• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

mantar tedavisi gördüm ve bitti. biter bitmez acaba hamile kalabilirmiyim. mantar tedavisi adeti geciktirir mi. hamilelik şüphesindeyim. test yaptırmak için erken diye cesaret edemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için.

o kadarını bilemiyorum ama tedavi olumlu sonuçlandı ise ve mantar geçti ise kalırsın bence öyle tahmin ediyorum..
kaç gün var adetine ?

hoşbulduk canım..:3:+
eğer o pozitif çıktığı zaman yumurtlama günün ise 1 gün önceki çalışman da yeterli olur bence,haa bir daha olsa iyi olabilirmiş ama sadece ihtimali arttırdı...olacaksa 1 defayla da oluyor biliyorsun canım...hiç kafana takma,sabırlı ol...tren 1 seferlik değil yaa,önümüzde çok zaman var,sağlıkla ve hayırlısıyla olsun da:nazar:

valla gün aşırı çalışma yapıyorduk ama tam zamanında ise çalışamadık iimi :)
neyse yaa hayırlısı olsun artık ..geçen geçti zaten ...

canım vallahi bende çok düşünüyorum acaba hangi gün hamile kaldım diyee,çok bilmek istedim ama çıkamadım içinden...ben test filan yapmıyordum biliyorsun yumurtlama tarihinide beklenen adetten 14 gün önce olarak hesaplıyordum..adetim bittikten 2 gün sonra gün aşırı çalıştık...ama 4 sefer filan olmuştur...birde son 1 hafta önce filan 1 kere oldu okadar...ama nezaman kaldım hiç bilemiyorum...
evet yastık koyma işini hep yaptım...önceki ayda yamıştım hatta hatırlarsın öyle uyuya kalıyordum :kedi:
test sonucundan belli olmuyormu ..2-3 haftalık filan diyorlarya oradan belli olur aslunda ..
benim de şu yastık maceralarım ne zaman bitecek bakalım :))
ben de öylece uyuyakalıyorum ..daha doğrusu dikkat ediyorum buna ..uyumadan önce olayı gerçekleştiriyorumlki öylece uyuyakalayım hiç kalkmayayım daha faydalı olsun diye :))
çaba bizden takdir ALLAHtan ..
şimdi senin kaç haftalık şuanda ..

diyelimki beraber olduk
ve döllenme gerçekleşti
ama adet günü gelmediği için bunu bilmiyoruz
eğer döllenme olduysa yaptığımız hareketler (mesela tepinip dans etmek)bebeği olumsuz etkiler mi.

diyelimki beraber olduk
ve döllenme gerçekleşti
eğer döllenme olduysa yaptığımız hareketler (mesela tepinip dans etmek)bebeği olumsuz etkiler mi.

aslında etkilememesi lazım çünkü ilk ay genellikle gebe kalındığından habersiz olunuyor ve farkında olmadan herşey yapıyor gebeler. Yani yaşayacak günü varsa bebeğin yaşar ama yine de bilerek de tepinmemek lazım naniknanik

kızlar,canım arkadaşlarım mutfak robotu,şeyma gezgin yaman...daha sayamadıklarım
size artık olayın ciddiyetine varmak için uyarı yapmaya karar verdim..
hatırlıyormusunuz,yonca arkadaşımız hamile kaldığında o ay hiç düşünmedim bıraktım,hatta çok az oldu demişti,benimde aynı şekilde oldu...noolur fazla düşünmeyin,
hatta gerekirse buraya girişinizi ksııtlayın ,ki bende yapmıştım aynı şeyi biliyorsunuz...
kendinize şuna söyleyin;

"çok şükür sağlıklıyım,sağlıklıyız...hayırlısı ne zamansa olur"

ve bu cümleden sonra hayatı akışına bırakın..yani çocuk düşünmeden önceki hayatınız gibi,değişiklik yokmuş gibi...biliyorum bu düşünceyi kafadan atmak kolay değil,ama kendinize sürekli telkinler yapın,ilginizi başka şeylere yöneltin...

