın dediği gibi zamanını kendi ailenle geçiriceksin ananesi ve dedesiyle birlikte büyüyick onların sesni duyucak bu çok hoş uçaktan korkma cnm allah büyük verir kolaylığını.......... opuyorumnanaktan
tatlım niye kafan karışıyor anlamadım..
eğer karıştıysa da biraz araştırma yap ozaman anlarsın
ne yapman gerektiğini,tabiki kendi iradenle nasıl istersen ona göre yaparsın yerimseniben
landım anneme gidicektim eşim illa idrar testi yap dedi nasıl yapılıyor bende göriyim dedi neyse yaptık adetimden 4 gün önce negatif çıktı üzüldüm bikaç saat sonra annemde 3 gün kalmayı planladığım için annemm e gider gitmez kan testi yaptırıyım dedim 30 tl istediler daha günümde geçmemişti moralim iyice bozulur diye vazgeçtik neyse bu sefer annem kan sayımı yaptıralım kışın üşüyoruz dediii ...... sonra kan sayımında kanım düşük çıktı iyiki yaptırmışım doktorum folbiol verdi ....5mg. folik asit bu bebeğim varsa inş. onada yarıyacak günde bir kez sabah tok alıyorum ......siz hangi marka kullanıyorsunuz kızlar...........şimdide kendi kendime diyorumki demekki herşeyde var bi hayır bebeğim olsaydı bu sefer folik asit alamıyıcaktım ve demekki folik asit eksikliğinden kansızlık oluyor neyse 2 gündür kullanıyorum kızlar... vlla akıntım beyazlaştı acaba bu folik asitin yan etkileri varmıdırrr çünki akıntım sarımtrakken birden beyazlaştı yarın adet günüm dua edin banaaaakaydirigubbakcemile

canım hayırlı olsunnn allah kucağına almayıda nasip etsin inş. çok güzel yaaa çoook:nazar:

Tşk ederim seymacım rabbim başını gözterdi sonuna kadar güzelliklerle gider inşallah hepimize sıhhatli evlatlar versin

hayırlı cumalar hepinize kızlar.....

selam millet .2 gün önce kırmızı kartı gördüm ...:)) umutlar öbür aya kaldı ...hayırlısı artık ..neyse en sevindiğim gecikmedi..hem bekleyip hem kırmızı kart görseydim vakit geçecekti ....kasıklarım hala ağrıyor.. adetim geçer geçmez hemen doktora gideceğim ....
aile doktorumuz var ona görüneceğim ..yeri uzak diye üşeniyordum gitmeye ama ona gideceğim..hem güvenilir hem de işini ii yapan bir doktor...

cnm benimmmm özletiyorsun valla kendini oy yerim o şirin meleğini :) keşke doğduğunda görme ihtimalimizde olsa eşinin gitmesine üzülsende landın dediği gibi zamanını kendi ailenle geçiriceksin ananesi ve dedesiyle birlikte büyüyick onların sesni duyucak bu çok hoş uçaktan korkma cnm allah büyük verir kolaylığını.......... opuyorumnanaktan
landım anneme gidicektim eşim illa idrar testi yap dedi nasıl yapılıyor bende göriyim dedi neyse yaptık adetimden 4 gün önce negatif çıktı üzüldüm bikaç saat sonra annemde 3 gün kalmayı planladığım için annemm e gider gitmez kan testi yaptırıyım dedim 30 tl istediler daha günümde geçmemişti moralim iyice bozulur diye vazgeçtik neyse bu sefer annem kan sayımı yaptıralım kışın üşüyoruz dediii ...... sonra kan sayımında kanım düşük çıktı iyiki yaptırmışım doktorum folbiol verdi ....5mg. folik asit bu bebeğim varsa inş. onada yarıyacak günde bir kez sabah tok alıyorum ......siz hangi marka kullanıyorsunuz kızlar...........şimdide kendi kendime diyorumki demekki herşeyde var bi hayır bebeğim olsaydı bu sefer folik asit alamıyıcaktım ve demekki folik asit eksikliğinden kansızlık oluyor neyse 2 gündür kullanıyorum kızlar... vlla akıntım beyazlaştı acaba bu folik asitin yan etkileri varmıdırrr çünki akıntım sarımtrakken birden beyazlaştı yarın adet günüm dua edin banaaaakaydirigubbakcemile

