• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Napıyorsun nasıl geçiyor günlerin gün geçtikçe sabretmek zor geliyor benim yarın test günü inşallah pozitif olur bekleyen herkesin
Hayırlı olsın gerçekten zaman geçmiyor.bu arada hiç belirti oldu mu.ben hissedemiyorum hiç belirti yok.ilacon verdiği etkile4 dışında

kız zman ne çabuk geçti ben kaçırmışım yazmadın bana
ne ara toplama oldu
hemen hemen anlat
kaç toplandı kaç kaldı
ayyyy çatlayacam :KK70:
Kuzum ben de bir ay anlamadım zaman hemen geçti 😄😄😄 15 yumurta toplandı 8 tanesi olgun çıktı 7 tanesi döllendi 7si de kaldı çok şükür dün devam ediyorlardı yani bugün aramadılar daha 😅

Kuzum ben de bir ay anlamadım zaman hemen geçti 😄😄😄 15 yumurta toplandı 8 tanesi olgun çıktı 7 tanesi döllendi 7si de kaldı çok şükür dün devam ediyorlardı yani bugün aramadılar daha 😅
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh maşallaahhhhhhhhhhhhhh
oyy az kaldı
kuzum tedavi sürecin toplam kaç gün sürdü =?

iğne aşaması 9 gün sürdü yani
düşünüyorum memlekete gidip dönmeye değermi diye
değermiş :KK70: :KK70:
Aynen yumurtaların verdiği cevaba göre daha kısa bile sürebilir kuzum benim yumurtalar direnç gösterdi yani orantısız büyüdüler bazısı 20 mm olmustu bazısı 15te kaldı falan 😅

bende çok istiyorum ikizzzzzzzzzzzzz
cem çelik koymuyor :KK43: cem çeliği çok istiyordm
ama bülent traş koyuyormuş
Kuzum nasipte varsa bölünür ikiz olur sen hangi doktor içine siniyorsa ona git doktora güvenmen çok önemli ben doktoruma çok güveniyordum güvenmiyor olsam her şeyde şüphe duyardım zor olurdu süreç benim için insan her şeyden şüphe duyuyor çünkü 😄

Kuzum nasipte varsa bölünür ikiz olur sen hangi doktor içine siniyorsa ona git doktora güvenmen çok önemli ben doktoruma çok güveniyordum güvenmiyor olsam her şeyde şüphe duyardım zor olurdu süreç benim için insan her şeyden şüphe duyuyor çünkü 😄
iki dr arasında kaldım her türlü ist gidecem ama arada kaldm işte :D

Back