• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

şeymacım daha dur bakalım 15 gün önceden hemen kötü kötü düşünmee..
umutsuzluk yok,lütfeen yapmayın böyleee...dur bakalım sakin sakin sabrederek
bekleyeceğiz meleklerin gelmesini,biz elimizden geleni yapıyoruz zaten...
lütfen umutsuzluk yok,pozitif düşünce çok önemli yerimseniben
ah canım yapmıyorum da arada aklıma gelince bi garip oluyorum çünki bu ay olmazsa ara vermeyi düşünüyorum çünki ramazana gelirse oruçlarım kalır ama ben büyükmü konuştum nee eşime demiştimki yazın koca karında gezemem ben demiştim:( allahın gücüne gitmesinde yazı hamile tatilsiz geçirmek istemiyorum bu ay benim için çok önemli o nedenle .... çok iyi değerlendiriyoruz bu ayı umarım herşey istediğim ve allahın hayırlı gördüğü şekilde olur .............
amin tatlım sağol güzel dileklerin için. inşallah en kısa zamanda senın bebişini de kutlarız [/B]

amin canım inş. :Saruboceq:

rüyamda bebek gördüm bu gece yine :bbo:hep görüyorum 2 aydır ne zaman nasip olucak diye istihareye yattım ikisindede gördüm biri 5 yaşlarında bi keresindede 8-9 aylık bi bebek fisfisfismirmirmirmir

canım öncelikle hayır olsun.. ben ne zaman bebek görsem rüyamda hep birileri hamile çıkar. genelde erkek bebek görünce oluyor. en son 1 yaşlarında esmer bir erkek bebek gördüm. bu senin çocuğun dediler. önceden doğurmuşum ama haberim yokmuş :))) o kadar tatlıydı ki aynı bana benziyordu. birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim. bu seferki rüyam bana çıktı. rüyalarını hep hayra yor. dualarım seninle..:Saruboceq:

canım öncelikle hayır olsun.. ben ne zaman bebek görsem rüyamda hep birileri hamile çıkar. genelde erkek bebek görünce oluyor. en son 1 yaşlarında esmer bir erkek bebek gördüm. bu senin çocuğun dediler. önceden doğurmuşum ama haberim yokmuş :))) o kadar tatlıydı ki aynı bana benziyordu. birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim. bu seferki rüyam bana çıktı. rüyalarını hep hayra yor. dualarım seninle..:Saruboceq:

çok teşekkürler cnm desteğin için herkese çok teşekkürler GEZGİNolumunekankayizsmile---------------LANDSARC-vereliniortak---------------ECEGÜNNNN :1hug:------------EYLÜLDEN a.s.---------------hepinize ayrı teşekkür ederim desteğiniz için kimseye anlatamadıklarımı paylaştım sizinle sizlerde yanımda oldunuz allah da sizin yardımcınız olsun bebişlerinizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin çok çokkkkkkkk mutlu olun inş. kısa zamanda bende sizin kervanınıza katılırım dualarınız için allahrazıolsun tekrar opuyorumnanaktan:asigim:

Gezgincim saol canım,Allahım tüm bebekleri korusun...
canım bende hiç bulantı yada iştahsızlık olmadı desem yeridir..sadece 6.haftanın başında oldu,2-3 gün o kadar..daha sonra hiç olmadı çok şükür...çoğu kişinin bulantısı var ama bende hiç birşey yok,ama bebek iyi tabi..
geçmiş olsun demek sende grip oldun,amaan dikkat,hamilelikte sık olacak galiba..
vücut direnci çok düştüğünden olasılığımız artıyor..bende hiç ilaç kullanmadım,bol bol ıhlamur limon içtim,portakal mandalin yedim,çok şükür iyiyim şimdi..

