Ya ne bileyim,hani olursa ilk zamanları olur ya,zaten tutunmaya çalısıyor minicik zavallı sey..Birde onu o sekil rahatsız etmek falan..kaydirigubbakcemile3
Ben sanırım paranoyak oldum...kaydirigubbakcemile3
Zaten merdiven çıkıcam korkuyorum,eğer bende bişey varsa acaba etkilermi gibi şeyler uçusuyor kafamda...Sanırım uçan benim..kaydirigubbakcemile3
sen çok paranoyak olmuşsun ..benim geçen ayki halim gibsin :)
zamanla düzelirsin merak etme :)
ya olurmu öyle şey...o zaman hamileler nasıl yapıyorlar ...hiçbir riski yok ..hem sakınan göze çöp batar atasözü boşuna söylenmemiş ...çok da ayrıntılı kafa yorarsan olmuyor bu işler ..
en doğrusu akışına bırakmak ..
ben de geçen ay senin gibi idim ..ama faydasını bırak zararını görünce relax olmaya ve kafamdan bu mevzuyu atmaya karar verdim ...sen de öyle yapmalısın
En iyisini yapıyorsun...
Su mubarek aylara tekrar geldik ya,ne kadar şükretsek azdır....Elhamd...:asigim:
bence de ..ben şuan bu mübarek ayı değerlendirmeye çalışıyorum kendimce ...şuanda önceliğim buna ait..güzel kurulmuş sofralar ,yapabilfiğim kadar ibadet v.s.
Ya kızlar size birşey sormam lazım,nerdeyse sabaha vardık düzgün uyuyamadım zaten,bari çıkmadan yazayım dedim...
Bugün ilk defa böyle bir akıntı ile karsılastım,aynı yumurtanın beyazı varya,onun kıvamındabilmiyorumkismile azda gelmiyor,her baktıgımda görüyorumbilmiyorumkismile
Birde yattım devamlı sağ tarafım agrıdı sızladı,yumurtalık mı diyorlar kasık mı,oralar işte...
Bugün 36 güne girdim,şimdi bu ne olabilir ya?? Tahmini olan var mı ?? bilmiyorumkismile
Yumurtlama günümse eğer,bu kadar geç yumurtuyabilirmiyim?...
LANDSRC canım yasadın mı hiç böyle birşey? yada suan yasıyormusun??...
Ve mutfak robotumuyum neyim,sen ovlulasyon testlerin pozitif çıktıgında böyle bir akıntı ve agrı ile karsılasıyormuydun??...
Birde kızlar sperm ne kadar kalabiliyordu içimizde:kedi: Çünkü fark etmem geç oldu gece,ve bilmiyorum diğer günden kalsa bir etkisi olur mu?TABİ EĞER TAHMİNLERDEKİ GİBİ BİR DÖNEMSE....
KAFAM KARISTI yahu...eyvahedigeldismile
bende de o akıntıdan çok oluyor bu ay ...aynı yumurta beyazı gibi ..ne anlama geldiğini bilmiyorum ama oluyor..
geçen ay da bir kere olmuştu ..içinde pembemsi kan da vardı ..ama bebiş olmadı ..ben yine üşütmeye yoruyorum bunu ...
benim de sol tarafımda bir ağrı vardı 3-4 gündür ..bugün hafifledi ..
ben yine üşütmüşümdür diyorum..
çünkü çok hassas bir vucudum var ..
hemen nem kapar hasta olurum ..
o yüzden kfaya takmıyorum ..
tabi bu akıntının yumurtlamadan dolayı da olabileceği ihtimali var ..
yumurtlama döneminde akıntı çok oluyor..
spermler 2 gün yaşayabiliyorlar..
bir de rahimde iltihap ya da mantar var sa o da akıntı yapar ki bunlar spermleri öldürürmüş biliyormusunuz .. o yüzden doktra gidip böyle birşey varsa önce tedavi olup sonra gebeliğe başlatıyor doktorlar ..bundan da haberiniz ola...