• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

ah canım rüyalar ne güzel. eminim çok kısa sürede senden de güzel haberler alacağız. bir de yeni doğum yapacak arkadaşlar varsa doğum esnasında bebek isteyenler için dua edin. doğum esnasında yapılan dualar kabul oluyor. eğer doğum yapan kadının 40ı çıkmadan dua ettiği kişiden hamile haberi gelirse duası kabul olmuş demekmiş. benim için 3 arkadaşım dua etmişti. ramazan ayı boyunca tanıdıklarım dualarını hiç esirgemediler. ben bunun büyüsünü de inanıyorum. sizin için dualarımı hiç esirgemiyorum. benim c.tesi kontrolde kesem görüldü. bu c.tesi kalp atışlarına bakacağız. benim için dua edin lütfen hayırlı haberler alalım. bu arada iğnelere de başladım. clexane 0.4. hergün göbekten kendim yapıyorum. ithal olduğu için piyasada bulmak şu sıralar biraz zor. kullananların buldukları yerden stoklamalarını tavsiye ederim. sevgiyle... öpüldünüz

canım benim inş. duların kabul olur .çok sağol ...allah seninde yardımcın olsun ne güzel duygular rabbim isteyen herkese tatdırsın opuyorumnanaktan kalp atışlarıda umarım yolunda olur allah nasıl can veriyor ne kadar büyük rabbim hayırlısıyla sağlıklı ;sıhhatli;hayırlı birşekilde acısız ağrısız kucağına almayı nasip etsin sen ve tüm hamile arkadaşlarıma ....:Saruboceq:

selam şeyma ...yok ya başka topiklerle alakası yok ..özellikle girmedim ..kafamı buraya çok konsantre etmek istemedim...konuşunca konuşuluyor dolayısı ile kafa buraya adapte oluyor :(
iyiyim çok şükür...
geçmişi okudum ...
hamilelere ii bir hamilelik geçirmelerini diliyorum ...inş. herşey yolunda gider...
ben de bu ay ovulasyon testi aldım ...ama medismart marka ..27,50 ye ...paradan yana sorun yapmıyorum yeterki doğru sonuç versin dedim...ovulasyonda 19, gün test pozitif çıktı hem de ilk çizgiden bayağı bir koyu idi ...
ondan önceki gün çalışma vardı..o gün çalışma oldu bir de ertesi gün çalışma oldu ..
hergün çalışma olunca sperm kalitesi düşer diyorlar ama her zaman düşecek diye birşey yokmuş ..ben de garantiye almak için üst üste çalışma yaptım ...
hayırlısı ALLAHtan...
geçen ayki gibi hiç değilim ..çok şükür gayet iiyim bu ay ...maaşallah deyin nazar değmesin :)
bu ara kirada oturduğumuz ev sahibi evi satılığa çıkardığı için ev telaşına düştük ...
ev alacağız sanırım ..istediğimiz kriterlerde bir ev buluruz inş..
duanızı esirgemeyin...
adetime tam 8 gün var bu arada ...
hayırlısı ...
senin adete kaç gün kaldı şeyma ...
land sen de iisindir umarım ...

oooo robott,nihayeet,hoşgelmişsin zemuszemus
uzun bir aradan sonra umarım bir sıkıntı yoktur demiştik
neyseki yokmuş..ev telaşı güzeldir ama neticede kendi evin olacak hayırlısıylaa..
Allah gönlüne göre versin..testlere başlamışsın yine,kolay gelsin inş.sonuç alırsın bu ay.
fazla bişey kalmamış zaten,kafan da meşgul nasılsa inş.güzel haberler geleecek..
gözüm kulağım burda olacak..

-------- iyi olduğuna sevindim canım yaa iyiyim bende çok şükür allahıma opuyorumnanaktan... evet insan konsantre oluyor buraya bende 20 gün filan bi ara girmiyicem dedim o ay hiç strest yapmadım geçen ay ama yine olmadı birtek artım zamanında adet oludğumdu burdaki arkadaşlıklar çok güzel ben buradakilerle konuşmadan rahat duramıyorum bunu anladım gezginim-------landım çok seviyorum onları her şeyleriyle destek oluyorlar bana bende sanırım yumurtladım karnım ağırdı 1 hafta içinde 3-4 kes ama bu ayki kadar çalışma yapmamıştık hiç geçen aylarda 3-4 kes ise bu ay bazen gün aşırı bazen hergün diyerek geçiyor tam bir alışkanlık haline getirmiş durumdayız sırf bebek için diyoruz gülüyoruz eşimle:1:
sende inş. hayırlısıyla taşınırsın ve bu ay inş. senin için ev telaşı arasında heyecanlı güzel bir ay olur canım bak satlerimiz aynı gibimi neee sayılır senin 8 günün benimde 11 günüm var 3 gün aramız var inş. bizde karşılıklı hamilelik haberleri veririz ....bu ay diğer aylara nazaran acayip umutluyum gerçi allah bilir orasını ama çok çaba sarfediyoruz eşime kahve içirdim bi ara bi arada pekmez yedirdim bende yemelerime dikkat ettim biraz süt içtim meyve yedim pek meyveyi sevmesemde zorla yediğim zamanlar oldu allahım sen dualarımızı kabul et:Saruboceq:

canım şeymacım :1hug:
sen çok temiz kalpli iyi niyetli birisin..bu burdan anlamak zor değil..
sen hep iyilikleri ve güzellikleri hakediyorsun inş. Allahım gönlüne göre verir herşeyi..
bir ara umudun gitmişti ama gördüğüm kadarıyla geri gelmiş yerimseniben
çok sevindim,çalışmalar da tam gaz...eee daha ne olsun :CüvCüv:
inşallah en kısa zamanda Allahım sana robota ve tüm bekleyen,isteyenlere
yaşatsın hamileliği :Saruboceq:
beslenme şeklini bile değiştirmişsin,tebrik ederim..çok doğru yapıyorsun..
hem bu sayede sağlıklı da besleniyorsun.. bu arada folik asitlere devam ediyormusunuz?

canım şeymacım :1hug:
sen çok temiz kalpli iyi niyetli birisin..bu burdan anlamak zor değil..
sen hep iyilikleri ve güzellikleri hakediyorsun inş. Allahım gönlüne göre verir herşeyi..
bir ara umudun gitmişti ama gördüğüm kadarıyla geri gelmiş yerimseniben
çok sevindim,çalışmalar da tam gaz...eee daha ne olsun :CüvCüv:
inşallah en kısa zamanda Allahım sana robota ve tüm bekleyen,isteyenlere
yaşatsın hamileliği :Saruboceq:
beslenme şeklini bile değiştirmişsin,tebrik ederim..çok doğru yapıyorsun..
hem bu sayede sağlıklı da besleniyorsun.. bu arada folik asitlere devam ediyormusunuz?

canım benimmmmmmmm:1hug:a.s. sağol inş. kısa zamanda bizde o mutlu haberi paylaşırız sizinle o gün okadar mutlu olurumki düşününce bile sanki çıldırmışçasına bi ağlarım gibi geliyor:gitme: çalışmalar bu ay çok farklı yaa çok daha dikkatli vs.... folik asit kullanmıyorum ben cnm ya doktorum vermedi zaten öyle birşey opuyorumnanaktan sen ve bebişin nasılsınız cnm alıştınmı biraz anlatsana nasıl bir duygu yaa ilk öğrendiğinde nasıl tepki verdin vs. dinlemek istiyorum boshayallersmile:asigim:

canım benimmmmmmmm:1hug:a.s. sağol inş. kısa zamanda bizde o mutlu haberi paylaşırız sizinle o gün okadar mutlu olurumki düşününce bile sanki çıldırmışçasına bi ağlarım gibi geliyor:gitme: çalışmalar bu ay çok farklı yaa çok daha dikkatli vs.... folik asit kullanmıyorum ben cnm ya doktorum vermedi zaten öyle birşey opuyorumnanaktan sen ve bebişin nasılsınız cnm alıştınmı biraz anlatsana nasıl bir duygu yaa ilk öğrendiğinde nasıl tepki verdin vs. dinlemek istiyorum boshayallersmile:asigim:

inşallaah canım...
folik asite normalde hamile kalmadan 3 ay önce+ilk 3 ay hamilelikte alınması gerekiyor..
ben hamilelikten önce de içiyordum ama günde 1 tane,normalde 2 tane oluyor(folic plus)
bir diğeri var günde 1 tane o yeterli oluyor(folbiol)
benim hamilelik süper gidiyor diyebilirim..öyle mide bulantısı tiksinme filan yaşamadım..
haftaya 29 eylülde kontrole gidioruz,2li testi yapıcaz ayrıca ilk 3 ayda bitmiş olacak...

ilk öğrenmeme gelince,aslında yazmıştım geçmişte diye hatırlıyorum...
ama seni kıramayacağım için bir özet geçeyim tekrar zemuszemus

06 ağustos günü Ank.ya gidecektik,normalde 3nde hasta olmam gerekiyordu..
4.gündü yani,sabahtan test aldım 1 tane,ama akşam eve glince yapabildim..
hatta 8 uçağıyla Ank.ya gidecektik,eve gelir gelmez eşimle doğru banyoya..
eşim yaptı testi :kedi: silikte olsa ikinci çizgi çıktı ve ve tabi havalara uçtuk..
ama insan tam anlamıyla emin olamıyor yaa,içimizde bir acaba heep..
o şaşkınlıkla çanta hazırladık ama ne koyduk ne yaptık bilmeden..

sonra ertesi sabah Ank.da kimse uyanmadan özel pol.gittik kan testi yaptırmak için
ve sonuç 527 :lepi: işte ozaman içim boşaldı sanki,çok mutlu olduk çoook...

ve eve tatlıyla geri döndük,bütün aile ordaydı ve hemen söyledik..
Allahım hem bana yüzyüze bu sevinçli haberi vermeyi nasip etti
hem ailemle hem en yakın dostlarımla,hem de anne olmayı...

böyle yani...inşallah sizden de en kısa zamanda dinleyecez bu hikayeleri...opuyorumnanaktan

oooo robott,nihayeet,hoşgelmişsin zemuszemus
uzun bir aradan sonra umarım bir sıkıntı yoktur demiştik
neyseki yokmuş..ev telaşı güzeldir ama neticede kendi evin olacak hayırlısıylaa..
Allah gönlüne göre versin..testlere başlamışsın yine,kolay gelsin inş.sonuç alırsın bu ay.
fazla bişey kalmamış zaten,kafan da meşgul nasılsa inş.güzel haberler geleecek..
gözüm kulağım burda olacak..

selam ..kırmızılı kısma çok güldüm ...kaydirigubbakcemile3
ya geçen ayki test bozukmuş ..ben de ii birşey alayım bu ay dedim ...en son 5.gün pozitif çıktı zaten kaydirigubbakcemile3
ben folik asit kullanmıyorum valla :1:
güzel dileklerin için sağol opuyorumnanaktan
bayağı büyüdü senin bebiş de desene ..ALLAH hayırlısı ile doğmak nasip etsin inş..bU ARADA ARANIZDA doğum kontrol hapı kullanıp da bırakan oldu mu ?
naniknanik:roflol:

inşallaah canım...
folik asite normalde hamile kalmadan 3 ay önce+ilk 3 ay hamilelikte alınması gerekiyor..
ben hamilelikten önce de içiyordum ama günde 1 tane,normalde 2 tane oluyor(folic plus)
benim hamilelik süper gidiyor diyebilirim..öyle mide bulantısı tiksinme filan yaşamadım..
haftaya 29 eylülde kontrole gidioruz,2li testi yapıcaz ayrıca ilk 3 ayda bitmiş olacak...

eşim yaptı testi :kedi: silikte olsa ikinci çizgi çıktı ve ve tabi havalara uçtuk..

sonra ertesi sabah Ank.da kimse uyanmadan özel pol.gittik kan testi yaptırmak için

şimcik hatırladım seninki bence en güzeliydi farklı ve en güzel zamanda öğrendin süperdi ailen bilmiyordu galiba bebek düşündüğünüzü ben söyledim bizimkilere ama bebiş yok oldu :))) amin cnm sağol ii temennilerin için .... maşallah 3 ay ne zaman oldu ay kocaman oldu yaaaa ben yine rüyalarımda görüyorum halaa bebek hergün eşim kızıyor takma kafana diye ama olmuyor işte neyse iyi haberlerle gel tatlımmm:emir_bebek: böyle yani...inşallah sizden de en kısa zamanda dinleyecez bu hikayeleri...opuyorumnanaktan

ya geçen ayki test bozukmuş ..ben de ii birşey alayım bu ay dedim ...en son 5.gün pozitif çıktı zaten kaydirigubbakcemile3
bayağı büyüdü senin bebiş de desene ..ALLAH hayırlısı ile doğmak nasip etsin inş..bU ARADA ARANIZDA doğum kontrol hapı kullanıp da bırakan oldu mu ?

