Ya kızlar bende size birsey sorucam..
Şimdi benim 35. günüm... Geçen ay 45. gün olmustum...
Şimdi benim akıntılarım var bir iki gündür,neye yormalıyım,yani geç yumurtlamıs olabilirmiyim???.... bilmiyorumkismile
Çünkü bu günler içinde bu kadar sık olmadı....
Geçen ayda son 15 gün fena akıntım oldu...
Ne olabilir sizce?...Bir düzensizlik var bende ama çözemedim..sempatiksalakcinni
Bugün süper pozitiflik ve rahatlık var sendehihoyyyt Bak bu süper işte,bizede yansır inşallah...:lepi:
yok gezgin birşey olmaz merak etme ..öyle olsa hamileler hiç yapamazlar ..:)))
a.s:roflol:
e yalanmı ..dokuz ay bu kolay mı ..amma da kafiyeli oldu :roflol::roflol:
mesela az önce çok hafif pembe bir leke geldi ..hiç ona yormuyorum kaydirigubbakcemile3 üşüttüm galiba :hulya:
millet yeni birşey öğrendim ...hamile isen ovulasyon testinde pozitif çıkabiliyormuş iimi akannehir
bende var aynı durumlar ama bir şeye yoramıyorum artık ..bıraktım peşini kaydirigubbakcemile3
boşver takma kafana ,yorma kendini ..akışına bırak ..neyse ne ..eğlenmene bak ..varsa birşey çıkar yakında zaten ..
doğru evet geçen ay da olmuştu ..ama bende eskiden de olurdu böyle ..doktora gittimya birşey çıkmadı kaydirigubbakcemile3güzelim senin geçen ayda böyle bişey olmuşmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum...
üşütmeye yoruyorsun gerçi sen kendini daha iyi bilirsin ama,eğer hamilelik olmazsa da bunu için bir doktora görün istersen..
hmm eveet ilginçmiş ve tabii olarak mantıklı daa CADIARZU
bence sen git bir kan testi yaptır,cuma günü,eğer bişey varsa düşükte olsa mutlaka çıkar
biliyorsun önce kana karışıyor..adet gününe kadar beklememiş olursun...
işte buu...böylee rahat olmak lazım..bu işin sırrı bu,rahat olmak..nasıl olsa olacak..hayırlısı ne zamansa o zaman olmasını dilemekten başka bişey yok...
ayyy yeni annemiz gelmiş:CüvCüv: hşg. cnm nasıl gidiyor :icecream:
saol canım a.s.
nasıl olayım yaa tabiki süperimm :teytey:
kendimi işime veremiyorum hiç,devamlı nette araştırmalar yapıyorum...
9ay böyle sürecek değil yaa,ilk günlerin heyecanı iştee...
saol canım a.s.
nasıl olayım yaa tabiki süperimm :teytey:
kendimi işime veremiyorum hiç,devamlı nette araştırmalar yapıyorum...
9ay böyle sürecek değil yaa,ilk günlerin heyecanı iştee...
doğru evet geçen ay da olmuştu ..ama bende eskiden de olurdu böyle ..doktora gittimya birşey çıkmadı kaydirigubbakcemile3
yaa hevesim kırılmasın diye gidesim gelmiyor bir de kan için de erken olabilir döllenme daha yeni olmuşsa eğer ...3-5 gün daha bekleyeyim de sonra giderim ...rahatım zaten merak da etmiyorum ..kalsın öyle boşver kaydirigubbakcemile3
ay cnm yaa ne güzell bebişin çizelgesinide koymuşsun maşallah 9 ayın sonunuda görürüz hayırlısıyla inş. cnm ya :1hug:
sen bilirsin canım,ama bence döllenme olmuştur daha önceden...zaten insan hissediyor..fazla merak iyi değildir..:hulya:
suda doğumu izledinmi :))))
tabiikiii :kedi:
çok sıcak bakıyorum suda doğuma,çok çekiyor beni... ama nasip kısmet...
bodrumda bir klinikte yapıyorlarmış bir ara araştırırım onu daa..
biraz daha zamanı gelsin ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?