• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Merhaba.estrofem peridnol crinone folbiol Protestan iğne kullanıyorum.Transferden iki gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet başladı çok ağrı yapıyor ve devam etmekte.İlaçların hangisini yapar bunu yaşayan var mı aranızda?
Protestan yapar canım

Merhaba arkadaşlar...
8 yıllık evliyim yaklaşık hiç hamile kalmadım..
4 kez klomen tedavisi rahim filmi histeroskopi 2 aşılamam 1 tüp bebek tedavim var yaş 35 ..
birbirimize destek olalım şuan doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum..
Ondokuz mayıs ünv sinde Davut güvenin hastasıyım..
Burada inşallah hamişlik haberlerimizi de duyurur doğum heyecanlarımızı da paylaşırız inşallah amin..

sizin doktorlarınız nasıl ilerliyor paylaşalım bilgilerimizi..
Merhaba dogum kontrol hapını ne için kullanıyorsun.bende suan kullanıyorum adey olunca tüpe başlayacagim

Herhangi bir whatp up grubunuz varsa katılmak isterim yoksa beraber acalım olur mu bu sürecte destek oluruz

Merhaba dogum kontrol hapını ne için kullanıyorsun.bende suan kullanıyorum adey olunca tüpe başlayacagim
kist oluşmasın diye verdi doktor canım...ben de adetle tüp bebeğe başladım şimdi cuma günü kontrolüm var..

arkadaşlar ben perşembe günü doktoruma gitiğimde bana yabancı bir isimli tedavi söyledi ama tedaviyi açıkladı bana sana kesinlikle yapmak istiyorum dedi senin kanını alıp onun proteinlerini falan ayırıp onu rahmine vereceğiz cuma günü geldiğinde dedi eşim ismini soruyor dedim hatırlamıyorum araştırdık bulduk doktorumun da bahsettiği bu sanırım embriyorlarım da kaliteli ama ilk tüp bebeğimde de tutunma sorunu yaşadım bunu engellemek için yapmayı düşünüyor artı fiyatı var dedi tamam önemli değil dedim 400 tl dedi tamam dedik cuma günü yapılacak sanırım..
siz duydunuz mu bunu?

Bendede kist olustu ondan içiyorum carsamba bitecek sonra adetle baslayacagim
ben de geçen perşembe ilk muayeneme gittim adetimin 3.günü cuma için çağırdı doktor..bakalım transfer gününü de söylerler heralde...
senin dondurulmuşların var mı ilk tedavi mş

Bu ara da whtpdan grup kurdum katılmak isteyen yazabilir

Back