evet hadi bakalım çifte bayram olur belki ...
ozaman ben de bu ayki durumum belli olunca gireyim topiğe ...
bu aralar kafam zaten evle meşgul ..evle meşgul olmayadevam etsin:))
ben de kafeini azaltmaya çalışıyorum ..
gebe kalmayı düşünenlerin günde bir bardak çay içmeleri gerekiyormuş ..
fazlası zararlı imiş..
ne hikmetse benim de bu ara acayip kahveye düşkünlüğüm başladı :)
herşey ters olacakya ondan galiba :)
ben bu ara güzel yiyorum valla ...bayramda misafirim vardı onlar gitti yine pasta börek yapıyorum sürekli ...
yemek desen et tavuk v.s. tarzı besleniyorum...bol bol meyve ..
ama ben bebiş için değil genel olarak öyle beslendim bu ara öyle denk geldi...
olacaksa zaten bunlar hikaye de insan yine de elinden gelen herşeyi yapmak istiyor...
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ...
eşim bana dün diyorki her gün çalışma yapsak bebiş olurmu acaba :) dedim müneccimmiyim ne bileyim ALLAH bilir ama o şekilde de vucut çok yorulur dedim ...
ne desek boş ..zamanı ne zamansa o zaman dünyaya gelecek bu can ...
sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip olması dileğiyle..
sen evle meşgul ol bu daha iyi gerçekten :) kahve zaten çok nadir içiyorum ben nişanlıyken annemle hep karşılıklı sıkıldıkça içerdik şimdi evde yanlız olduğum için pek içemiyorum midemi bulandırıyor sanki ayrıca hergün bir bardak çay içerim ben fazlasını midem kabul etmiyor zaten ancak şöyle senin dediğin gibi börek çörek olucakki yanında 3-4 bardak içiyim ama oda çok nadir hergün çalışma yapsan insanın canı bikaç ay çalışma yapmak istemez bence
evet doğru diyorsun allah bilir zaten bir çalışmayla tutuyor bebek :)) ah o zamanı bilebilsekte şıppadak :hulya:tuttursak yavrucakları
dün çok samimi arkadaşım beni rüyasında görmüş hemde 2 kere teyze oluyosun diyormuşum ona üzerimde pembiş kıyafetler varmış .... bu gecede rüyamda babanem bana sıra sende dedi içim bi garip oluyor allahım sen hayra eyle ...sanada allah kolaylık versin cnm inş. hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde taşınırsın evine opuyorumnanaktan:içelim: