• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 haziranda tam düştü öncesinde kanamalar olmuştu ama.. 40 ına kadar iyileşiliyo aslında ama ben sıkıntıdan kendimi spora verdim ağır kaldırdım yoruldum derken iyice yıprattım rahmimi. Kilo takıntım var acayip şimdi de diyet yapıyorum ama folik asit kilo vermemi engelliyo gibi.
Dktor spora izn v er dmi.dikat etmwn kazm klici hasara yol acma

Ben varım:KK43: 50 kilo civarında gezdim durdum yıllardır folik asit kullandım 3 ay şimdi 58-59 :KK43: bırakayım diyorum ya hamile kalırsam diye vicdan yapıyorum öyle bş karmaşa
deme yaa ben de 53lerdeydim şimdi 56 oldum.. diyet de yapıyom detoks da yapıyom ama bana mısın demiyo:KK61: bende diyodum 63 e hamile kalırım 65 le doğururum. bu gidişle 65 le hamile kalacam gerisi Allah kerim:KK43:

Oldu canım negatif
Üzüldüm canım yaa :KK43: epey süre sessiz kalınca iyi haberlerle dönersin diye bekliyodum. Hayırlısı dr ne diyo. Tüp bebek önerdi mi. Bekleme süresi mi verdi. Bi süre düşünme kafanı bi rahatlat sonra tekrar başlarsın. Ben düşükten sonra spora başladım yüzmek falan rahatlatıyo insanı. Allah nasip edecekse verecektir bir şekilde. Kimine habersiz bir gece de bizlere de böyle uğraşlarla...

Bende dr a gidecem birazdan tahlil falan yaptıracam.

Iyi aksamlar kizceler :halay:
Benide araniza alin
Bu hafta dogum kontrol hapini biraktim
Biraktiktan sonra iliskiye girmedik/giremedik :KK22:
Ama Zaten yumurtlama dönemimde degilim :-)
Sizler nezamandan beri bebis istiyorsunuz

Iyi aksamlar kizceler :halay:
Benide araniza alin
Bu hafta dogum kontrol hapini biraktim
Biraktiktan sonra iliskiye girmedik/giremedik :KK22:
Ama Zaten yumurtlama dönemimde degilim :-)
Sizler nezamandan beri bebis istiyorsunuz
Hoşgeldin aramıza canımm:KK15: Ben martta korunmayı bıraktım folik asit başladım nisanda gebe kaldım. Hazirazda düşük yaptım. Dün dr a gittim artık gebelik düşünebilirsin herşey yolunda dedi... Bu ay bende başlıyorum artık. Yani 6 aydır bu işin içindeyim daha bişey yok:olamaz:

Hoşgeldin aramıza canımm:KK15: Ben martta korunmayı bıraktım folik asit başladım nisanda gebe kaldım. Hazirazda düşük yaptım. Dün dr a gittim artık gebelik düşünebilirsin herşey yolunda dedi... Bu ay bende başlıyorum artık. Yani 6 aydır bu işin içindeyim daha bişey yok:olamaz:
Canim hayirlisi olsun insallah hemen hamile kalirsin :) ben doktora falan gitmedim o_O

Gene kaldı bata 9 gün gene başladım belirti aramaya çok yıprandım ama vazgeçemiyorum takmamaktan :(

Bende nisan ayında boş gebelikten kürtaj oldum 3. Ayımız deniyoruz bata 9 gün kaldı günler geçmiyorrrr

Üzüldüm canım yaa :KK43: epey süre sessiz kalınca iyi haberlerle dönersin diye bekliyodum. Hayırlısı dr ne diyo. Tüp bebek önerdi mi. Bekleme süresi mi verdi. Bi süre düşünme kafanı bi rahatlat sonra tekrar başlarsın. Ben düşükten sonra spora başladım yüzmek falan rahatlatıyo insanı. Allah nasip edecekse verecektir bir şekilde. Kimine habersiz bir gece de bizlere de böyle uğraşlarla...

Canim tatildeydimya o yuzden giremiyordum Aynen dedigin

tatildeydim canim internetim olmadigi icin yazmadim insan ister istemez uzuluyor canim y’a tabi kismet Allahim herseyin en guzelîni bilir bizim hakkimizdada boylesi hayirli demek ki bekliyoruz bakalim ben inaniyorumki Allahim butun hepimize vercek ve bebeklerimiz buyudugunde onlara nasil onlari sabirla sevgiyle heyecanla bekledigimizi anlatacaz ben bu gunleri bekliyorum insallah Allahim herkese yasatir...canim ben doktora daha soylemedim ben biraz kafami dinlemek istiyorum tedavide hep bi duzen falan var yok adetin su gunu yok randevu falan filan cok dusunuyorum biraz akisina birakcam sonrada eger olmazsa asilamaya devam etmiycem dr ne derse desin ben tup e gecmek istiycem hormon aliyorum sonucta tup bebekte olasilik daha yuksek o yuzden Boyle dusunuyorum ama tabiki Allahim hayirlisini versin boyle tedavilere gerek kalmadan evladimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Cok şükür canım senin adina sevindim birsey çıkadıgına en kisa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz

Back