ben hiç kullanmadım d.k.hapını boshayallersmile

inşallaah canım...

böyle yani...inşallah sizden de en kısa zamanda dinleyecez bu hikayeleri...opuyorumnanaktan

amin cnmmmmmmm ay okadar yazdım yolladım yok oldu yazılarım ne oldu böyle yahu :bbo:
canım kocaman oldu senin yaramaz :nazar:maşallah senin hikayen bir başka güzel çok heyecanlı bir zamanda heyecanlı bir haber oldu ailen bilmiyordu sanırım nasılda tuttun kendini ben hemen patlattım sanki hemen olucakmış gibikafamçokkarıştı folik asiti ben anlamıyorumki ya bizim doktor salak eltimde 2. bebeği hiç duymadım folik asit filan kullandığını yaa bu doktorumuz kayınvalidemin arkadaşıda o yüzden bana karışmaya çalışıyor daha erkenmiş sanki ona soracağız :dilcikar: inş. hayırlı haberlerle gel cnm sağol yazın içinn yazını okurken hatırladım yoksam unutmuştum ben bebeişini öğrendiğin hikayeni ben yine rüyalara devam kızlar yine rüyamda bebek boshayallersmileeşim kızıyor artık yeter kafana takıyorsun ondan görüyorsun diye sannki kendi takmıyor alsanaalsanasmiledaha geçen gün ikea da çocuk odalarına hasta oldu gözlerini alamadı :umursamaz: allah isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin :Saruboceq:

merhaba mutfak robotu. İnşallah en yakın zamanda bebişinin haberini alırız. ben 1 sene zorunlu olarak korunmak zorunda kaldım. yasmin kullandım. en son mayıs ayında bıraktım.3-4 ay sonra hamile kaldım. doktorum bana hapı bırakınca bi bakarsın ayında bi bakarsın 1 sene sonra hamile kalmışsın. hapla ilgisi yok demişti. dediği doğru çıktı. ben şimdi 6+5 hamileyim. hamile kaldığım ay şu yumurta akına benzer akıntıyı takip ettim. inanmayacaksınız ama sadece o gün ilişki durumumuz oldu. sonra bişeyler araya girdi devam edememiştik. o akıntı geldiği gün ilişkiye gir. 1-2 kere geliyor zaten ama çok geliyor o günü kaçırma. güzel haberlerini bekliyoruz. sevgilera.s.

merhaba mutfak robotu. İnşallah en yakın zamanda bebişinin haberini alırız. ben 1 sene zorunlu olarak korunmak zorunda kaldım. yasmin kullandım. en son mayıs ayında bıraktım.3-4 ay sonra hamile kaldım. doktorum bana hapı bırakınca bi bakarsın ayında bi bakarsın 1 sene sonra hamile kalmışsın. hapla ilgisi yok demişti. dediği doğru çıktı. ben şimdi 6+5 hamileyim. hamile kaldığım ay şu yumurta akına benzer akıntıyı takip ettim. inanmayacaksınız ama sadece o gün ilişki durumumuz oldu. sonra bişeyler araya girdi devam edememiştik. o akıntı geldiği gün ilişkiye gir. 1-2 kere geliyor zaten ama çok geliyor o günü kaçırma. güzel haberlerini bekliyoruz. sevgilera.s.