çünkü gerçekten psikoloji çok önemli,ve görüyorum ki herkes de bir telaş var,noolur rahat bırakın,bebişler sağlıkla hemencik gelsin...

hepinizi kucaklıyorumma.s.

-----------doğru diyosun cnm aynen katılıyorum sanaa.s.

test sonucundan belli olmuyormu ..2-3 haftalık filan diyorlarya oradan belli olur aslunda ..
benim de şu yastık maceralarım ne zaman bitecek bakalım :))
ben de öylece uyuyakalıyorum ..daha doğrusu dikkat ediyorum buna ..uyumadan önce olayı gerçekleştiriyorumlki öylece uyuyakalayım hiç kalkmayayım daha faydalı olsun diye :))
çaba bizden takdir ALLAHtan ..
şimdi senin kaç haftalık şuanda ..[/QUOTE]

altta çizelgem varya tatlım..5+3 deyiz...hafta olarak tamam da günü kestiremiyorsun işte..

diyelimki beraber olduk
ve döllenme gerçekleşti

hayır,etkilemiyor...çünkü vücut o sinyali verene kadar yani,adet gecikmesi veya herhangi başka belirti,hamile olduğunu düşünmediğinden "ya hep ya hiç" dönemi deniyor...yani etkilenmiş olsa bile vücut zaten onu kabul etmemiş oluyor...

ama belli olduktan sonra dikkat edilecek tabi..yerimseniben

kızlar günaydın,iyi haftasonları...
biz bugün meleğimle fethiyeye gidiyoruz...şöyle kısacık bir tatil yapıcaz...
pzr döneceğiz tabii...bizim çocuk şimdiden çok geziyor,bilmiyorum ne olacaakkaydirigubbakcemile3

pzt görüşüz,hoşçakalın...a.s.

pzr döneceğiz tabii...bizim çocuk şimdiden çok geziyor,bilmiyorum ne olacaakkaydirigubbakcemile3

günaydın cnm nekadar güzel gezin bakalım bol bol gezginci şirin bişey olur her<alde :))iyi tatiller canım ...:nazar:

günaydın land .herkese günaydınlar.. ya başıma yine ilginç birşey geldi :) 1-2 gündür ovulasyon testi yapmıyordum bir yapayım dedim ..test pozitif çıktı akannehir adet başlangıcından itibaren bugün 22.gün ..yumurtlama günü olabilirmiki gerçekten ..şoka uğradım ...çalışma yapamadık tabi orası da ayrı ama

mrb cnm geç yumurtlamış olabilirsin. Bende 20.günde görmüştüm çift çizgiyi. Ayrıca dediğin gibi hamilelerin ovülasyon testleride pozitif çıkıyor. Ben ilk gebelik testi yaptığımda belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı gölge gibi. Böyle birşeyi bildiğim için ovülasyon testi yaptım. Oda pozitif çıktı. Evde varsa ovülasyon testi dene. Pozitifse kesin hamilesin. Çünkü gebelik testinden daha önce sonuç veriyor.

mrb cnm geç yumurtlamış olabilirsin. Bende 20.günde görmüştüm çift çizgiyi. Ayrıca dediğin gibi hamilelerin ovülasyon testleride pozitif çıkıyor. Ben ilk gebelik testi yaptığımda belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı gölge gibi. Böyle birşeyi bildiğim için ovülasyon testi yaptım. Oda pozitif çıktı. Evde varsa ovülasyon testi dene. Pozitifse kesin hamilesin. Çünkü gebelik testinden daha önce sonuç veriyor.

