mantar tedavisi gördüm ve bitti. biter bitmez acaba hamile kalabilirmiyim. mantar tedavisi adeti geciktirir mi. hamilelik şüphesindeyim. test yaptırmak için erken diye cesaret edemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için.
o kadarını bilemiyorum ama tedavi olumlu sonuçlandı ise ve mantar geçti ise kalırsın bence öyle tahmin ediyorum..
kaç gün var adetine ?
test sonucundan belli olmuyormu ..2-3 haftalık filan diyorlarya oradan belli olur aslunda ..
hoşbulduk canım..+
eğer o pozitif çıktığı zaman yumurtlama günün ise 1 gün önceki çalışman da yeterli olur bence,haa bir daha olsa iyi olabilirmiş ama sadece ihtimali arttırdı...olacaksa 1 defayla da oluyor biliyorsun canım...hiç kafana takma,sabırlı ol...tren 1 seferlik değil yaa,önümüzde çok zaman var,sağlıkla ve hayırlısıyla olsun da
valla gün aşırı çalışma yapıyorduk ama tam zamanında ise çalışamadık iimi :)
neyse yaa hayırlısı olsun artık ..geçen geçti zaten ...
canım vallahi bende çok düşünüyorum acaba hangi gün hamile kaldım diyee,çok bilmek istedim ama çıkamadım içinden...ben test filan yapmıyordum biliyorsun yumurtlama tarihinide beklenen adetten 14 gün önce olarak hesaplıyordum..adetim bittikten 2 gün sonra gün aşırı çalıştık...ama 4 sefer filan olmuştur...birde son 1 hafta önce filan 1 kere oldu okadar...ama nezaman kaldım hiç bilemiyorum...
evet yastık koyma işini hep yaptım...önceki ayda yamıştım hatta hatırlarsın öyle uyuya kalıyordum :kedi:
benim de şu yastık maceralarım ne zaman bitecek bakalım :))
ben de öylece uyuyakalıyorum ..daha doğrusu dikkat ediyorum buna ..uyumadan önce olayı gerçekleştiriyorumlki öylece uyuyakalayım hiç kalkmayayım daha faydalı olsun diye :))
çaba bizden takdir ALLAHtan ..
şimdi senin kaç haftalık şuanda ..