• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Merhaba kızlar benimde bugün transferim gerçekleşti Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
hadi hayırlısı inşallah canım benim ..
kaçıncı gün embriyosu kondu canım adetinin kaçıncı günü bugün

arkadaşlar ben perşembe günü doktoruma gitiğimde bana yabancı bir isimli tedavi söyledi ama tedaviyi açıkladı bana sana kesinlikle yapmak istiyorum dedi senin kanını alıp onun proteinlerini falan ayırıp onu rahmine vereceğiz cuma günü geldiğinde dedi eşim ismini soruyor dedim hatırlamıyorum araştırdık bulduk doktorumun da bahsettiği bu sanırım embriyorlarım da kaliteli ama ilk tüp bebeğimde de tutunma sorunu yaşadım bunu engellemek için yapmayı düşünüyor artı fiyatı var dedi tamam önemli değil dedim 400 tl dedi tamam dedik cuma günü yapılacak sanırım..
siz duydunuz mu bunu?
Bu prp işlemine benziyor gibime geldi.bende de aynı sorun var kalınlaşma sorunu kürtajdan dolayı.bu prp yi de herkes yapmıyor bazıları boş olduğunu söylüyor.e peki saç için yapılıyor ve iui geliyor veyahut cilde yapılıyor sonucu olumlu.ama bazı doktorlar boş iş diyorlar.ben ysptıracaktım vazgeçtim cnm ya.ama düşünmüyor da drğilim.sonucda taze kan verecek ve orada ki dokuların jan dolaşımını sağlayacak.bana prp gibi geldi

Bu prp işlemine benziyor gibime geldi.bende de aynı sorun var kalınlaşma sorunu kürtajdan dolayı.bu prp yi de herkes yapmıyor bazıları boş olduğunu söylüyor.e peki saç için yapılıyor ve iui geliyor veyahut cilde yapılıyor sonucu olumlu.ama bazı doktorlar boş iş diyorlar.ben ysptıracaktım vazgeçtim cnm ya.ama düşünmüyor da drğilim.sonucda taze kan verecek ve orada ki dokuların jan dolaşımını sağlayacak.bana prp gibi geldi
hemşire de evet cild için de başka hastalıklarda da kullanılıyor dedi..
benim doktorum kesinlikle yapacağım sana dedi ama dediği adı unuttum cuma günü adını tam öğrenirim embriyolarım da iljinde de kaliteliydi ama tutunma olmadı..
ben de nette okudum bazı doktorlar gerek yok diyolarmış bence uğraşmak istemiyorlar demek ki olumsuz sonuç alan mecbur yine tüp bebek yaptıracak ne de olsa

hemşire de evet cild için de başka hastalıklarda da kullanılıyor dedi..
benim doktorum kesinlikle yapacağım sana dedi ama dediği adı unuttum cuma günü adını tam öğrenirim embriyolarım da iljinde de kaliteliydi ama tutunma olmadı..
ben de nette okudum bazı doktorlar gerek yok diyolarmış bence uğraşmak istemiyorlar demek ki olumsuz sonuç alan mecbur yine tüp bebek yaptıracak ne de olsa
Yani akapunktur dediler bir ara şimdi de prp yaptırırsan kesin bana özel mesaj at canım🤣sabırsızlıkla bekliyorum.ama bence bu prp yeni çıktı hrr merkez yapmıyor ama bence iyi bir tedavi olduğunu düşünüyorum

Yani akapunktur dediler bir ara şimdi de prp yaptırırsan kesin bana özel mesaj at canım🤣sabırsızlıkla bekliyorum.ama bence bu prp yeni çıktı hrr merkez yapmıyor ama bence iyi bir tedavi olduğunu düşünüyorum
atarım canım burada da yazarım sonucumu zaten cuma günü de yazarım ne yaptıklarını inşallah

Merhabalar çok geçmiş olsun.
Yapışıklığınız ne derecede idi ve kaç ameliyatta sonuca ulaşabildiniz.Şu an ne durumdasınız acaba inşallah tekrarlamamıştır.
Sizinle daha önce yazışmıştık. Rahmin 1/3 imiş yapışıklık, histereskopi ile açıldı. Şu an adetimi bekliyorum hsg için. Ne derece açıldığını o zaman öğreneceğim.

Sizinle daha önce yazışmıştık. Rahmin 1/3 imiş yapışıklık, histereskopi ile açıldı. Şu an adetimi bekliyorum hsg için. Ne derece açıldığını o zaman öğreneceğim.
Ah öyle mi?🤔
Profiliniz farklı geldi hatırlayamadım kusura bakmayın.

Histereskopi yapıldıysa hsg gerek yok ki cnm.zaten onu kamera da görmekte.

Merhaba kızlar. Bisey sormak istiyorum. Benim perşembe gün yumurta toplamam vardı. O gün bana ordaki hemşire 5-6 gün sonra kanamaniz olacak demisti. Dün yani işlemden sonraki 4. gün lekelenme tarzında kanamam başladı. Bu kanama neyin nesi yaşayan var mı içinizde?

Merhaba kızlar. Bisey sormak istiyorum. Benim perşembe gün yumurta toplamam vardı. O gün bana ordaki hemşire 5-6 gün sonra kanamaniz olacak demisti. Dün yani işlemden sonraki 4. gün lekelenme tarzında kanamam başladı. Bu kanama neyin nesi yaşayan var mı içinizde?
Kanama devam etmiyorsa takma kafanı bende böyle birşey olmadı hemşire öyle demişse vardır onun da bildiği korkma eğer kafana çok takılırsa doktorunla konuş

Kanama devam etmiyorsa takma kafanı bende böyle birşey olmadı hemşire öyle demişse vardır onun da bildiği korkma eğer kafana çok takılırsa doktorunla konuş
Dün başladı ve devam ediyor ama yoğun değil. Anlamadım sebebi ne hiç kimsede duymadım böyle bir kanama. Bugün arayıp soracağım inşallah

Dün başladı ve devam ediyor ama yoğun değil. Anlamadım sebebi ne hiç kimsede duymadım böyle bir kanama. Bugün arayıp soracağım inşallah
Benim hiç kanamam olmamıştı işlem esnasında hafif olmuş sonradan da hiç görmedim çok mu topladılar yumurtayı belki ondan da olabilir

Back