ayyyyyyy çok heyecanlanıcak şimdi ... bi görse yazını cnm o varya acayip araştırmacı zaten opuyorumnanaktan

ayyyyyyy çok heyecanlanıcak şimdi ... bi görse yazını cnm o varya acayip araştırmacı zaten opuyorumnanaktan

geldim gelim :)) hemen gördüm şeyma merak etme ..acilen cevabımı veriyorum :)))

yaa o kadarını bilemiyorum ...dün bir ovulasyon testi daha yaptım ..ikinci çizgi geçenki gibi koyu değildi ama silikti ..şimdi hamile miyim akannehir hiç sanmıyorum ama ..
daha gebeliğin idrar testinde belli olması için çok erken gibi geliyor bna ..çünkü adetime daha bir hafta var ...
idrar testleri adet geçmeden belli olmuyor ...valla dediğin doğru olabilir belki ama ben hiç ümitli değilim bu ay konusunda ..
hamile kalmayackamışım gibi bir his var içimde ...hem de kuvvetli bir his ..o yüzden hamile kalacağımla ilgili varsayımlara inanasım gelmiyor ..
ama yine de desteğin için sağol ..
az kaldı ..az daha sabredeyim ..nasılsa haftaya belli olacak herşey..

hem bebiş hem tatil oh ne güzel....
ben de bebiş müjdesini alsam valla kendime tatl hakkı vereceğim kaydirigubbakcemile3
ii gezmeler ..dikkatli ol..

merhaba bayanlar..bu ay korunmasız ılıskıye gırdık..en son sat 14 temmuz..bugun ıdrarımın ardından kanlı su ve kanlı akıntı gıbı az mıktarda bısey geldı.karnımda agrı yok ama goguslerımde acıma var..ve kanın devamı falan gelmedı..sizce hamılelık olabılır mı?? inş. hamıleyımdır ::))

hşg. meleğim aramıza herşey olabilir cnm ama strest yapma fazla strest yaptığın zaman bebek olmuyor :) belki üşütmüşte olabilirsin....

günaydın cnm nekadar güzel gezin bakalım bol bol gezginci şirin bişey olur her<alde :))iyi tatiller canım ...:nazar:

saol canım...kısa ama güzelb bir tatil oldu...
biraz bünyeyi yorduk tabii..dağ tepe tırmandık,vadiye şelaleye gitmek için...
çok keyifliydi ama sonra biraz acısını çektim..:kedi:
eşimde kızdı zaten bu son diyee..ama bakalım...
gezgin şirinim opuyorumnanaktan

geldim gelim :)) hemen gördüm şeyma merak etme ..acilen cevabımı veriyorum :)))

yaa o kadarını bilemiyorum ...dün bir ovulasyon testi daha yaptım ..ikinci çizgi geçenki gibi koyu değildi ama silikti ..şimdi hamile miyim akannehir hiç sanmıyorum ama ..
daha gebeliğin idrar testinde belli olması için çok erken gibi geliyor bna ..çünkü adetime daha bir hafta var ...
idrar testleri adet geçmeden belli olmuyor ...valla dediğin doğru olabilir belki ama ben hiç ümitli değilim bu ay konusunda ..
hamile kalmayackamışım gibi bir his var içimde ...hem de kuvvetli bir his ..o yüzden hamile kalacağımla ilgili varsayımlara inanasım gelmiyor ..
ama yine de desteğin için sağol ..
az kaldı ..az daha sabredeyim ..nasılsa haftaya belli olacak herşey..

hem bebiş hem tatil oh ne güzel....
ben de bebiş müjdesini alsam valla kendime tatl hakkı vereceğim kaydirigubbakcemile3
ii gezmeler ..dikkatli ol..

yaa eveet,biz uzun tatiller yapamıyoruz artık böyle kısa tatiller..
hazır bebişin de bana çok zararı yokken değerlendirelim istedik..
ama biraz yorulduk tabi..
inşaaalaah müjdeli haberlerini alırız da tatil yapması kalsınkaydirigubbakcemile5
zaten sen tatil yapmıştın dimi..

