• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Ya kızlar bende size birsey sorucam..
Şimdi benim 35. günüm... Geçen ay 45. gün olmustum...
Şimdi benim akıntılarım var bir iki gündür,neye yormalıyım,yani geç yumurtlamıs olabilirmiyim???.... bilmiyorumkismile
Çünkü bu günler içinde bu kadar sık olmadı....
Geçen ayda son 15 gün fena akıntım oldu...
Ne olabilir sizce?...Bir düzensizlik var bende ama çözemedim..sempatiksalakcinni

ya cnm sen bişiye yorma oluruna bırak benimde çok akıntım olmuştu ama bak geçen ayda olmadı ama inş. vardr sende amaa çokda takma kafanaa çünki insan sonra çok üzülüyor...kaydirigubbakcemile4

mesela az önce çok hafif pembe bir leke geldi ..hiç ona yormuyorum kaydirigubbakcemile3 üşüttüm galiba :hulya:

güzelim senin geçen ayda böyle bişey olmuşmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum...
üşütmeye yoruyorsun gerçi sen kendini daha iyi bilirsin ama,eğer hamilelik olmazsa da bunu için bir doktora görün istersen..

millet yeni birşey öğrendim ...hamile isen ovulasyon testinde pozitif çıkabiliyormuş iimi akannehir

hmm eveet ilginçmiş ve tabii olarak mantıklı daa CADIARZU
bence sen git bir kan testi yaptır,cuma günü,eğer bişey varsa düşükte olsa mutlaka çıkar
biliyorsun önce kana karışıyor..adet gününe kadar beklememiş olursun...

bende var aynı durumlar ama bir şeye yoramıyorum artık ..bıraktım peşini kaydirigubbakcemile3
boşver takma kafana ,yorma kendini ..akışına bırak ..neyse ne ..eğlenmene bak ..varsa birşey çıkar yakında zaten ..

işte buu...böylee rahat olmak lazım..bu işin sırrı bu,rahat olmak..nasıl olsa olacak..hayırlısı ne zamansa o zaman olmasını dilemekten başka bişey yok...

güzelim senin geçen ayda böyle bişey olmuşmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum...
üşütmeye yoruyorsun gerçi sen kendini daha iyi bilirsin ama,eğer hamilelik olmazsa da bunu için bir doktora görün istersen..

hmm eveet ilginçmiş ve tabii olarak mantıklı daa CADIARZU
bence sen git bir kan testi yaptır,cuma günü,eğer bişey varsa düşükte olsa mutlaka çıkar
biliyorsun önce kana karışıyor..adet gününe kadar beklememiş olursun...

işte buu...böylee rahat olmak lazım..bu işin sırrı bu,rahat olmak..nasıl olsa olacak..hayırlısı ne zamansa o zaman olmasını dilemekten başka bişey yok...
doğru evet geçen ay da olmuştu ..ama bende eskiden de olurdu böyle ..doktora gittimya birşey çıkmadı kaydirigubbakcemile3
yaa hevesim kırılmasın diye gidesim gelmiyor bir de kan için de erken olabilir döllenme daha yeni olmuşsa eğer ...3-5 gün daha bekleyeyim de sonra giderim ...rahatım zaten merak da etmiyorum ..kalsın öyle boşver kaydirigubbakcemile3

ayyy yeni annemiz gelmiş:CüvCüv: hşg. cnm nasıl gidiyor :icecream:

saol canım a.s.
nasıl olayım yaa tabiki süperimm :teytey:
kendimi işime veremiyorum hiç,devamlı nette araştırmalar yapıyorum...
9ay böyle sürecek değil yaa,ilk günlerin heyecanı iştee...

ya bişi sorcam 61 kilodan 51 e nasıl düştün canımakannehir benim göbişimi ve kenar yağğlarımı yok etmem lazım:gitme:

saol canım a.s.
nasıl olayım yaa tabiki süperimm :teytey:
kendimi işime veremiyorum hiç,devamlı nette araştırmalar yapıyorum...
9ay böyle sürecek değil yaa,ilk günlerin heyecanı iştee...

ay cnm yaa ne güzell bebişin çizelgesinide koymuşsun maşallah 9 ayın sonunuda görürüz hayırlısıyla inş. cnm ya :1hug::nazar:

doğru evet geçen ay da olmuştu ..ama bende eskiden de olurdu böyle ..doktora gittimya birşey çıkmadı kaydirigubbakcemile3
yaa hevesim kırılmasın diye gidesim gelmiyor bir de kan için de erken olabilir döllenme daha yeni olmuşsa eğer ...3-5 gün daha bekleyeyim de sonra giderim ...rahatım zaten merak da etmiyorum ..kalsın öyle boşver kaydirigubbakcemile3

sen bilirsin canım,ama bence döllenme olmuştur daha önceden...zaten insan hissediyor..fazla merak iyi değildir..:hulya:

sen bilirsin canım,ama bence döllenme olmuştur daha önceden...zaten insan hissediyor..fazla merak iyi değildir..:hulya:

bak şimdi heyecan yaptım heee :))) gitsem mi acep kaydirigubbakcemile3 yok yaa geçen ay çok paniktim bu ay öyle yapmayacağım inş. dayanacağım ..sabretmeyi öğrenmem gerek :Saruboceq:

tabiikiii :kedi:
çok sıcak bakıyorum suda doğuma,çok çekiyor beni... ama nasip kısmet...
bodrumda bir klinikte yapıyorlarmış bir ara araştırırım onu daa..
biraz daha zamanı gelsin ki...

boşver yaa bence en iisi çatır çatır doğurmak ..ben nedense hepsini izledim ama çatır çatır doğurmak istiyorum baştan beri ...zor olsa da o acıyı hissetmek o emeği vermek istiyorum ..mecbur kalmadıkça zaten sezeryan da istemiyorum ..tam anlamıyla anneliği hissetmem lazım :Saruboceq:

yaa kızlar,bişeyi merak ettim
bu konuyu açan arkadaş nerdeee
kelly miydi? hep soracam unutuyorum

Back