Amin canım....
Ya bendede çok şükür bulantı çok yok,bazen vuruyor çok nadir geçiyor,ama tiksinme aşırı derecede var...bilmiyorumkismile Yemek görmek istemiyorum...
Mutfaga girmek hele hiç istemiyorum...
Zaten iştah sıfırlarda...Ağzıma birşey sürmek dahi istemiyorum...
Tursu fena çekiyor beni,rahatlatıyor elhamd...
Birde her gün yogurdumu sütümü içiyorum çok şükür onlarda rahatlatıyor...
Gerisi boş...Benden uzak olsunlar şu sıra...alsanaalsanasmile
Gerisi elhamd yolunda gidiyor..
Artık sabredicez bir iki ay belki..Rabbim kolay hamilelik versin hepimize....:Saruboceq:
9 ayı beraberce doldurmayı o anları yasamayı görmeyi nasip etsin Rabbim...:Saruboceq:

sağol güzelim. inşallah rabbim herkesın bebeğini sağlıkla kucaklarına almayı nasıp eder

Amin canım amin... opuyorumnanaktan

çok teşekkürler cnm desteğin için herkese çok teşekkürler GEZGİNolumunekankayizsmile---------------LANDSARC-vereliniortak---------------ECEGÜNNNN :1hug:------------EYLÜLDEN a.s.---------------hepinize ayrı teşekkür ederim desteğiniz için kimseye anlatamadıklarımı paylaştım sizinle sizlerde yanımda oldunuz allah da sizin yardımcınız olsun bebişlerinizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin çok çokkkkkkkk mutlu olun inş. kısa zamanda bende sizin kervanınıza katılırım dualarınız için allahrazıolsun tekrar opuyorumnanaktan:asigim:

Amin canım,Rabbim sanada taddırsın bu duyguyu...
İnan sen gelince aklıma heyecanlanıyorum,çok istiyorum bu haberi vermeni,inşallah sonu güzel biter,hepimiz rahatlarız...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Bu arada netimin kotası doluyor canım,yurt dısındayım,telli sistemi almak istemiyorum,vınn ile idare ediyorum,inşallah en kısa zamanda geri gelicem...kaydirigubbakcemile5

Amin canım....
Ya bendede çok şükür bulantı çok yok,bazen vuruyor çok nadir geçiyor,ama tiksinme aşırı derecede var...bilmiyorumkismile Yemek görmek istemiyorum...
Artık sabredicez bir iki ay belki..Rabbim kolay hamilelik versin hepimize....:Saruboceq:
9 ayı beraberce doldurmayı o anları yasamayı görmeyi nasip etsin Rabbim...:Saruboceq:

Amin canım amin... opuyorumnanaktan

Amin canım,Rabbim sanada taddırsın bu duyguyu...
İnan sen gelince aklıma heyecanlanıyorum,çok istiyorum bu haberi vermeni,inşallah sonu güzel biter,hepimiz rahatlarız...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Bu arada netimin kotası doluyor canım,yurt dısındayım,telli sistemi almak istemiyorum,vınn ile idare ediyorum,inşallah en kısa zamanda geri gelicem...kaydirigubbakcemile5

ah canım benim çok sağol iyi dileklerin için çok iyisiniz ... tmmm canım kendine ve bebişine iyi bak görüşmek üzere.....opuyorumnanaktan

canım bugün dr randevumuz saat 4.30 da. daha var yaniii
16. haftaya nasıl geldık sen bırde bana sor kaydirigubbakcemile3 bulantı kusma düşük riskleri.... çok ağır atlattım. halen yemek yıyemıyorum üstelik buna rağmen 5 kılo aldım. kaydirigubbakcemile3 nasıl olduysa artık. kaydirigubbakcemile3 ama yıne de hersey bebiş için. çok şükür halımıze.
cinsiyeti için herkes kız olabilir dediği için mi bilmiyorum bende öyle düşünmeye başladım. hayırlısı yine de.
rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin şeyma ya da en kısa zaman da inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ee sıkıntılı geçince zor geçiyor tabi..bende çok şükür bir sıkıntı olmadığı için
bana çabuk geldi işte..mide bulantım falan nerdeyse hiç olmadı,çok rahat geçti anlayacağın şimdilik,istahım gayet iyi ama kendimi tutmaya çalışıyorum,oyuzden
henüz 1 kilo aldım,ama asıl bundan sonra başlıyor kilolar,ne olacağız bakalım...
eveet senin bebek kız bencede,benimki de erkek öyle hissediyorum...ama sağlıklı
olsunlar da öncelik o...
AMİN!çok istiyorum burdaki arkadaşların da mutlu olmasını,benim şanslı topiğim burası
onların gücüne inanıyorum,bende bırakmıyorum oyuzden burayı...olumunekankayizsmile

