Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh...kaydirigubbakcemile3
Peki ne zaman bu yahu,bende merak ettim şimdi,
yumurtluyormusun,
geç döllenmemi,
adetmisin..sempatiksalakcinni
Hadi hayırlısı...
Tüh...kaydirigubbakcemile3
Peki ne şimdi bu yahu,bende merak ettim şimdi,
yumurtluyormusun,
geç döllenmemi,
adetmisin..sempatiksalakcinni
Hadi hayırlısı...
adet olamaz ..çok erken ..adet gibi değil zaten ..çok ama çok hafif pembe ..adet olacak olsam anlarım ...üşüttüm bence ..üşütünce olur bende böyle
ay inş. üşütmemişsindir boshayallersmile
üşütüğün tekiyim zaten :roflol: ama şu hamile isen ovulasyonda pozitif çıkma işi ilginçmiş ..ilk defa duydum bunu :bbo:
ovulasyon testi Lh ı ölçüyor. bu hormon da hamilelik sırsında artıyor.
adet olamaz ..çok erken ..adet gibi değil zaten ..çok ama çok hafif pembe ..adet olacak olsam anlarım ...üşüttüm bence ..üşütünce olur bende böyle
Ya canım genelde bunun aynısını yumurtlamdan sonra döllenmede yasıyorlar...
Tabi bilemem...
İnşallah hayırdır...
cnm kızı soru bombardımanına tuttun bize soru bırakmadın yahudelikafaduldenkafamçokkarıştı:lepi:
Yahu canım öyle anlarda giriyorum ki,hemen cevap ta almak istiyorum,kafamdada çok soru oluyor,sıraya koyamıyorum malesef...sempatiksalakcinni
aman neyse ne ..ben takmıyorum zaten ...yoluma devam ...hayırlısı artık..zaten adetime de şurda 1 hafta kaldı ...bakalım ne olacak
Ya kızlar bende size birsey sorucam..
Şimdi benim 35. günüm... Geçen ay 45. gün olmustum...
Şimdi benim akıntılarım var bir iki gündür,neye yormalıyım,yani geç yumurtlamıs olabilirmiyim???.... bilmiyorumkismile
Çünkü bu günler içinde bu kadar sık olmadı....
Geçen ayda son 15 gün fena akıntım oldu...
Ne olabilir sizce?...Bir düzensizlik var bende ama çözemedim..sempatiksalakcinni
bende var aynı durumlar ama bir şeye yoramıyorum artık ..bıraktım peşini kaydirigubbakcemile3
boşver takma kafana ,yorma kendini ..akışına bırak ..neyse ne ..eğlenmene bak ..varsa birşey çıkar yakında zaten ..