teşekkür ederim ii dileklerin için..ben de zaten bu ay ovualsyon testi ile pozitif çıktığı günden önceki gün ,pozitif çıkan gün ve sonrasında çalışma yaptım .inş. tutmuştur ..belim çok ağrıyor bu ara ..bir de arada kasığımda ani batmalar oluyor saniyelik...
4 gün var adetime ...ama beklemiyorum nedense bu ay çok rahatım ...hiç heyecanlı değilim aklımda sürekli bu durum yok ..farklı bir şey var ...bu arada ben bir iki ay önce doktora gittiğimde kültürde candida albicans çıkmıştı ..normalde bu enfeksiyon demek ..ama doktor kaşıntı v.s. bir sıkıntın yoksa bu herkeste olabilecek birşey dedi ve ilaç vermedi ..ben de herkeste olabilecek birşey diye önemsemedim ...ama biliyorsunuz enfeksiyon gebeliği engelliyor..
bugün bir arkadaşla konuştum oda doktora gitmiş ..onda da aynısı çıkmış ama doktor ona ilaç vermiş ...
ben de tedirgin oldum şimdi ...acaba benim de ilaç kullanmam gerekliydi de doktor vermedimi..çünkü eğer öyle ise bu gebelik çalışmalarım enfeksiyondan dolayı sekteye uğraış olabilir ...adetim gelirse adet geçsin de doktora gitmeyi düşünüyorum ...tekrar bi baktırayım bakalım ..enfeksiyon varsa tedavisini olayım ..
böyle bir şey başına gelen varmı ..bu arada duanızı esirgemeyin

teşekkür ederim ii dileklerin için..ben de zaten bu ay ovualsyon testi ile pozitif çıktığı günden önceki gün ,pozitif çıkan gün ve sonrasında çalışma yaptım .inş. tutmuştur ..belim çok ağrıyor bu ara ..bir de arada kasığımda ani batmalar oluyor saniyelik...
4 gün var adetime ...ama beklemiyorum nedense bu ay çok rahatım ...hiç heyecanlı değilim aklımda sürekli bu durum yok ..farklı bir şey var ...bu arada ben bir iki ay önce doktora gittiğimde kültürde candida albicans çıkmıştı ..normalde bu enfeksiyon demek ..ama doktor kaşıntı v.s. bir sıkıntın yoksa bu herkeste olabilecek birşey dedi ve ilaç vermedi ..ben de herkeste olabilecek birşey diye önemsemedim ...ama biliyorsunuz enfeksiyon gebeliği engelliyor..
bugün bir arkadaşla konuştum oda doktora gitmiş ..onda da aynısı çıkmış ama doktor ona ilaç vermiş ...
ben de tedirgin oldum şimdi ...acaba benim de ilaç kullanmam gerekliydi de doktor vermedimi..çünkü eğer öyle ise bu gebelik çalışmalarım enfeksiyondan dolayı sekteye uğraış olabilir ...adetim gelirse adet geçsin de doktora gitmeyi düşünüyorum ...tekrar bi baktırayım bakalım ..enfeksiyon varsa tedavisini olayım ..
böyle bir şey başına gelen varmı ..bu arada duanızı esirgemeyin

geçmiş olsun. eğer hamile kalırsan demekki enfeksiyon ciddi değil. eğer kalamazsan onda da bir hayır var en azında enfeksiyon için ilaç kullanırsın. ben hamilelik belirtilerini her ay yaşardım birazda psikolojikti. ama bu ay bel ağrısı çok çektim. batmalar bende de oldu. kasıklarıma aniden iğne batırıyorlarmış gibi. ama hep adet olacakmışım hissi vardı. bir de ben antalyaya tatile gittim. kafamda rahat. tam adet günüme denk geliyordu. hazırlıklı gittim tabi ben. bol bol havuzda denizde yüzdüm. kafamı da boşalttım iyice.:sm_cool: 4 gün tatilde gelmedi. şüphelenmeye başladım. eve gelince hemen hastaneye kan testine gittim. vee minik mucizemin güzel haberini aldık.:emir_bebek:alkisalkisalkis o yüzden önce kafanı bi boşalt. olursa ne güzel ama olmazsa hep hayra yor. kendine şu sıralar çok dikkat et. eğer varsa da baştan önlemini al. adet tarihin tam olarak ne zaman? adetinten en az 3 gün geçsin bekle. çok zor beklemek ama. adetin 3 gün yanılma payı var. sonra hayal kırıklığına uğrama. gerçi bunları söylememi gerek yok artık bu konularda çok iyi bir tecrübeye sahibiz :1rolleyes:

geçmiş olsun. eğer hamile kalırsan demekki enfeksiyon ciddi değil. eğer kalamazsan onda da bir hayır var en azında enfeksiyon için ilaç kullanırsın. ben hamilelik belirtilerini her ay yaşardım birazda psikolojikti. ama bu ay bel ağrısı çok çektim. batmalar bende de oldu. kasıklarıma aniden iğne batırıyorlarmış gibi. ama hep adet olacakmışım hissi vardı. bir de ben antalyaya tatile gittim. kafamda rahat. tam adet günüme denk geliyordu. hazırlıklı gittim tabi ben. bol bol havuzda denizde yüzdüm. kafamı da boşalttım iyice.:sm_cool: 4 gün tatilde gelmedi. şüphelenmeye başladım. eve gelince hemen hastaneye kan testine gittim. vee minik mucizemin güzel haberini aldık.:emir_bebek:alkisalkisalkis o yüzden önce kafanı bi boşalt. olursa ne güzel ama olmazsa hep hayra yor. kendine şu sıralar çok dikkat et. eğer varsa da baştan önlemini al. adet tarihin tam olarak ne zaman? adetinten en az 3 gün geçsin bekle. çok zor beklemek ama. adetin 3 gün yanılma payı var. sonra hayal kırıklığına uğrama. gerçi bunları söylememi gerek yok artık bu konularda çok iyi bir tecrübeye sahibiz :1rolleyes:

ben de senin gibi rahatım bu ay işte ..önceki aylarda çok stres yapıyordum ..adet gelene kadar çatlıyordum hele adete bir hafta kala başlıyordum iice kafamı bunaltmaya ..bu ay hiç öyle değilim ...normalde ayın 28 inde adet olmam gerek ama ben yanılma payı vererek adetimi ayın 30 u olarak kabul edip ondan sonrasını gecikme sayarak bekleyeceğim ...sorma uzmanki ne uzman oldum ..bu gidişle doğumbile yaptıracak seviyeye geleceğim ..
ben stres yapmama rağmen hamilelik belirtisi yaşamadım hiçbir ay ..ama bu ay nedense böyle kasıkta ani batmalar ve çok fazla sırt ve bel ağrım var..ilk defa oluyor yani...yine de ümitlenmiyorum ...bu ara kafeini azalttım işte ..günde en fazla 2 bardak çay yada kahve içiyorum ...onun dışında beslenmeme dikkat ediyorum ..oburlaştım zaten bu ara nedense ...herşeyi yiyesim geliyor :)))
bu ara yoğunum bir de haftasonu mangal var ...öbür haftasonu eşimin memleketine gideceğiz babaıs ameliyat olacak ..ordan döndükten sonra da adet olmamış olursam ancak ozaman şüphelenmeye başlarım artık diyorum ...zaten odan dönmemiz de ayın 3 ünü bulacak ...ozamana kadar da belli olur herşey..
hayırlısı artık ...

amin cnmmmmmmm ay okadar yazdım yolladım yok oldu yazılarım ne oldu böyle yahu :bbo:
canım kocaman oldu senin yaramaz :nazar:maşallah senin hikayen bir başka güzel çok heyecanlı bir zamanda heyecanlı bir haber oldu ailen bilmiyordu sanırım nasılda tuttun kendini ben hemen patlattım sanki hemen olucakmış gibikafamçokkarıştı folik asiti ben anlamıyorumki ya bizim doktor salak eltimde 2. bebeği hiç duymadım folik asit filan kullandığını yaa bu doktorumuz kayınvalidemin arkadaşıda o yüzden bana karışmaya çalışıyor daha erkenmiş sanki ona soracağız :dilcikar: inş. hayırlı haberlerle gel cnm sağol yazın içinn yazını okurken hatırladım yoksam unutmuştum ben bebeişini öğrendiğin hikayeni ben yine rüyalara devam kızlar yine rüyamda bebek boshayallersmileeşim kızıyor artık yeter kafana takıyorsun ondan görüyorsun diye sannki kendi takmıyor alsanaalsanasmiledaha geçen gün ikea da çocuk odalarına hasta oldu gözlerini alamadı :umursamaz: allah isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin :Saruboceq:

canım folik asit alman lazım,önemli bir konu çocuk için zaten araştırınca göreceksin..
çok fazla kafanda meşgul olduğundan bilinçaltından rüyana geçiyor..
bende oğlumu görüyorum rüyalalarımda hep..
kafanıza takılacak mutlaka,ama etkilenmemek önemli..
bende çocuk odamı ikeadan alıcam inşalaaah
:ecrin_bebek:

eveet seni uzman yapıcaz bu testlerde yakında..
görüyomusun bozuk çıktı haa,insafsızlar insana zaman kaybettiriyorlar yaa:oklava:
folik asit konusunsa uyarılarım sana da,ayrıca hamile kalınca hemen başlaman lazım
zaten dr.tek verdiği o..AMİN! büyüyor meleğim,
5 gün var kavuşmamıza,çok özledim onu:asigim:
bu arada ben hiç hap kullanmadım başından beri karşıyım ona..tabi mecburiyetler dışında

hayırlı olsun Eylül,Allah sağlıkla tamamına erdirsin..
henüz doktora gitmedin sanırım,keseyi gördünüzmü?
ben 6+1 de görmüştüm,kalp atışlarını da duymuştuk..
inş.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :CüvCüv:

ben de senin gibi rahatım bu ay işte ..önceki aylarda çok stres yapıyordum ..adet gelene kadar çatlıyordum hele adete bir hafta kala başlıyordum iice kafamı bunaltmaya ..bu ay hiç öyle değilim ...normalde ayın 28 inde adet olmam gerek ama ben yanılma payı vererek adetimi ayın 30 u olarak kabul edip ondan sonrasını gecikme sayarak bekleyeceğim ...sorma uzmanki ne uzman oldum ..bu gidişle doğumbile yaptıracak seviyeye geleceğim ..
ben stres yapmama rağmen hamilelik belirtisi yaşamadım hiçbir ay ..ama bu ay nedense böyle kasıkta ani batmalar ve çok fazla sırt ve bel ağrım var..ilk defa oluyor yani...yine de ümitlenmiyorum ...bu ara kafeini azalttım işte ..günde en fazla 2 bardak çay yada kahve içiyorum ...onun dışında beslenmeme dikkat ediyorum ..oburlaştım zaten bu ara nedense ...herşeyi yiyesim geliyor :)))
bu ara yoğunum bir de haftasonu mangal var ...öbür haftasonu eşimin memleketine gideceğiz babaıs ameliyat olacak ..ordan döndükten sonra da adet olmamış olursam ancak ozaman şüphelenmeye başlarım artık diyorum ...zaten odan dönmemiz de ayın 3 ünü bulacak ...ozamana kadar da belli olur herşey..
hayırlısı artık ...

ooo belirtiler süper wallaa..bende de aynı şeyler olmuştu ama insan direk ona yoramıyor korkudan,ne de olsa adet belirtileri de aynı..
ama senin kafan bu sefer rahat inş.güzel haberler vericeksin..
kahve içmemeye çalış,çayı da açık ve limonlu iç yerimseniben

canım folik asit alman lazım,önemli bir konu çocuk için zaten araştırınca göreceksin..
çok fazla kafanda meşgul olduğundan bilinçaltından rüyana geçiyor..
bende oğlumu görüyorum rüyalalarımda hep..
kafanıza takılacak mutlaka,ama etkilenmemek önemli..
bende çocuk odamı ikeadan alıcam inşalaaah
:ecrin_bebek:

folik asit konusunda kafam karıştı şimdik ...:bbo::1ninca:bilmiyorum cnm yaa eyvahedigeldismile

ooo belirtiler süper wallaa..bende de aynı şeyler olmuştu ama insan direk ona yoramıyor korkudan,ne de olsa adet belirtileri de aynı..
ama senin kafan bu sefer rahat inş.güzel haberler vericeksin..
kahve içmemeye çalış,çayı da açık ve limonlu iç yerimseniben
ya biliyormusun işin ilginci benim adet zamanındaki belirtilerim hiç böyle değil ..bu kasıktaki ani batmalar ağrılar benim adet dönemimde olmaz ..benim adet dönemimde sadece inanılmaz derecede sağ bacağımda ağrım olur felç gibi olurum hissetmem bacağımı..bugün mangalda idik ..acayip eğlendik ..çok güzel bir gündü ...
şu hafta içi de geçtimi haftasonumuz da hareketli olacak ondan sonrası hayırlısı deyip test yaparım herhalde ..ama içim çok ferah bu ay nedense ..