ah canım benimm :1hug:
saolasın gerçekten burası burdaki arkadaşlık benim içinde çok önemli..
burdan herkesin mutlu ayrılması lazım,herşeyimizi paylaşıyoruz,dertleşiyoruz...
Allaah hepimizin yardımcısı olsun,inşallaah sen de en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine
kavuşacaksın hiç merek etmee,her zaman dediğim gibi pozitif düşün yerimseniben

bu arada,bu aydan sonra bırakmanı anlamadım..ramazanda hamile olmak mı istemiyorsun..ee ama 1 sene var nerdeyse,bu demek oluyorki önünde daha 2-3 ay var
ayrıca umutsuzlukla bırakma,isteyerek ara verip zihnini dinlendirmek için ara ver...
ama o sırada korunma! ozaman bebişin sana gelebilir opuyorumnanaktan

Amin canım....

aminn! geçiecek canım merak etme bu yakınmalar..
iştahın olmasa da en azından yararlı şeyleri yemeye çalış..
bu 3 ay bebeğin bütün organları oluşuyor,hatta 11.haftaya kadar,
hergün 2 bardak sütünü iç mutlaka,içiyormuşsun neyseki..
ama gerisi boş değil guclubacismile
haftada 500 gr.et(kırmızı&beyaz)tavuk ve balık çiftlik olmayacak..
ve mutlaka ama mutlakaa hergün 2 ad ceviz 1 avuç dfındık..aralara sıkıştır..
meyvelerini de sakın ihmal etmee..
bunlar en önemlileri,bunları yap gerisi önemsiz..
İnşallaah sağlıkla ağız tadıyla tamamlarız canım..

ah canım benimm :1hug:
saolasın gerçekten burası burdaki arkadaşlık benim içinde çok önemli..
burdan herkesin mutlu ayrılması lazım,herşeyimizi paylaşıyoruz,dertleşiyoruz...
Allaah hepimizin yardımcısı olsun,inşallaah sen de en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine
kavuşacaksın hiç merek etmee,her zaman dediğim gibi pozitif düşün yerimseniben

bu arada,bu aydan sonra bırakmanı anlamadım..ramazanda hamile olmak mı istemiyorsun..ee ama 1 sene var nerdeyse,bu demek oluyorki önünde daha 2-3 ay var
ayrıca umutsuzlukla bırakma,isteyerek ara verip zihnini dinlendirmek için ara ver...
ama o sırada korunma! ozaman bebişin sana gelebilir opuyorumnanaktan

canım oruçlarım kalır diye ara vermek istiyordum ama plan yapmak istemiyorum belki allahım banadA Bİ MUcize verir... 1 sene varda cnm hamileliğine gelirsede doktor bıraktırıyor orucu yada bir iki ay öncesi yada sonrası oluncada tutamazsınki hem bebek gelişimi için doğum dan sonrada süt olmaz die sanki bebek oldu bende neler düşünüyorum neyse sağlıcakla kal cnm :))) bebişine selam söyle benden banada dua etsinki arkadaş gelsin ona;)kaydirigubbakcemile3:nazar:a.s.