canım hayırlı olsunnn allah kucağına almayıda nasip etsin inş. çok güzel yaaa çoook:nazar:

neyse testi yaptırınca yola geldin nihayet şeymaa:lepi:
folbiolde sadece folik asit var canım pek bir yan etkisi yoktur iyidir
ama mutlaka hergün al..bende sonradan folbiol kullandım..
akıntının bunla ilgisi yoktur,kokulu değilse çok meraklanma
yoksa idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir...dikkat et..
gününden önce kesinlikle idrar testi yapıp boşyere kendini üzme
kan testi belki sonuç verir ama onu da her ihtimale karşı gününde yanda2-3 geçince yaptır canım,inş.bu ay gelmez kırmızıların hadi bakalımyerimseniben

selam millet .2 gün önce kırmızı kartı gördüm ...:)) umutlar öbür aya kaldı ...hayırlısı artık ..neyse en sevindiğim gecikmedi..hem bekleyip hem kırmızı kart görseydim vakit geçecekti ....kasıklarım hala ağrıyor.. adetim geçer geçmez hemen doktora gideceğim ....
aile doktorumuz var ona görüneceğim ..yeri uzak diye üşeniyordum gitmeye ama ona gideceğim..hem güvenilir hem de işini ii yapan bir doktor...

:gitme: üzüldüm bu ay baya umutlanmıştım hatta kesin senin
güzel haberin var diye girdim topiğe,neyse hayırlısı canım sen canını sıkma
kontrolleri yaptır bıkmadan çalışmaya devamyerimseniben

cnm sıkma güzel canını herşey olduğuna varır var demekki bunda bi hayır .... sıkma desemde sıkılıyorsundur da ne bilim teselli işte ...:hulya:
neyse testi yaptırınca yola geldin nihayet şeymaa:lepi:
folbiolde sadece folik asit var canım pek bir yan etkisi yoktur iyidir
ama mutlaka hergün al..bende sonradan folbiol kullandım..
akıntının bunla ilgisi yoktur,kokulu değilse çok meraklanma
yoksa idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir...dikkat et..
gününden önce kesinlikle idrar testi yapıp boşyere kendini üzme
kan testi belki sonuç verir ama onu da her ihtimale karşı gününde yanda2-3 geçince yaptır canım,inş.bu ay gelmez kırmızıların hadi bakalımyerimseniben

cnm evet çok pis yola geldim hemde:roflol:demekki doktora gitmek gerekiyormuş:)) benim adet günüm tık yok inş. gelmez kırmızılar hayırlı ise tabiyki bugünn deli gibi alışveriş yaptımm keyfim yerimde bebek beşiği kıyafeti bile baktım harikalar yaaa boshayallersmilebir duysam hamileyim diye hemen saldırıcam bebek eşyalarına hemde ilk günden delikafadulden ah bebim duy anneni bak tipime -tatlicadiarzu- nasıl tipi kaydı annenin :roflol::lepi: cnm senin bebikin cnsiyeti ne zaman belli olucak kızmı istiyorsunuz erkekmi gerçi sağlıklı olsun ama insanın içinde yine vardır bi tane cinsiyetsositososito hayırlısı olsun cnm dikkat ett kendine bebişine slm söyle şeyma teyzen diyorki allaha dua etsin ona bir arkadaş gelsin:)kaydirigubbakcemile4fisfisfis

İnan bende özlüyorum hepinizi,ama yogunluktan bir türlü giremedim..
Hazırlık malum,tam stres...boshayallersmile
Bir günüm kaldı dönmeye....
Rabbim hayır versin...