eveet seni uzman yapıcaz bu testlerde yakında..
görüyomusun bozuk çıktı haa,insafsızlar insana zaman kaybettiriyorlar yaa:oklava:
folik asit konusunsa uyarılarım sana da,ayrıca hamile kalınca hemen başlaman lazım
zaten dr.tek verdiği o..AMİN! büyüyor meleğim,
5 gün var kavuşmamıza,çok özledim onu:asigim:
bu arada ben hiç hap kullanmadım başından beri karşıyım ona..tabi mecburiyetler dışında
ya sorma öyle sinir oldumki bozuk çıkmasına boşa vakit kaybı oldu ve hatrlarsan bozuk olduğu için hep pozitif çıktığı günlerde hamileliğe yormuştum ..inş. bu seferki doğrudur ...
ben doktora takılmış durumdayım ..şu enfeksiyon olayına..inş. doktor geçiştirip de hap vermeme olayında yanlış yapmamıştır..yoksa tedavi olamadığım için gebeliği engellediği için döt aym boşa gitmiş olabilir onun yüzünden ..
ama onda da vardır bir hayır diyorum ...

evet folik asit hamle kalınca hemen başlanması gerken bir şey ama ben şuanda folik asit kullanmıyorum ..illa gebelik öncesi başlanması şart değil ..
işin ilginci geçen sene bir rahatsızlıktan dolayı doktora gitmiştim kan testi yapmıştı..folik asitim çok yüksek çıkmıştı ..:)
doktora sordum ne demek diye ..ozamanlar bilmiyordum ..doktor zihinsel ve sinirsel gelişimle alakalı ...çok zekisin yani demişti ve gülümsemişti :))
şimdi de değerleri nasıl merak ettim doğrusu :1:

Selam kızlar.....:emir_bebek:

Herkez iyi inşallah?:.....
Mutfak robotu gelmiş,ugruyamadım bu sıralar,çok sevindim....
Gününede az kalmıs,inşallah sonu güze biter canım....opuyorumnanaktan

Bu arada yazıları okudum,seymacımmmm bize karsı güzel duyguların senin kalbinin temizliğini gösteriyor.... Bende hepinizi çok seviyorum inan.....
Burdaki dostluk muhabbet normal hayatta olsa bu kadar içten olamazdu sanırım..
Çok şükür her halimize....opuyorumnanaktan

Bu arada ben elhamd iyiyim,bebiişimde iyi...
Beni korkuttu bir ara,ama çok şükür hiçbir sıkınıt yokmus:...
Testlerimiz yapıldı bu sırada çok şükür hepsi güzel çıktı....
Ultrasyona da girdik tekrar kontrolümüz vardı...
Kalbi öyle belirgin atmaya baslamıs ki,pıt pıt,heyecanla atıyordu sanki....:asigim:
Rabbim korusun bebişlerimizi....
Ve sizlerede en kısa zamanda nasip etsin...

Ve... Bir iki gündür hüzünlüyüm..
Ayrılık konusunda belki yasadıklarımı hatırlarsınız...
Eşimden işlemler o bu yüzünden hep ayrı düşüyorduk..
Ve gene ayrılık geldi çattı...
Ummadıgım anda... Bir iki güne türkiyeye,ailemin yanına dönmek zorunda kalıyorum....
Belki bir ay kalıcam,belki bir kaç ay...Eşimden ayrı...:çok üzgünüm:
Hamilelik duyguları pekiştirdi iyice duygusal oldum çıktım...
Yanımda her halimde olması benim için önemliydi ki her anne adayı bunu ister..
Nasip işte...
Bu işlemler yüzünden imtihanım böyle gdiyor..
Rabbim hayır versin....
Duanızı eksik etmeyin... Sag selim bu ayrılıgıda atlattayım...

Ve ucaga binmek zorunda kalıcam mecbur...
Artık Rabbime emanet bebeğim....
Hayırla sonuclansın....

Şimdilik ben böyle durumlar içindeyim....
Sizi takipe diyorum canlar...
Güzel haberleriniz hepimize moral olucak inşallaah...hihoyyyt

Back