kızlar günaydııınn opuyorumnanaktan
2 gündür gıremedım sıze dr umuzun dedıklerını anlatacaktım ya kaydirigubbakcemile3
cuma günü gittik işte dr a. çok heyecanlıydık valla cınsıyetı belli olacak dıye amaaaa bizim ufaklık kapatmış bacaklarını mümkün değil açmıyor. dr biraz uğraştı ama yok. bizimki bayaa bii utangaç olacak onu anladık kaydirigubbakcemile3 3 hafta sonra kontrolümüz var belkı o zaman öğrenırız (inşallah)
bu arada bu topik bana da uğurlu geldı ben buna inanıyorum. inşallah diğer isteyen arkadaşlarımıza da öyle olur ama pes etmek yok unutmayın :)
burada arkadaşlıklar gerçekten çok güzel görmeden tanımadan çok sevıyorsun herşeyı paylaşabiliyorsun işte bu harika vereliniortak
hepinizi çok sevıyorum kızlar yıne görüşmek üzere

kızlar günaydııınn opuyorumnanaktan
2 gündür gıremedım sıze dr umuzun dedıklerını anlatacaktım ya kaydirigubbakcemile3
cuma günü gittik işte dr a. çok heyecanlıydık valla cınsıyetı belli olacak dıye amaaaa bizim ufaklık kapatmış bacaklarını mümkün değil açmıyor. dr biraz uğraştı ama yok. bizimki bayaa bii utangaç olacak onu anladık kaydirigubbakcemile3 3 hafta sonra kontrolümüz var belkı o zaman öğrenırız (inşallah)
bu arada bu topik bana da uğurlu geldı ben buna inanıyorum. inşallah diğer isteyen arkadaşlarımıza da öyle olur ama pes etmek yok unutmayın :)
burada arkadaşlıklar gerçekten çok güzel görmeden tanımadan çok sevıyorsun herşeyı paylaşabiliyorsun işte bu harika vereliniortak
hepinizi çok sevıyorum kızlar yıne görüşmek üzere

--------------ah cnm benim annesine heyecan yaptırıyor bak sen yumurcağa yerim onu:emir_bebek:iyi olsunda öğrenirsin cinsiyetinide cnm allah bozmasın amin sağol iyi duaların için allah bir gün bizimde yüzümüzü güldürsün ne diyelim:) bi kaç topik takip ediyorum ama inanın cevap bile verme tenezzülünde bulunmuyolar bu topik bi ayrıydı ya 3-4 ayımız geçti burda aama herkes bir yeerlere dağıldı fisfisfis

selam şeyma ...yok ya başka topiklerle alakası yok ..özellikle girmedim ..kafamı buraya çok konsantre etmek istemedim...konuşunca konuşuluyor dolayısı ile kafa buraya adapte oluyor :(
iyiyim çok şükür...
geçmişi okudum ...
hamilelere ii bir hamilelik geçirmelerini diliyorum ...inş. herşey yolunda gider...
ben de bu ay ovulasyon testi aldım ...ama medismart marka ..27,50 ye ...paradan yana sorun yapmıyorum yeterki doğru sonuç versin dedim...ovulasyonda 19, gün test pozitif çıktı hem de ilk çizgiden bayağı bir koyu idi ...
ondan önceki gün çalışma vardı..o gün çalışma oldu bir de ertesi gün çalışma oldu ..
hergün çalışma olunca sperm kalitesi düşer diyorlar ama her zaman düşecek diye birşey yokmuş ..ben de garantiye almak için üst üste çalışma yaptım ...
hayırlısı ALLAHtan...
geçen ayki gibi hiç değilim ..çok şükür gayet iiyim bu ay ...maaşallah deyin nazar değmesin :)
bu ara kirada oturduğumuz ev sahibi evi satılığa çıkardığı için ev telaşına düştük ...
ev alacağız sanırım ..istediğimiz kriterlerde bir ev buluruz inş..
duanızı esirgemeyin...
adetime tam 8 gün var bu arada ...
hayırlısı ...
senin adete kaç gün kaldı şeyma ...
land sen de iisindir umarım ...

