• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

selam kızlaaarrrrrrr ben geldim uzuuunnn bir aradan sonra. :3:
allah ın izniyle biz 16. haftadayız. cinsiyetimiz henüz belli değil yarın dr a gidicez bakalım gösterecek mi ufaklık :ecrin_bebek:
allah ım inşallah isteyen herkese nasip etsin bu bambaşka bi duygu. öpüyorum sizleri yarın girebilirsem dr umuzun dediklerını de paylaşırım sizler le.

merhaba kızlaar,
ben uzun bir ara giremedim,öncelikle geçmiş Bayramınız Mübarek Olsuun!
bayramdan sonra o kadar dikkat etmeme rağmen grip oldum,birkaç gün
evde dinlendim ama sonra sıkıldım çalışmaya alışık olduğum için...
bugün artık işe geldim,ama daha iyiyim çok şükür..

bayramdan önce doktora gitmiştik,herşey yolunda bebiş de iyi opuyorumnanaktan
ay sonunda 3.ayımızı bitiriyoruz...çabuk geçti dimi? bana öyle geldi..
çok şükür sıkıntılarım olmadığından hzılı geçti gibi geldi..

ay sonunda doktora gittiğimizde 2li testini yaptıracağız..belki birde cinsiyetini
öğrenebiliriz demişti dr.bakalım kısmet...

yeni arkadaşlar gelmiş,üstelik bebiş haberleri getirmişler,hoşgelmişler..
Hayırlı olsun,Allah sağlıkla tamamına erdirsin..

Şeymacım,yine pozitifliğin üstünde,süpersin inş.bu ay gelmez kırmızıların artık sende müjdelersin burda..

Gezginci,seninki de büyümüş maşallah :nazar:
6 haftalık olmuşsunuz,bak ne çabuk geçiyor dimi...nasıl gidiyor canım?

allah ın izniyle biz 16. haftadayız. cinsiyetimiz henüz belli değil yarın dr a gidicez bakalım gösterecek mi ufaklık :ecrin_bebek:
allah ım inşallah isteyen herkese nasip etsin bu bambaşka bi duygu. öpüyorum sizleri yarın girebilirsem dr umuzun dediklerını de paylaşırım sizler le.

hoşgeldin ecegün..bayadır yokrun ortalıkta..
16.haftaya ne çabuk geldiniz yahuuukaydirigubbakcemile3
gerçi bana benimki bile çabuk geliyorda..
ee göstermedi demek ufaklık,bu zamana kadar öğreniliyor ama değilmi?
inş.yarın gösterir ufaklık,kıymetlisini kaydirigubbakcemile3
bu arada senin içinden geçen ne?

süperrr ne çabuk geçti zaman yahu :))) ay inş. cinsiyetinide öğrenirsin cnm allah bozmasın mutluluğunuzu inş. hayırlısıyla sağlıklı birşekilde kucağınada alırsın :)
merhaba kızlaar,

ay sonunda doktora gittiğimizde 2li testini yaptıracağız..belki birde cinsiyetini

Şeymacım,yine pozitifliğin üstünde,süpersin inş.bu ay gelmez kırmızıların artık sende müjdelersin burda..

ah canımcım hoşgeldinopuyorumnanaktan senin bebikte kocaman olmuş maşallah:nazar::emir_bebek: ben hala burdayım ve bekliyorumbilmiyorumkismile bu aydan biraz umutluyumboshayallersmile sıkı bi çalışmamız oldu ilk defa bu ay allah biliyorya artık çok istiyorumeyvahedigeldismile negatif olsamda çözüm olmadığını bildiğim için neşemi yerinde tutmaya çalışıyorum canım iyi olduğunuza sevindim kaydirigubbakcemile4bebekinize isim düşünmeye başladınızmı :))) bide ben mutfak robotumuyum neyim isimli arkadaşı düşünüyorum kayboldu biyerlere neden gelmiyor :(morali çok bozuktu en son alllahım sen herşeyi bilensin herkesin yüzünü güldür :Saruboceq:

rüyamda bebek gördüm bu gece yine :bbo:hep görüyorum 2 aydır ne zaman nasip olucak diye istihareye yattım ikisindede gördüm biri 5 yaşlarında bi keresindede 8-9 aylık bi bebek fisfisfismirmirmirmir

merhaba kızlaar,

Canım hoşgeldiin....opuyorumnanaktan
Seninde geçmiş bayramını kutluyorum...
iyi olman sevindiriyor bizleri...Rabbim bebişinide korusun...
Maşallah gerçekten de ne cabuk büyüyorlar ya,insan bazen günler geçmicek sanıyor ama su misali çok şükür...Anlamıyoruz bile....
Benim elhamd güzel geçiyor,yalnız iştahsızlık var,hiçbirşey görmek te yemekte istemiyorum....bilmiyorumkismile senin var mı bulantıların yada yasadın ve bitti mi ?
Nasıl geçti?...

