Canim ne desem bilemedim.Moralini bozma diyemem kendime bile soz geciremiyorum.Ben bi adet olim de eski hayatima donmek istiyorum.Bu isin stresi insanin omrunu kisaltirmis resmen.Bu benim 3. Tedaviydi canımdondurulmuslar bitti. Memorialde tedavi oluyorum. Adet olunca gidicem yine
Ben dün transfer oldum. Bugün tuvalette hafif sızlamalarım başladı acaba enfeksiyon olmuş olabilir mi? Sizler yaşadınız mı böyle bir durum? 29 haziranda test yapıcam.Transferi olup bnm gibi bekleyen arkdaslrm neler yapiyrsnz belirtileriniz varmi bnm ara ara kasik batmalrm adet oluckmism gibi sancm dışında bişey yok en geç test tarihi bnm sanırım burda 26 haziran
Son durum ne canımErken karar verme üzme kendini banada opudan sonra döllenme olmamış dediler bugün arayıp döllendi dediler hayat belli olmaz canım
Opudan kaynaklanıyor olabilir çünkü trasfer sonrası 1 güne kadr devam ettiydi bnm hafif sızlama kasiklarmda fln geciyr sonra. Ilaclarinizi aksatmaynBen dün transfer oldum. Bugün tuvalette hafif sızlamalarım başladı acaba enfeksiyon olmuş olabilir mi? Sizler yaşadınız mı böyle bir durum? 29 haziranda test yapıcam.
Opudan sonra hemen transfer yapılmadı benim. Bi ay ertelenmişti. Şimdi antibiyotik de vermedi, zaten bu durumda antibiyotik kullanmak sağlıklı mı onu da bilmiyorum.Opudan kaynaklanıyor olabilir çünkü trasfer sonrası 1 güne kadr devam ettiydi bnm hafif sızlama kasiklarmda fln geciyr sonra. Ilaclarinizi aksatmayn
Enfeksiyon değilde idrara sıkışıkken yapılıyor ya transfer belki çok sıkışıksanız kanal bulmakta zorlanmıştır doktorunuz idrarı yaparken sızlama yapabilir bendede olmuştu hatta bende sonda takmışlardı çok sıkışık olduğum içinBen dün transfer oldum. Bugün tuvalette hafif sızlamalarım başladı acaba enfeksiyon olmuş olabilir mi? Sizler yaşadınız mı böyle bir durum? 29 haziranda test yapıcam.
Antibiyotik bnm doktrm kesmişti hemen transfer günü. öncesinde kullanmistm bnde.hala dvm ederse isterseniz bi doktrnzu arayabilirsnzOpudan sonra hemen transfer yapılmadı benim. Bi ay ertelenmişti. Şimdi antibiyotik de vermedi, zaten bu durumda antibiyotik kullanmak sağlıklı mı onu da bilmiyorum.
maddi manevi insan çok yıkılıyor biliyorum canım ben de senelerce maddi zorluklardan tedavi olamadım aile içindeki hastalarımız da ayrı skıntı oluyordu benim kimi arkadaşom 5. denemede buldu kimi ilk hepimizin zamanı aynı anda olmuyor bir kre iyice kendine gel moral olarak da inan ALLAH yar ve yardımcımız olacaktır inşallah canım olacağına inan canı gönülden hepimiz sevineceğiz inşallah aminCok uzuldum cunku doktor bize %70 80 demisti sorunumuz olmadigi icin.Derdimiz hemen yapalim da aylarca denemeyelimdi.Dunya para doktuk canim.Baya hayalkirikligi oldu benim icin.Dondurulmuslarimi da denemek istemiorum.Bu stres bana agir geldi benim icin uygun degilmis demekki.