bu arada birşey soracağım herkese :)
ya ben doktora gittim bana sorun yok dmeişti ..bende kokulu bir akıntı oluyor ama daha çok ovulasyon civarı ..1 hafta filan ...sonra biraz geçiyor ...aynı durumu yaşayan varmı ...doktora gittiğimde de vardı ama doktora söylemeyi unutmuşum ...:)

selam şeyma ...yok ya başka topiklerle alakası yok ..özellikle girmedim ..kafamı buraya çok konsantre etmek istemedim...konuşunca konuşuluyor dolayısı ile kafa buraya adapte oluyor :(
iyiyim çok şükür...
geçmişi okudum ...
hamilelere ii bir hamilelik geçirmelerini diliyorum ...inş. herşey yolunda gider...
ben de bu ay ovulasyon testi aldım ...ama medismart marka ..27,50 ye ...paradan yana sorun yapmıyorum yeterki doğru sonuç versin dedim...ovulasyonda 19, gün test pozitif çıktı hem de ilk çizgiden bayağı bir koyu idi ...
ondan önceki gün çalışma vardı..o gün çalışma oldu bir de ertesi gün çalışma oldu ..
hergün çalışma olunca sperm kalitesi düşer diyorlar ama her zaman düşecek diye birşey yokmuş ..ben de garantiye almak için üst üste çalışma yaptım ...
hayırlısı ALLAHtan...
geçen ayki gibi hiç değilim ..çok şükür gayet iiyim bu ay ...maaşallah deyin nazar değmesin :)
bu ara kirada oturduğumuz ev sahibi evi satılığa çıkardığı için ev telaşına düştük ...
ev alacağız sanırım ..istediğimiz kriterlerde bir ev buluruz inş..
duanızı esirgemeyin...
adetime tam 8 gün var bu arada ...
hayırlısı ...
senin adete kaç gün kaldı şeyma ...
land sen de iisindir umarım ...

-------- iyi olduğuna sevindim canım yaa iyiyim bende çok şükür allahıma opuyorumnanaktan... evet insan konsantre oluyor buraya bende 20 gün filan bi ara girmiyicem dedim o ay hiç strest yapmadım geçen ay ama yine olmadı birtek artım zamanında adet oludğumdu burdaki arkadaşlıklar çok güzel ben buradakilerle konuşmadan rahat duramıyorum bunu anladım gezginim-------landım çok seviyorum onları her şeyleriyle destek oluyorlar bana bende sanırım yumurtladım karnım ağırdı 1 hafta içinde 3-4 kes ama bu ayki kadar çalışma yapmamıştık hiç geçen aylarda 3-4 kes ise bu ay bazen gün aşırı bazen hergün diyerek geçiyor tam bir alışkanlık haline getirmiş durumdayız sırf bebek için diyoruz gülüyoruz eşimle:1:
sende inş. hayırlısıyla taşınırsın ve bu ay inş. senin için ev telaşı arasında heyecanlı güzel bir ay olur canım bak satlerimiz aynı gibimi neee sayılır senin 8 günün benimde 11 günüm var 3 gün aramız var inş. bizde karşılıklı hamilelik haberleri veririz ....bu ay diğer aylara nazaran acayip umutluyum gerçi allah bilir orasını ama çok çaba sarfediyoruz eşime kahve içirdim bi ara bi arada pekmez yedirdim bende yemelerime dikkat ettim biraz süt içtim meyve yedim pek meyveyi sevmesemde zorla yediğim zamanlar oldu allahım sen dualarımızı kabul et:Saruboceq:

bu arada birşey soracağım herkese :)
ya ben doktora gittim bana sorun yok dmeişti ..bende kokulu bir akıntı oluyor ama daha çok ovulasyon civarı ..1 hafta filan ...sonra biraz geçiyor ...aynı durumu yaşayan varmı ...doktora gittiğimde de vardı ama doktora söylemeyi unutmuşum ...:)

kötü kokulu mu yoksa hoşuna giden bir koku mu duyuyorsun ? benim de ovulasyon zamanlarında akıntımın kokusu güzel olmaya başlıyor:kedi:

-------- iyi olduğuna sevindim canım yaa iyiyim bende çok şükür allahıma opuyorumnanaktan... evet insan konsantre oluyor buraya bende 20 gün filan bi ara girmiyicem dedim o ay hiç strest yapmadım geçen ay ama yine olmadı birtek artım zamanında adet oludğumdu burdaki arkadaşlıklar çok güzel ben buradakilerle konuşmadan rahat duramıyorum bunu anladım gezginim-------landım çok seviyorum onları her şeyleriyle destek oluyorlar bana bende sanırım yumurtladım karnım ağırdı 1 hafta içinde 3-4 kes ama bu ayki kadar çalışma yapmamıştık hiç geçen aylarda 3-4 kes ise bu ay bazen gün aşırı bazen hergün diyerek geçiyor tam bir alışkanlık haline getirmiş durumdayız sırf bebek için diyoruz gülüyoruz eşimle:1:
sende inş. hayırlısıyla taşınırsın ve bu ay inş. senin için ev telaşı arasında heyecanlı güzel bir ay olur canım bak satlerimiz aynı gibimi neee sayılır senin 8 günün benimde 11 günüm var 3 gün aramız var inş. bizde karşılıklı hamilelik haberleri veririz ....bu ay diğer aylara nazaran acayip umutluyum gerçi allah bilir orasını ama çok çaba sarfediyoruz eşime kahve içirdim bi ara bi arada pekmez yedirdim bende yemelerime dikkat ettim biraz süt içtim meyve yedim pek meyveyi sevmesemde zorla yediğim zamanlar oldu allahım sen dualarımızı kabul et:Saruboceq:
evet hadi bakalım çifte bayram olur belki ...
ozaman ben de bu ayki durumum belli olunca gireyim topiğe ...
bu aralar kafam zaten evle meşgul ..evle meşgul olmayadevam etsin:))
ben de kafeini azaltmaya çalışıyorum ..
gebe kalmayı düşünenlerin günde bir bardak çay içmeleri gerekiyormuş ..
fazlası zararlı imiş..
ne hikmetse benim de bu ara acayip kahveye düşkünlüğüm başladı :)
herşey ters olacakya ondan galiba :)
ben bu ara güzel yiyorum valla ...bayramda misafirim vardı onlar gitti yine pasta börek yapıyorum sürekli ...
yemek desen et tavuk v.s. tarzı besleniyorum...bol bol meyve ..
ama ben bebiş için değil genel olarak öyle beslendim bu ara öyle denk geldi...
olacaksa zaten bunlar hikaye de insan yine de elinden gelen herşeyi yapmak istiyor...
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ...
eşim bana dün diyorki her gün çalışma yapsak bebiş olurmu acaba :) dedim müneccimmiyim ne bileyim ALLAH bilir ama o şekilde de vucut çok yorulur dedim ...
ne desek boş ..zamanı ne zamansa o zaman dünyaya gelecek bu can ...
sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip olması dileğiyle..

kötü kokulu mu yoksa hoşuna giden bir koku mu duyuyorsun ? benim de ovulasyon zamanlarında akıntımın kokusu güzel olmaya başlıyor:kedi:

ya ovulasyon öncesi ve sonrası olmak üzere 1 haftadan fazla süre oluyor...kokusu değişik bir koku güzelmi kötümü bilemiyorum ama öyle mis bir koku değil :) günlük ped kullanıyorum ..aslında onlar da zararlı imiş...parfümlü olanı özellikle ben de parfümlü kullanıyorum belki o parfüm kokusu ile birleşince ağır bir koku oluyor olabilir...kafamçokkarıştı

fazlası zararlı imiş..
ben bu ara güzel yiyorum valla ...bayramda misafirim vardı onlar gitti yine pasta börek yapıyorum sürekli ...
olacaksa zaten bunlar hikaye de insan yine de elinden gelen herşeyi yapmak istiyor...
eşim bana dün diyorki her gün çalışma yapsak bebiş olurmu acaba :) dedim müneccimmiyim ne bileyim ALLAH bilir ama o şekilde de vucut çok yorulur dedim ...

