Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Bu benim 3. Tedaviydi canım dondurulmuslar bitti. Memorialde tedavi oluyorum. Adet olunca gidicem yine
Canim ne desem bilemedim.Moralini bozma diyemem kendime bile soz geciremiyorum.Ben bi adet olim de eski hayatima donmek istiyorum.Bu isin stresi insanin omrunu kisaltirmis resmen.

Transferi olup bnm gibi bekleyen arkdaslrm neler yapiyrsnz belirtileriniz varmi bnm ara ara kasik batmalrm adet oluckmism gibi sancm dışında bişey yok en geç test tarihi bnm sanırım burda 26 haziran
Ben dün transfer oldum. Bugün tuvalette hafif sızlamalarım başladı acaba enfeksiyon olmuş olabilir mi? Sizler yaşadınız mı böyle bir durum? 29 haziranda test yapıcam.

Pozitif Pozitif Pozitif .......

enerjinizi yükseltinnnn negarif enerjinizden kurtukun açın müzik dinleyin kendinizi dinleyeceğinize.valla tutarsa sevinirim ama yine de kucağıma alana kadar yok öyle büyük sevinç.tutmazsa da biz elimizden gelenin fazlasıyla ysptık.rabbim bilir diyip yolumuza bakıcaz.yani hayatta çocuğu olmayan bir çok insan var dimi.bunlardan biri de ben olmuşum diyip yoluma bakıcam.hedefler koyduk şunları bunları yapıcam diye.hayata farklı yön vericem.9 deneme sayısız ameliyat sayısız ilaç tonlarca...maddi ve manevi.yıllarımı bu tedaviye verdim 2013 yılından bu yana.yani biraz kendinizi dinlemeyin.bırakın şu testleri ıvırı zıvırı.12 günse 12 gün hoca ne derse bekleyin.

Arkadaşlar elimde 1 kutu gonal-f 450 1 kutu cetrotide. 2 kutu merional var isteyen vqrsa yarı fiyatına berebılırım

Ben dün transfer oldum. Bugün tuvalette hafif sızlamalarım başladı acaba enfeksiyon olmuş olabilir mi? Sizler yaşadınız mı böyle bir durum? 29 haziranda test yapıcam.
Opudan kaynaklanıyor olabilir çünkü trasfer sonrası 1 güne kadr devam ettiydi bnm hafif sızlama kasiklarmda fln geciyr sonra. Ilaclarinizi aksatmayn

Opudan kaynaklanıyor olabilir çünkü trasfer sonrası 1 güne kadr devam ettiydi bnm hafif sızlama kasiklarmda fln geciyr sonra. Ilaclarinizi aksatmayn
Opudan sonra hemen transfer yapılmadı benim. Bi ay ertelenmişti. Şimdi antibiyotik de vermedi, zaten bu durumda antibiyotik kullanmak sağlıklı mı onu da bilmiyorum.

Enfeksiyon değilde idrara sıkışıkken yapılıyor ya transfer belki çok sıkışıksanız kanal bulmakta zorlanmıştır doktorunuz idrarı yaparken sızlama yapabilir bendede olmuştu hatta bende sonda takmışlardı çok sıkışık olduğum için

Opudan sonra hemen transfer yapılmadı benim. Bi ay ertelenmişti. Şimdi antibiyotik de vermedi, zaten bu durumda antibiyotik kullanmak sağlıklı mı onu da bilmiyorum.
Antibiyotik bnm doktrm kesmişti hemen transfer günü. öncesinde kullanmistm bnde.hala dvm ederse isterseniz bi doktrnzu arayabilirsnz

maddi manevi insan çok yıkılıyor biliyorum canım ben de senelerce maddi zorluklardan tedavi olamadım aile içindeki hastalarımız da ayrı skıntı oluyordu benim kimi arkadaşom 5. denemede buldu kimi ilk hepimizin zamanı aynı anda olmuyor bir kre iyice kendine gel moral olarak da inan ALLAH yar ve yardımcımız olacaktır inşallah canım olacağına inan canı gönülden hepimiz sevineceğiz inşallah amin

İnşallah öyledir. Enfeksiyon olmasından çok korkuyorum çünkü. Çok teşekkürler.

Antibiyotik bnm doktrm kesmişti hemen transfer günü. öncesinde kullanmistm bnde.hala dvm ederse isterseniz bi doktrnzu arayabilirsnz
Benimde transferden 5 gün önceki kontrolümde antibiyotik vermişti, transferden önceki akşama kadar kullandım bitirdim. Devam ederse pazartesi arayacağım bol su içmeye çalışıyorum umarım faydası olur.

Merhaba canım
Hepimiz mutlaka duymuşuzdur meryem ana eli otunu fakat genelde manevi bir tedavi şekli olarak lanse edildi.Fakat biraz araştırınca esasında o otun yüksek oranda estrojen hormonu içerdiğini bir çok sayfada görebilirsiniz.Öyle suya koy açılsn doğum kolay olur gibi basit hayali bir inanç da var fakat orda da asıl mesele o sudan bir kaç yudum almakta çünkü estrojen hormonu asıl doğumu kolaşlaştıran.Velhasıl çok uzatmayayım ben meryem ana eli otunu geceden suya koyuyorum sabaha zaten hem açılmış hem de içinde barındırdığı estrojeni suya salıyor sonrasında o suya birkaç sure de okuyorum sen istersen okumayabilirsin ve sabah akşam içerek bitirilmeli.Bir de hormon bantları var nette belki görmüşsündür vücuda yapıştırılan hatta rahim için olanları vs de var ben kullanmadım.Meryem ana eli otu vücuda değecek şekilde üzerinde taşımak da o bantların görevini görüyor.Benim nacizane önerim sen de araştırabilirsin.Çok geçmiş olsun.

Öncelikle çok teşekkürler.herşeyi detaylı yazmışsın ben tedavimden önce menapoz döneminse yani yumurta toplama aşamasında bu otu kullandım.ukranyadan da 2 tane ot getirttim o da fayfalı olduğınu düşünüyorum fakst tedavim yani ttansfer öncesi kestim bunları kullanmayı.doğal yollara başvurdum.ama tekrar tekrar bilgilendirme için tşkler cnm

Merhaba.estrofem peridnol crinone folbiol Protestan iğne kullanıyorum.Transferden iki gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet başladı çok ağrı yapıyor ve devam etmekte.İlaçların hangisini yapar bunu yaşayan var mı aranızda?

Saydığın ilaçlardan estrofem ve jel kullaniyrm goguslerime dokunamiyrm bile
Ama transferden öncede kullandığım sürece
Bu ilaçları hep oluyor.

Saydığın ilaçlardan estrofem ve jel kullaniyrm goguslerime dokunamiyrm bile
Ama transferden öncede kullandığım sürece
Bu ilaçları hep oluyor.
Transferden önce prednol dışında hepsini kullanıyordum ama bu şekilde ağrılarım olmamıştı.Hepsinin elli bin yan etkisi var.Sağlığımızda bozulacak

Benmde göğüslerim aynı hala da devm ediyr.estrofm folbiol cricona jel oksapar iğne kullniyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…