İnşallah öyledir. Enfeksiyon olmasından çok korkuyorum çünkü. Çok teşekkürler.Enfeksiyon değilde idrara sıkışıkken yapılıyor ya transfer belki çok sıkışıksanız kanal bulmakta zorlanmıştır doktorunuz idrarı yaparken sızlama yapabilir bendede olmuştu hatta bende sonda takmışlardı çok sıkışık olduğum için
Benimde transferden 5 gün önceki kontrolümde antibiyotik vermişti, transferden önceki akşama kadar kullandım bitirdim. Devam ederse pazartesi arayacağım bol su içmeye çalışıyorum umarım faydası olur.Antibiyotik bnm doktrm kesmişti hemen transfer günü. öncesinde kullanmistm bnde.hala dvm ederse isterseniz bi doktrnzu arayabilirsnz
Merhaba canımBen şimdi ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı 6.5 ile kalmışım.rahim kalınlığı.sizler de kalınlık kaç.benim durumda olan yapışıklık kürtaj geçirenler bilir kalınlık genellikle düşüktür.yani ben 8 altında yaptırmak istemiyorum.östrojen hormonuna nar suyu yani rahim kalınlığına iyi geliyor normal de 1 bardak içiyordum.sabah ve yatsrken içmeye başladım.bugün tekrar ölçtürdüm.6.2 mm 6.7 mm.adetten 11 gün oldu sürekli ölçtüyor hoca.östrojen hormonu için başka besin tüketen var mı.yulaf buğday nohut maydanoz sarımsak.ama bunun dışınsa nar suyunu söyleyen bana çok olmuştu.varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Öncelikle çok teşekkürler.herşeyi detaylı yazmışsın ben tedavimden önce menapoz döneminse yani yumurta toplama aşamasında bu otu kullandım.ukranyadan da 2 tane ot getirttim o da fayfalı olduğınu düşünüyorum fakst tedavim yani ttansfer öncesi kestim bunları kullanmayı.doğal yollara başvurdum.ama tekrar tekrar bilgilendirme için tşkler cnmMerhaba canım
Hepimiz mutlaka duymuşuzdur meryem ana eli otunu fakat genelde manevi bir tedavi şekli olarak lanse edildi.Fakat biraz araştırınca esasında o otun yüksek oranda estrojen hormonu içerdiğini bir çok sayfada görebilirsiniz.Öyle suya koy açılsn doğum kolay olur gibi basit hayali bir inanç da var fakat orda da asıl mesele o sudan bir kaç yudum almakta çünkü estrojen hormonu asıl doğumu kolaşlaştıran.Velhasıl çok uzatmayayım ben meryem ana eli otunu geceden suya koyuyorum sabaha zaten hem açılmış hem de içinde barındırdığı estrojeni suya salıyor sonrasında o suya birkaç sure de okuyorum sen istersen okumayabilirsin ve sabah akşam içerek bitirilmeli.Bir de hormon bantları var nette belki görmüşsündür vücuda yapıştırılan hatta rahim için olanları vs de var ben kullanmadım.Meryem ana eli otu vücuda değecek şekilde üzerinde taşımak da o bantların görevini görüyor.Benim nacizane önerim sen de araştırabilirsin.Çok geçmiş olsun.
Saydığın ilaçlardan estrofem ve jel kullaniyrm goguslerime dokunamiyrm bileMerhaba.estrofem peridnol crinone folbiol Protestan iğne kullanıyorum.Transferden iki gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet başladı çok ağrı yapıyor ve devam etmekte.İlaçların hangisini yapar bunu yaşayan var mı aranızda?
Transferden önce prednol dışında hepsini kullanıyordum ama bu şekilde ağrılarım olmamıştı.Hepsinin elli bin yan etkisi var.Sağlığımızda bozulacakSaydığın ilaçlardan estrofem ve jel kullaniyrm goguslerime dokunamiyrm bile
Ama transferden öncede kullandığım sürece
Bu ilaçları hep oluyor.
Benmde göğüslerim aynı hala da devm ediyr.estrofm folbiol cricona jel oksapar iğne kullniyrmMerhaba.estrofem peridnol crinone folbiol Protestan iğne kullanıyorum.Transferden iki gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet başladı çok ağrı yapıyor ve devam etmekte.İlaçların hangisini yapar bunu yaşayan var mı aranızda?
Minik mavi ilaç yapıyor o zaman :))Geçmiş olsun.Benmde göğüslerim aynı hala da devm ediyr.estrofm folbiol cricona jel oksapar iğne kullniyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?