• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Evet canım buradaki dostluklarda unutulmaz,orası kesin...
Sevinç ve mutluluk adeta birlikte yasanıyor...
Çok şükür...:asigim:
Ve amin güzel duan için...
Bu duyguları tatmak için sabırsızlanıyorum...
Bakalım ne zamana hissedebileceğim...kaydirigubbakcemile4

inşalaaah en yakın zamandaa...
sadece kendini dinlemeye bir süre ara ver..
fazla düşünme,rahat bırak düşüncelerini...

Analiz etmek gerekirse benimde bunlardan suan;
acayip uykuya meyil,bilmiyorumkismile
Ayaklarda yanma(suan hele dehset yanıyor)bilmiyorumkismile
İştah acılması,cokacimcoook
İdrar renginin koyulugu...:1ninca:
Birden kendimi dinledim sanki...kaydirigubbakcemile3

Neyse ben kendime yormayım bişeyler yoksa gene üzülen olucam...
Bu kısımdan kaçıyorum..:icecream:

aaa ne güzeeel,inşaaaalaah belirtiler sahici çıkar canım ya...
benim birde belim çok ağrıyordu,son 1 hafta, onu da ekliyeyim unutmuşum...
ama en belirginleri bunlardı,dediğim gibi çok fazla dinlemeden kendini dikkat ederek
rahatlamaya çalış...yerimseniben

Canım maşallah,bebişin kendini belli etmeye baslamıs...
Rabbim korusun onu...Minik masum sey...:asigim:
Kese içinde stres yapma,genelde hep böyle görülüyor,sitedede çok rastlamıssındırr zaten keseyi gec görenler vs diye...
Hersey güzellikler ilerler inşallah...
Duacıyım...opuyorumnanaktan

hem ne minik,mucizeden başka bişey değil gerçekten...düşünsenize fasulye kadarmış şuan ama kalbi,beyin hücreleri sindirim-solunum hepsi oluşuyor şuandaa...halbuki dışardan herşey normal görünüyor...:CüvCüv:

günaydın land .herkese günaydınlar.. ya başıma yine ilginç birşey geldi :) 1-2 gündür ovulasyon testi yapmıyordum bir yapayım dedim ..test pozitif çıktı akannehir adet başlangıcından itibaren bugün 22.gün ..yumurtlama günü olabilirmiki gerçekten ..şoka uğradım ...çalışma yapamadık tabi orası da ayrı ama

hemen bir yorum yapayım,bu hamilelik işi beni iyice bilime itti,devamlı bilimsel bişeyler okuyorum ve izliyorum :kahve:
dün anne karnında belgeselinin dvdsi seyrettim daha önceden de syretmiştim ama şuan çok farklı tabii,orda bir kadında bir yumurta üretiliyor ve dölleniyor,aradan birkaç gün sonra tekrar bir yumurta üretiliyor ve oda dölleniyor...tabi çift yumurta ikizleri oluyor ama farklı zamanlarda,sanki iki ayrı hamilelik gibi...ilk bu aklıma geldi..
birde tabi geç yumurtlama olabilir,neden olmasın

ama mutlaka değerlendiryerimseniben

hemen bir yorum yapayım,bu hamilelik işi beni iyice bilime itti,devamlı bilimsel bişeyler okuyorum ve izliyorum :kahve:
dün anne karnında belgeselinin dvdsi seyrettim daha önceden de syretmiştim ama şuan çok farklı tabii,orda bir kadında bir yumurta üretiliyor ve dölleniyor,aradan birkaç gün sonra tekrar bir yumurta üretiliyor ve oda dölleniyor...tabi çift yumurta ikizleri oluyor ama farklı zamanlarda,sanki iki ayrı hamilelik gibi...ilk bu aklıma geldi..
birde tabi geç yumurtlama olabilir,neden olmasın

ama mutlaka değerlendiryerimseniben

valla değerlendiremedim dün çalışma yapamadık çok yorgunduk ...bugün yaparsak da işe yararmı bilmiyorum ama ... ben de senin gibiyim çok okurum izlerim ..doğumu bile kaç kere izledim ...kaydirigubbakcemile3

kızlar günaaydına.s.
herkese hayırlı ramazanlaar
biz tutamıyoruz ama maşallaah siz ilk günden döktürmelere başlamışsınız...
henüz aşermeler olmadığından şeymacım,problem yok...
afiyetle geçsin ramazan ayı herkesin...cokacimcoook