Valla heyecanlıyım biraz,annemin yemeklerini düşünüyorum devamlı...kaydirigubbakcemile3
Hamilelik basıma vurdu iyice...sempatiksalakcinni
Sağ selim kavusurum inşallah...

Ayrıca dogdugunda elbet görüceksiniz canımmmm,sizinle paylasmak en mutlu eden şey olur beni...opuyorumnanaktan
Tabi hepimiz o güzel anları yasarız inşallah sağ selim...

Senden de güzel haberler bekliyoruz...İnşallah hayır olur....

Mutfak robotum,canım hayır olsun...
Rabbim neler planlıyor kimbilir...
Biz seyirciyiz,sabrı her zaman versin hepimize..
Doktoruna gidicek olmanda çok iyi,inşallah hayırlı sonuclarla dönersin...opuyorumnanaktan

Landsarc,canım çıkmadan sorayım,sen ikili testi yaptırdın mı ?...
Hangi tarihlerde olması gerektiğini söyledi doktorun?...
Ben türkiyede gene bir görünücem ama merak ettim bunu da..

Rabbim hayır versin...

Valla heyecanlıyım biraz,annemin yemeklerini düşünüyorum devamlı...kaydirigubbakcemile3

Ayrıca dogdugunda elbet görüceksiniz canımmmm,sizinle paylasmak en mutlu eden şey olur beni...opuyorumnanaktan

Doktoruna gidicek olmanda çok iyi,inşallah hayırlı sonuclarla dönersin...opuyorumnanaktan

ah cnm yaa görürüz inş. ne çikin olur ooo :))) opuyorumnanaktan ben,mde dün adet günümdü bekliyicem bu ay varsada büyük biraz napalım boshayallersmile kendine dikkat et cnm görüşürüz yine inş.buyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan

bu topik kimsesiz kaldı yaakannehir

çok ama çok mutsuzum kızlar kesin birşey var ondan olmuyor bebeğimiz :(((((((((((((((((((( çok zormuş yaaaaa çoooooooookkksenağlama

selam herkese ..
şeyma sen de mi kırmızı kart yedim yoksa ..üzülme ..saçmalama ne olacak ..dur hele ..sen de benim gibi psikopata sarma ..bir topiğe bir psikopat yeter :)))))))
hayırlısı olur inş.. biz uğraşsak da ALLAH ne zaman nasip edecekse ozaman olacak ...çıkarı yok..
bu ay gerçekten psikolojimin düzeldiğini tam adet günümde adet olmam kanıtladı..
hiç stres yapmamışım demekki zamannda oldu gecikmedi..
bu druma da sevindim moralim yerine geldi ...
demekki biraz olsun rahatlamışım kafaya takmayı azaltmışım..
inş. bu ay da öyle olur ..

selam herkese ..
şeyma sen de mi kırmızı kart yedim yoksa ..üzülme ..saçmalama ne olacak ..dur hele ..sen de benim gibi psikopata sarma ..bir topiğe bir psikopat yeter :)))))))
hayırlısı olur inş.. biz uğraşsak da ALLAH ne zaman nasip edecekse ozaman olacak ...çıkarı yok..
bu ay gerçekten psikolojimin düzeldiğini tam adet günümde adet olmam kanıtladı..
hiç stres yapmamışım demekki zamannda oldu gecikmedi..
bu druma da sevindim moralim yerine geldi ...
demekki biraz olsun rahatlamışım kafaya takmayı azaltmışım..
inş. bu ay da öyle olur ..

takmıyoruz ne biliyim benimde adet günümden bir gün geciktii nolucak böyle bilmiyorum bakalım hayırlısı ne ise öyle olsun yapıcak birşey yok

[/B]
Rabbim hayır versin...

canım geçen hafta yaptırdım..
ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor..çok şükür herşey normal..
birde kan testi yapılıyor onun sonucunu da bugün yarın alıcam inş.
11-14. haftalar arası yapılıyor,ama sanki yurt dışında genelde yapılmıyor gibi bir duyum almıştım ama tabi değişebilir,sen araştırırsın ona göre randevunu önceden alırsın..

Back