canım ben 2007 de ilk bebeğimi düşürdüm. 2009 ocak ayında çatlatma ile hamile kaldığım 2.bebeğimi düşürdüm. 2009 temmuz ayında kendiliğinden hamile kaldım. kese takibinde kesesi düzgün görülmedi. 7 haftalık iken kanamayla düşük yaptım. kürtaj oldum. bu gebeliğimde de patolojide mol gebelik tanısı konuldu. 1 yıl zorunlu olarak korunduk. doğum kontrol hapıyla. 1 yıl boyunca da hafta hafta ay ay kan testi yaptırdım. hastalığın tekrarlayıp tekrarlamadığını görmek için. çok şükür herşey normal çıktı. o bir yıl içinde tüm testlerimi ve aşılarımı tamamladım. tetenoz,hepatit b, kızamıkçık, ve kan pıhtılaşması çıktı. 2010 haziran ayından beri korunmuyorduk. 4. ayımda hamile kaldım. şimdi aynı korkular tekrar başladı. bu haftasonu ilk kontrolüm var. iğnelere başlayacağım ki kesesi görünür ve herşey normal olursa . bu bir senede safrakesesi ameliyatı oldum. histereskopi ile rahmime baktılar. 2 ay arayla narkoz yedim. herşeyde bir hayır vardır dedik. şimdi anlıyorsundur umarım neden bu kadar tedirgin olduğumu. sıkıntılar hiç yakamı bırakmadı. inşallah bundan sonra herşey yoluna girer. sana tavsiyem kafanı rahat tut. birgün o bebek mutlaka olacak. ha bu ay ha 1 yıl sonra. Allah zamanını çok iyi biliyor emin ol. kocaman öptüm. sevgiyle....opuyorumnanaktan