- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Hangi ildesiniz acabsArkadaşlar elimde 1 kutu gonal-f 450 1 kutu cetrotide. 2 kutu merional var isteyen vqrsa yarı fiyatına berebılırım
Protestan yapar canımMerhaba.estrofem peridnol crinone folbiol Protestan iğne kullanıyorum.Transferden iki gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet başladı çok ağrı yapıyor ve devam etmekte.İlaçların hangisini yapar bunu yaşayan var mı aranızda?
İstanbul bahçelievlerHangi ildesiniz acabs
Mersin olsa elden teslim alırdımİstanbul bahçelievler
Malesef burda bi tanıdıgınız varsa ona teslım edebılırım ancaMersin olsa elden teslim alırdım
Maalesef canımMalesef burda bi tanıdıgınız varsa ona teslım edebılırım anca
Merhaba ben yeni tedaviye başlayacağım lazm olacak kesin alırımİstanbul bahçelievler
Progesteron da kadınları hamilelik dönemine hazırlayan hormonmuş.Dışardan bolca alıyoruz.Yan etkisi olabilir dediğin gibiProtestan yapar canım
Aynen canımProgesteron da kadınları hamilelik dönemine hazırlayan hormonmuş.Dışardan bolca alıyoruz.Yan etkisi olabilir dediğin gibi
Merhaba dogum kontrol hapını ne için kullanıyorsun.bende suan kullanıyorum adey olunca tüpe başlayacagimMerhaba arkadaşlar...
8 yıllık evliyim yaklaşık hiç hamile kalmadım..
4 kez klomen tedavisi rahim filmi histeroskopi 2 aşılamam 1 tüp bebek tedavim var yaş 35 ..
birbirimize destek olalım şuan doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum..
Ondokuz mayıs ünv sinde Davut güvenin hastasıyım..
Burada inşallah hamişlik haberlerimizi de duyurur doğum heyecanlarımızı da paylaşırız inşallah amin..
sizin doktorlarınız nasıl ilerliyor paylaşalım bilgilerimizi..
kist oluşmasın diye verdi doktor canım...ben de adetle tüp bebeğe başladım şimdi cuma günü kontrolüm var..Merhaba dogum kontrol hapını ne için kullanıyorsun.bende suan kullanıyorum adey olunca tüpe başlayacagim
Bendede kist olustu ondan içiyorum carsamba bitecek sonra adetle baslayacagimkist oluşmasın diye verdi doktor canım...ben de adetle tüp bebeğe başladım şimdi cuma günü kontrolüm var..
Dogum kontrol hapi bitince kac güne adet olunuyorkist oluşmasın diye verdi doktor canım...ben de adetle tüp bebeğe başladım şimdi cuma günü kontrolüm var..
Özelden yazın wp dan iletişime gecelimMerhaba ben yeni tedaviye başlayacağım lazm olacak kesin alırım
ben de geçen perşembe ilk muayeneme gittim adetimin 3.günü cuma için çağırdı doktor..bakalım transfer gününü de söylerler heralde...Bendede kist olustu ondan içiyorum carsamba bitecek sonra adetle baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?