Hayırlı ramazanlar kızlar...opuyorumnanaktan
Canım hayırdır sen tutmuyormusun? Yani bebekten dolayı sıkıntı mı var?

günaydın land .herkese günaydınlar.. ya başıma yine ilginç birşey geldi :) 1-2 gündür ovulasyon testi yapmıyordum bir yapayım dedim ..test pozitif çıktı akannehir adet başlangıcından itibaren bugün 22.gün ..yumurtlama günü olabilirmiki gerçekten ..şoka uğradım ...çalışma yapamadık tabi orası da ayrı ama

Belkı gec yumurtlamıssındır canım??a.s.

evet tutmuyorum canım,sıkıntı olmasından değil ama bebeğin beslenmesi için yemek yemem vitamin almam lazım...zaten günde 3 adet vitaminde kullanıyorum...ama asıl önemlisi bebek şuan,oyuzden tutmuyorum..fitremi verdim ama..

19 ağustos hihoyyyt

evet ben de şuan poğaça mayaladım bıraktım mayalanıyor :)) mercimek çorbası yaptım koydum ocağa :)) yarın içi...kadınlar hep böyle ne yapalım ..hele de çalışınca bir gün önceden bazı şeyleri hazırlıyoruzki yarına hazır olsun ..

evet cnm doğru diyorsunnn ---------aaa akannehir senin adetine çok az kalmış heyecan yaptım şimcik hadi hayırlısı oooooo benim çok varrrrr:S31 ağustos anca bayramdan sonra öğrenirim heraldeeyvahedigeldismile

evet cnm doğru diyorsunnn ---------aaa akannehir senin adetine çok az kalmış heyecan yaptım şimcik hadi hayırlısı oooooo benim çok varrrrr:S31 ağustos anca bayramdan sonra öğrenirim heraldeeyvahedigeldismile

şiiii sus kaydirigubbakcemile3 hatırlatma adetimi ..ben unuttum .. normal davranıyorum ..o günü hatırlayıp da gerilmek istemiyorum şakkıdı

Bende bunu düşündüm canım..sempatiksalakcinni
Ama buluruz biz bir yolunu,baslık açmak bir tusa bakıyor..:icecream:
Kaptırmam kimseyi baska topiklere...:oklava:
aynen bencede burda çok güzel dostluklar oluştu bencee ... :emir_bebek:bebek istiyoruz die topik açaruk :D:D:D:D:
oy oyyy...
Bana börek deme canım,bitiyorum ya...kaydirigubbakcemile3
Benim içinde bir dilim löpürdetirmisin?...sempatiksalakcinni
Yarında ben yapıcam inşallah,ondan şimdilik sıkıntı yapmamaya çalışıyorum sözlerini...kaydirigubbakcemile3
ay cnm ya yakın olsan sanadaa yapsamm neyse hadi bu akşam sende yaparsınn :))
günaydın kızlar
hepinize hayırlı ramazanlar rabbim bu ayın hürmetine dualarımızı kabul etsin meleklerimizi yollasın bize hayırlısıyla
amin cnm benim hayırlı ramazanlar allah dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsinn guclubacismile
cnm yumurtlama günü çok değişikmiş yaa doktor bana bazı ay kadınlar yumurtlamayadabilir demişti olabilir yaniii ...........

sanada hayırlı ramazanlar canımmmm.......olumunekankayizsmile

evet tutmuyorum canım,sıkıntı olmasından değil ama bebeğin beslenmesi için yemek yemem vitamin almam lazım...zaten günde 3 adet vitaminde kullanıyorum...ama asıl önemlisi bebek şuan,oyuzden tutmuyorum..fitremi verdim ama..

Anladım canım...
Rabbim korusun bebişini...
Kolaylık versin sana....
Hayır getirsin...

opuyorumnanaktan

aynen bencede burda çok güzel dostluklar oluştu bencee ... :emir_bebek:bebek istiyoruz die topik açaruk :D:D:D:D:

Kesinlikle...Ben bırakmam bu işin ucunu..kaydirigubbakcemile3
ay cnm ya yakın olsan sanadaa yapsamm neyse hadi bu akşam sende yaparsınn :))

Ayy düşünmen yeter canımmm,ben aksam senin içinde löpürdetirim adet yerini bulsun...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back