selam land hoşgeldin ...
başıma yine bir şey geldi anlatıyorum hemen :)
5 gün önce ovulasyıon testi yapmıştım ..pozitifi çıkmıştı ..
dün yine bir yapayım dedim yine pozitif çıktı ..hem de hemen 2 dakikada belirdi 2.çizgi ..
akşam tekrar yapayım dedim yine aynı şekilde pozitif çıktı..
nette araştırdım ..hamile isen ovulasyon testi pozitif çıkarmış sürekli ..
e adetimin 27.gününde yumurtlamam olmayacağına göre ,ve farklı iki zamanda ve 5 gün aralıkla pozitif çıkmaycağına göre acaba hamilemiyim diye düşünmeye başladım ..
birazdan tekrar bir test yapacağım o da pozitif çıkarsa gebelik testi alıp yapacağım ..
şaştım kaldım iimi :))

selam land hoşgeldin ...
başıma yine bir şey geldi anlatıyorum hemen :)
5 gün önce ovulasyıon testi yapmıştım ..pozitifi çıkmıştı ..
dün yine bir yapayım dedim yine pozitif çıktı ..hem de hemen 2 dakikada belirdi 2.çizgi ..
akşam tekrar yapayım dedim yine aynı şekilde pozitif çıktı..
nette araştırdım ..hamile isen ovulasyon testi pozitif çıkarmış sürekli ..
e adetimin 27.gününde yumurtlamam olmayacağına göre ,ve farklı iki zamanda ve 5 gün aralıkla pozitif çıkmaycağına göre acaba hamilemiyim diye düşünmeye başladım ..
birazdan tekrar bir test yapacağım o da pozitif çıkarsa gebelik testi alıp yapacağım ..
şaştım kaldım iimi :))

kaydirigubbakcemile2 çok güzel bir haber buu..çok sevindimm...opuyorumnanaktan
bence hamilesin,bak ben hamileyim benim hislerime güven,ilk günden beri söylüyorum...
direk git kan testi yaptır,idrarda çıkmayabilir istersen şansını dene amaa,benim fikrim bu...
değer küçükte olsa kesin sonç verir en azından sürüncemede kalmassın...
hadi hadii bugün yaptır,haftanın ilk günü müjdeli bir haber ver kaydirigubbakcemile5

az önce yaptım yine ovulasyon testini yine poiztif çıktı .t.estler bozuk olabilirmi diyorum ama sanmıyorum ünkü daha önce negatif çıkıyordu ...ne yapacağımı şaşırdım şimdi iice yaaa...
idrar testimi yapsam direk kan mı ? çıkarmı acaba kanda bilmiyorumki ...hey allahım karmakarışık oldum yaaaa....

az önce yaptım yine ovulasyon testini yine poiztif çıktı .t.estler bozuk olabilirmi diyorum ama sanmıyorum ünkü daha önce negatif çıkıyordu ...ne yapacağımı şaşırdım şimdi iice yaaa...
idrar testimi yapsam direk kan mı ? çıkarmı acaba kanda bilmiyorumki ...hey allahım karmakarışık oldum yaaaa....

karmakarışık olacak bişey yok,hemen gidip bir test yap yada kan testi yaptır...
ne kaybedeceksinki,niye bekliyorsun anlamadım...sanki kendini hamile değilime ikna eder gibisin...kaydirigubbakcemile3
yada beklemek istiyorsan, düşünüp stres yapma,sabırlı ol..

merhaba bayanlar..bu ay korunmasız ılıskıye gırdık..en son sat 14 temmuz..bugun ıdrarımın ardından kanlı su ve kanlı akıntı gıbı az mıktarda bısey geldı.karnımda agrı yok ama goguslerımde acıma var..ve kanın devamı falan gelmedı..sizce hamılelık olabılır mı?? inş. hamıleyımdır ::))

bende de aynısı oldu 2 3 haftadır bulantıda var üstelık yenıde evlıyım ıns hamıleyımdır bakalım test alacam bugun :)

senınkındenh farklı olarak bende bı kaç haftadır belımde yanma var bulantı var baş donmelerı var hastalandım mı hamılemıyım bılemıyorum:emir_bebek::ecrin_bebek:

karmakarışık olacak bişey yok,hemen gidip bir test yap yada kan testi yaptır...
ne kaybedeceksinki,niye bekliyorsun anlamadım...sanki kendini hamile değilime ikna eder gibisin...kaydirigubbakcemile3
yada beklemek istiyorsan, düşünüp stres yapma,sabırlı ol..

negatif ise üzülürüm de ondan senağlama

Back