Bu arada grip oldum demişsin,geçmiş olsun canım...
Bu kadar tevafuk olur,bende bayramdan bir gün önce yakalandım gripe...
4 gün agır geçti...bilmiyorumkismile ilaç zaten kullanamadıgım için dahada bir etki etti...
Çok şükür bitkisel yollarla halletmeye çalıstım...Hayla kırgınlık var ya hadi hayırlısı...

Rabbim bebişlerimize saglık sıhhat versin....
Sonu güzel olucak inşallaah...opuyorumnanaktan

rüyamda bebek gördüm bu gece yine :bbo:hep görüyorum 2 aydır ne zaman nasip olucak diye istihareye yattım ikisindede gördüm biri 5 yaşlarında bi keresindede 8-9 aylık bi bebek fisfisfismirmirmirmir

Canım inşallah bebişin seninledir...
Değilsede en kısa zamanda Rabbim sei sevindirsin...
Bu azmini yitirme,az kaldı inşallaaah..Hersey çook güzel olucaak...opuyorumnanaktan

Canım hoşgeldin sende...opuyorumnanaktan
Maşallaaah yaa bebişin büyümüş bile,nerdeyse tekmeleer başlıcak...guclubacismile
Sağlıcakla al kucagına inşallaah...:emir_bebek:
Hayırlı haberlerle gel inşallaah...:ecrin_bebek:

Canım inşallah bebişin seninledir...
Değilsede en kısa zamanda Rabbim sei sevindirsin...
Bu azmini yitirme,az kaldı inşallaaah..Hersey çook güzel olucaak...opuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnnn inş. cnm inş. bilmiyorumkismile:1hug:

geçen ay adetimden 15 gün öncesi karnım ağırmıştı bu ayda ağırıyor galiba bu ayda olmuyıcak:(((

Hemen öyle deme canım,yumurtlama dönemin olabilir mi ? Kimi agrı da yasıyor çünkü bu dönemde... Hayra yoralım...olumunekankayizsmile

keşke senin dediğin olsa bilmiyorum cnm böyle umutsuzca yazanları sevmem bende öyle oluyorum arada :umursamaz:

keşke senin dediğin olsa bilmiyorum cnm böyle umutsuzca yazanları sevmem bende öyle oluyorum arada :umursamaz:

Umudun varlıgını yitirmesin canımm....kaydirigubbakcemile
Bir gün bu yazdıklarına gülüceksin bak gör,insan inan anlamıyor bile neler yasadık ama gelip geçici,mucizemiz bizimle olunca hepsi bir kenarda kalıyor...kaydirigubbakcemile5
Bu arada nete bir iki hafta giremicem sanırım,inşallah bu sırada sen güzel haberi verirsin....opuyorumnanaktan

Umudun varlıgını yitirmesin canımm....kaydirigubbakcemile
Bir gün bu yazdıklarına gülüceksin bak gör,insan inan anlamıyor bile neler yasadık ama gelip geçici,mucizemiz bizimle olunca hepsi bir kenarda kalıyor...kaydirigubbakcemile5
Bu arada nete bir iki hafta giremicem sanırım,inşallah bu sırada sen güzel haberi verirsin....opuyorumnanaktan

umut olmadan bişey olmuyor zten cnm .....inş. cnmda hayrola neden gelemiyiceksin

süperrr ne çabuk geçti zaman yahu :))) ay inş. cinsiyetinide öğrenirsin cnm allah bozmasın mutluluğunuzu inş. hayırlısıyla sağlıklı birşekilde kucağınada alırsın :)

ah canımcım hoşgeldinopuyorumnanaktan senin bebikte kocaman olmuş maşallah:nazar::emir_bebek: ben hala burdayım ve bekliyorumbilmiyorumkismile bu aydan biraz umutluyumboshayallersmile sıkı bi çalışmamız oldu ilk defa bu ay allah biliyorya artık çok istiyorumeyvahedigeldismile negatif olsamda çözüm olmadığını bildiğim için neşemi yerinde tutmaya çalışıyorum canım iyi olduğunuza sevindim kaydirigubbakcemile4bebekinize isim düşünmeye başladınızmı :))) bide ben mutfak robotumuyum neyim isimli arkadaşı düşünüyorum kayboldu biyerlere neden gelmiyor :(morali çok bozuktu en son alllahım sen herşeyi bilensin herkesin yüzünü güldür :Saruboceq:

canım benim saolasın,güzel dileklerin için..Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguları:Saruboceq:
ne güzel üstüne bir enerji gelmiş kaybetme işte,bu enerjini koru emin ol seni yönlendirecek...robottan hiç haberim yok,bende burda görüşüyorum sadece,bende merek ediyorum ama son görüştüğümüzde morali çok bozuktu..ama bence bir süre girmeme kararı almış olabilir,çok etkileniyor ister istemez..
canını sıkma sakın,mutlaka sende güzel haberlerle geleceksin bir gün..hiç umutsuzluğa kapılma a.s.

Canım hoşgeldiin....opuyorumnanaktan
Seninde geçmiş bayramını kutluyorum...
iyi olman sevindiriyor bizleri...Rabbim bebişinide korusun...
Maşallah gerçekten de ne cabuk büyüyorlar ya,insan bazen günler geçmicek sanıyor ama su misali çok şükür...Anlamıyoruz bile....
Benim elhamd güzel geçiyor,yalnız iştahsızlık var,hiçbirşey görmek te yemekte istemiyorum....bilmiyorumkismile senin var mı bulantıların yada yasadın ve bitti mi ?
Nasıl geçti?...

Bu arada grip oldum demişsin,geçmiş olsun canım...
Bu kadar tevafuk olur,bende bayramdan bir gün önce yakalandım gripe...
4 gün agır geçti...bilmiyorumkismile ilaç zaten kullanamadıgım için dahada bir etki etti...
Çok şükür bitkisel yollarla halletmeye çalıstım...Hayla kırgınlık var ya hadi hayırlısı...

Rabbim bebişlerimize saglık sıhhat versin....
Sonu güzel olucak inşallaah...opuyorumnanaktan

Gezgincim saol canım,Allahım tüm bebekleri korusun...
canım bende hiç bulantı yada iştahsızlık olmadı desem yeridir..sadece 6.haftanın başında oldu,2-3 gün o kadar..daha sonra hiç olmadı çok şükür...çoğu kişinin bulantısı var ama bende hiç birşey yok,ama bebek iyi tabi..
geçmiş olsun demek sende grip oldun,amaan dikkat,hamilelikte sık olacak galiba..
vücut direnci çok düştüğünden olasılığımız artıyor..bende hiç ilaç kullanmadım,bol bol ıhlamur limon içtim,portakal mandalin yedim,çok şükür iyiyim şimdi..

geçen ay adetimden 15 gün öncesi karnım ağırmıştı bu ayda ağırıyor galiba bu ayda olmuyıcak:(((

şeymacım daha dur bakalım 15 gün önceden hemen kötü kötü düşünmee..
umutsuzluk yok,lütfeen yapmayın böyleee...dur bakalım sakin sakin sabrederek
bekleyeceğiz meleklerin gelmesini,biz elimizden geleni yapıyoruz zaten...
lütfen umutsuzluk yok,pozitif düşünce çok önemli yerimseniben

hoşgeldin ecegün..bayadır yokrun ortalıkta..
16.haftaya ne çabuk geldiniz yahuuukaydirigubbakcemile3
gerçi bana benimki bile çabuk geliyorda..
ee göstermedi demek ufaklık,bu zamana kadar öğreniliyor ama değilmi?
inş.yarın gösterir ufaklık,kıymetlisini kaydirigubbakcemile3
bu arada senin içinden geçen ne?

canım bugün dr randevumuz saat 4.30 da. daha var yaniii
16. haftaya nasıl geldık sen bırde bana sor kaydirigubbakcemile3 bulantı kusma düşük riskleri.... çok ağır atlattım. halen yemek yıyemıyorum üstelik buna rağmen 5 kılo aldım. kaydirigubbakcemile3 nasıl olduysa artık. kaydirigubbakcemile3 ama yıne de hersey bebiş için. çok şükür halımıze.
cinsiyeti için herkes kız olabilir dediği için mi bilmiyorum bende öyle düşünmeye başladım. hayırlısı yine de.
rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin şeyma ya da en kısa zaman da inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım hoşgeldin sende...opuyorumnanaktan
Maşallaaah yaa bebişin büyümüş bile,nerdeyse tekmeleer başlıcak...guclubacismile
Sağlıcakla al kucagına inşallaah...:emir_bebek:
Hayırlı haberlerle gel inşallaah...:ecrin_bebek:

sağol güzelim. inşallah rabbim herkesın bebeğini sağlıkla kucaklarına almayı nasıp eder

Back