- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy! Elhamd!... hihoyyyt
Vallahi kendim hamileymişim gibi duygusallastım bir anda,zaten aklıms endeydi gittin gideli,içimede dogmadı değil he:lepi:
Valla ne desem az sanırım bu duygunun yanında,hersey kitleniyor...:asigim:
Rabbim bebişini korusun,bizede en kısa zamanda böyle haber vermeyi nasip etsin!!...:Saruboceq:
Nasıl bir duygu? Ben senin yerine koydum kendimi tarifsiz kaldım...
Çoook dikkat et kendine emi,bebişimize çoook iyi bak...:asigim:
Bol bol dinlen..Bu fırsat herkeze nasip olmaz... Keyfine bak canımmm...hihoyyyt
Hadi darısı bizlere...opuyorumnanaktan
gezginim saol canımm..amiiin!gerçekten bu topik sayesinde kuvvetli bağlar oluşuyor,çok da güzel bir duygu bunları burda paylaşmak...
öncelikle süper bir duygu :CüvCüv: ama pek bişey hissetmediğim için henüz bazen aklımdan çıkıyor,bazende hiç aklımdan çıkmıyor...dinlenme konusuna gelince ne yazıkki çalışıyorum ve aksi gibi bu aralar özellikle çok yoğunum ama kendime dikkat ediyorum...
en kısa zamanda isteyen bekleyen herkes yaşar inşallaah bu duyguyu:Saruboceq:
"LANDSARC" canım birşey merak ettim sormadan çıkmayım dedim,senin şimdi belirtilerin varmı? yada öğrenmeden önce ne gibi şeyler yasıyordun?.. Hiç tahmin ettin mi?..
Birde sen en son ne zaman adet oldun?.. 1 aylık demişsin ya,o neye göre hesaplanıyor,bir türlü çözemedim de şu işi...? bilmiyorumkismile
canım benim belirtilerim varla yok arasıydı...gögüslerimde herhangi bir sızlama ağrı olmadı..en belirginleri,uykuya eğilim,ayak tabanlarım yanıyordu..kabızlık ve hatta arkasından hemeroid oldum maleseefbilmiyorumkismile son zamanlarda iştahım açılmıştı birde,haa birde sık idrara çıkma ve renginin koyu olması gibi değişiklikler vardı ama ben şimdi şimdi yoruyorum bunları,yoksa ozaman çok üzerinde durmamıştım bunların..
sat 7 temmuz,bu tarihe göre hesaplanıyor canım...mesela şuan 5.haftanın içindeyim...:CüvCüv:
alkisalkisalkis delikafadulden Şeniz hihoyyyt :CüvCüv:
AYYYY KALBİM KÜT KÜT ATIYOR YAAA ÇOK SEVNDİM HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN
SÜPER Bİ HABER BUU MŞLHHHH a.s.
yamancım saol canım...Allahım isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda inşaaalaaah...
yamancım saol canım...Allahım isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda inşaaalaaah...
AYAĞINI SÜRÜ CİCİM BİZEDE BULAŞSINNNNN :CüvCüv:
kızlar biz bugün doktora gittik,ilk muayanemiz için ama keseyi göremedi doktor..
cmt günü ank.dayken beta hcg 527 çıkmıştı biliyorsunuz,doktor tekrar bir bakalım gidişat nasıl dedi...normalde 2000-3000 lerde görünür dedi..tekrar test yaptırdım ve sonuç 2574 çıktıohaoldumsmile bende şaşırdım ama baya artımış 4 günde...doktor da çok iyi dedi zaten 10 gün sonra gel bakalım ozaman görürüz dedi6-7 haftalık olacak ozaman...böyle böyle ilk aylar geçecek iştee...bebişimi göremedim haalaa boshayallersmile
2 sene bitti 3e girdik
maşallah cnm inş. kısa zamanda seninde olur bebişin.... şimdik senin adet günün ne zaman cnm ....
herkes sahur hazırlığınamı girişti ne kismeler kalmamış kızlar gelin bu akşam sahurda börek var :))) börek yaptım hamileler siz aşermeyin ama
son adet tarihim 21 temmuz. normalde adetim eeen fazla 21 gün arayla gelirdi. bu ay klomen kullanmıştım. dün idrar testi yaptım çıkmadı. belki de 28 günlük periyod olarak yaşattı bana klomen bu dönemi, fakat ara ara öyle ağrılar oluyor ki, heh diyorum şimdi geliyor işte kırmızılar, sonra wc de bir görüyorum ki, adetten eser yok bunun yanında bir de berrak beyaz akıntılarım oluyor. meme uçlarım benim hiç acıdığını bilmezdim, ama şimdi ellediğim anda ve sonrasında çok sızlama ve acı oluyor. bilmiyorum... kendimde belirti aramıyorum, ama bu kadar ağrıya rağmen ve sızlamalara rağmen adet olmuyorsam, vardır bir hikmet diyorum... siz ne dersiniz hanımlar nasıl görünüyorum oradan?
hamile kalmayı düşünenlere oruç tutmanın etkisi olurmu acep bilmiyorumkismile
ağustostada hamile kalamassan bizi bu topikten atarlarmı yaww:roflol: napcaz biz ozaman :1rolleyes: artık başka topik açarız 3 aydır hamile kalamaıp pes etmeyenler die:S:smiley-cool: şaka bi yanada hoyyyyy yaa allahım sen bilirsin hayırlı olanı akannehir
gezginim saol canımm..amiiin!gerçekten bu topik sayesinde kuvvetli bağlar oluşuyor,çok da güzel bir duygu bunları burda paylaşmak...
öncelikle süper bir duygu :CüvCüv: ama pek bişey hissetmediğim için henüz bazen aklımdan çıkıyor,bazende hiç aklımdan çıkmıyor...dinlenme konusuna gelince ne yazıkki çalışıyorum ve aksi gibi bu aralar özellikle çok yoğunum ama kendime dikkat ediyorum...
en kısa zamanda isteyen bekleyen herkes yaşar inşallaah bu duyguyu:Saruboceq:
canım benim belirtilerim varla yok arasıydı...gögüslerimde herhangi bir sızlama ağrı olmadı..en belirginleri,uykuya eğilim,ayak tabanlarım yanıyordu..kabızlık ve hatta arkasından hemeroid oldum maleseefbilmiyorumkismile son zamanlarda iştahım açılmıştı birde,haa birde sık idrara çıkma ve renginin koyu olması gibi değişiklikler vardı ama ben şimdi şimdi yoruyorum bunları,yoksa ozaman çok üzerinde durmamıştım bunların..
sat 7 temmuz,bu tarihe göre hesaplanıyor canım...mesela şuan 5.haftanın içindeyim...:CüvCüv:
kızlar biz bugün doktora gittik,ilk muayanemiz için ama keseyi göremedi doktor..
cmt günü ank.dayken beta hcg 527 çıkmıştı biliyorsunuz,doktor tekrar bir bakalım gidişat nasıl dedi...normalde 2000-3000 lerde görünür dedi..tekrar test yaptırdım ve sonuç 2574 çıktıohaoldumsmile bende şaşırdım ama baya artımış 4 günde...doktor da çok iyi dedi zaten 10 gün sonra gel bakalım ozaman görürüz dedi6-7 haftalık olacak ozaman...böyle böyle ilk aylar geçecek iştee...bebişimi göremedim haalaa boshayallersmile
herkes sahur hazırlığınamı girişti ne kismeler kalmamış kızlar gelin bu akşam sahurda börek var :))) börek yaptım hamileler siz aşermeyin ama