sen evle meşgul ol bu daha iyi gerçekten :) kahve zaten çok nadir içiyorum ben nişanlıyken annemle hep karşılıklı sıkıldıkça içerdik şimdi evde yanlız olduğum için pek içemiyorum midemi bulandırıyor sanki ayrıca hergün bir bardak çay içerim ben fazlasını midem kabul etmiyor zaten ancak şöyle senin dediğin gibi börek çörek olucakki yanında 3-4 bardak içiyim ama oda çok nadir hergün çalışma yapsan insanın canı bikaç ay çalışma yapmak istemez bence:1: evet doğru diyorsun allah bilir zaten bir çalışmayla tutuyor bebek :)) ah o zamanı bilebilsekte şıppadak :hulya:tuttursak yavrucakları :emir_bebek: dün çok samimi arkadaşım beni rüyasında görmüş hemde 2 kere teyze oluyosun diyormuşum ona üzerimde pembiş kıyafetler varmış .... bu gecede rüyamda babanem bana sıra sende dedi içim bi garip oluyor allahım sen hayra eyle ...sanada allah kolaylık versin cnm inş. hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde taşınırsın evine opuyorumnanaktan:içelim:​

fazlası zararlı imiş..

sen evle meşgul ol bu daha iyi gerçekten :) kahve zaten çok nadir içiyorum ben nişanlıyken annemle hep karşılıklı sıkıldıkça içerdik şimdi evde yanlız olduğum için pek içemiyorum midemi bulandırıyor sanki ayrıca hergün bir bardak çay içerim ben fazlasını midem kabul etmiyor zaten ancak şöyle senin dediğin gibi börek çörek olucakki yanında 3-4 bardak içiyim ama oda çok nadir hergün çalışma yapsan insanın canı bikaç ay çalışma yapmak istemez bence:1: evet doğru diyorsun allah bilir zaten bir çalışmayla tutuyor bebek :)) ah o zamanı bilebilsekte şıppadak :hulya:tuttursak yavrucakları :emir_bebek: dün çok samimi arkadaşım beni rüyasında görmüş hemde 2 kere teyze oluyosun diyormuşum ona üzerimde pembiş kıyafetler varmış .... bu gecede rüyamda babanem bana sıra sende dedi içim bi garip oluyor allahım sen hayra eyle ...sanada allah kolaylık versin cnm inş. hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde taşınırsın evine opuyorumnanaktan:içelim:​

ah canım rüyalar ne güzel. eminim çok kısa sürede senden de güzel haberler alacağız. bir de yeni doğum yapacak arkadaşlar varsa doğum esnasında bebek isteyenler için dua edin. doğum esnasında yapılan dualar kabul oluyor. eğer doğum yapan kadının 40ı çıkmadan dua ettiği kişiden hamile haberi gelirse duası kabul olmuş demekmiş. benim için 3 arkadaşım dua etmişti. ramazan ayı boyunca tanıdıklarım dualarını hiç esirgemediler. ben bunun büyüsünü de inanıyorum. sizin için dualarımı hiç esirgemiyorum. benim c.tesi kontrolde kesem görüldü. bu c.tesi kalp atışlarına bakacağız. benim için dua edin lütfen hayırlı haberler alalım. bu arada iğnelere de başladım. clexane 0.4. hergün göbekten kendim yapıyorum. ithal olduğu için piyasada bulmak şu sıralar biraz zor. kullananların buldukları yerden stoklamalarını tavsiye ederim. sevgiyle... öpüldünüz

Back