- 22 Temmuz 2014
- 30.133
- 26.869
- 798
4.gün adet oldum ben canımDogum kontrol hapi bitince kac güne adet olunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.gün adet oldum ben canımDogum kontrol hapi bitince kac güne adet olunuyor
hadi hayırlısı inşallahBenim ilk tedavim sıfırdan başlayacağim
hadi hayırlısı inşallah canım benim ..Merhaba kızlar benimde bugün transferim gerçekleşti Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
saol canım 3. gün embriyosu kondu. adetimin 14.günü. Transferden hemen sonra yola çıktık 4 saat yolculuk yaptık hayırlısıyla Allahım nasip etsin inşallahhadi hayırlısı inşallah canım benim ..
kaçıncı gün embriyosu kondu canım adetinin kaçıncı günü bugün
Bu prp işlemine benziyor gibime geldi.bende de aynı sorun var kalınlaşma sorunu kürtajdan dolayı.bu prp yi de herkes yapmıyor bazıları boş olduğunu söylüyor.e peki saç için yapılıyor ve iui geliyor veyahut cilde yapılıyor sonucu olumlu.ama bazı doktorlar boş iş diyorlar.ben ysptıracaktım vazgeçtim cnm ya.ama düşünmüyor da drğilim.sonucda taze kan verecek ve orada ki dokuların jan dolaşımını sağlayacak.bana prp gibi geldiBebek özlemi çekenlerin yeni umudu Doğurganlık aşısı
Tüp bebek tedavisinde başarıya ulaşamayanlar için yeni bir umut var artık. Doğurganlık aşısı DünyaKısırlık ve Tüp Bebek Derneği Başkanı Prof. Dr. Timur Gürgan’ın da aralarında bulunduğu bilim insanları tarafından geliştirilen aşının doğurganlık oranını yüzde 40 arttırması bekleniyor.www.gidahatti.com
arkadaşlar ben perşembe günü doktoruma gitiğimde bana yabancı bir isimli tedavi söyledi ama tedaviyi açıkladı bana sana kesinlikle yapmak istiyorum dedi senin kanını alıp onun proteinlerini falan ayırıp onu rahmine vereceğiz cuma günü geldiğinde dedi eşim ismini soruyor dedim hatırlamıyorum araştırdık bulduk doktorumun da bahsettiği bu sanırım embriyorlarım da kaliteli ama ilk tüp bebeğimde de tutunma sorunu yaşadım bunu engellemek için yapmayı düşünüyor artı fiyatı var dedi tamam önemli değil dedim 400 tl dedi tamam dedik cuma günü yapılacak sanırım..
siz duydunuz mu bunu?
hemşire de evet cild için de başka hastalıklarda da kullanılıyor dedi..Bu prp işlemine benziyor gibime geldi.bende de aynı sorun var kalınlaşma sorunu kürtajdan dolayı.bu prp yi de herkes yapmıyor bazıları boş olduğunu söylüyor.e peki saç için yapılıyor ve iui geliyor veyahut cilde yapılıyor sonucu olumlu.ama bazı doktorlar boş iş diyorlar.ben ysptıracaktım vazgeçtim cnm ya.ama düşünmüyor da drğilim.sonucda taze kan verecek ve orada ki dokuların jan dolaşımını sağlayacak.bana prp gibi geldi
Yani akapunktur dediler bir ara şimdi de prp yaptırırsan kesin bana özel mesaj at canımsabırsızlıkla bekliyorum.ama bence bu prp yeni çıktı hrr merkez yapmıyor ama bence iyi bir tedavi olduğunu düşünüyorumhemşire de evet cild için de başka hastalıklarda da kullanılıyor dedi..
benim doktorum kesinlikle yapacağım sana dedi ama dediği adı unuttum cuma günü adını tam öğrenirim embriyolarım da iljinde de kaliteliydi ama tutunma olmadı..
ben de nette okudum bazı doktorlar gerek yok diyolarmış bence uğraşmak istemiyorlar demek ki olumsuz sonuç alan mecbur yine tüp bebek yaptıracak ne de olsa
atarım canım burada da yazarım sonucumu zaten cuma günü de yazarım ne yaptıklarını inşallahYani akapunktur dediler bir ara şimdi de prp yaptırırsan kesin bana özel mesaj at canımsabırsızlıkla bekliyorum.ama bence bu prp yeni çıktı hrr merkez yapmıyor ama bence iyi bir tedavi olduğunu düşünüyorum
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar benimde bugün transferim gerçekleşti Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Sizinle daha önce yazışmıştık. Rahmin 1/3 imiş yapışıklık, histereskopi ile açıldı. Şu an adetimi bekliyorum hsg için. Ne derece açıldığını o zaman öğreneceğim.Merhabalar çok geçmiş olsun.
Yapışıklığınız ne derecede idi ve kaç ameliyatta sonuca ulaşabildiniz.Şu an ne durumdasınız acaba inşallah tekrarlamamıştır.
Ah öyle mi?Sizinle daha önce yazışmıştık. Rahmin 1/3 imiş yapışıklık, histereskopi ile açıldı. Şu an adetimi bekliyorum hsg için. Ne derece açıldığını o zaman öğreneceğim.
Histereskopi yapıldıysa hsg gerek yok ki cnm.zaten onu kamera da görmekte.Sizinle daha önce yazışmıştık. Rahmin 1/3 imiş yapışıklık, histereskopi ile açıldı. Şu an adetimi bekliyorum hsg için. Ne derece açıldığını o zaman öğreneceğim.
Kanama devam etmiyorsa takma kafanı bende böyle birşey olmadı hemşire öyle demişse vardır onun da bildiği korkma eğer kafana çok takılırsa doktorunla konuşMerhaba kızlar. Bisey sormak istiyorum. Benim perşembe gün yumurta toplamam vardı. O gün bana ordaki hemşire 5-6 gün sonra kanamaniz olacak demisti. Dün yani işlemden sonraki 4. gün lekelenme tarzında kanamam başladı. Bu kanama neyin nesi yaşayan var mı içinizde?
Dün başladı ve devam ediyor ama yoğun değil. Anlamadım sebebi ne hiç kimsede duymadım böyle bir kanama. Bugün arayıp soracağım inşallahKanama devam etmiyorsa takma kafanı bende böyle birşey olmadı hemşire öyle demişse vardır onun da bildiği korkma eğer kafana çok takılırsa doktorunla konuş
Benim hiç kanamam olmamıştı işlem esnasında hafif olmuş sonradan da hiç görmedim çok mu topladılar yumurtayı belki ondan da olabilirDün başladı ve devam ediyor ama yoğun değil. Anlamadım sebebi ne hiç kimsede duymadım böyle bir kanama. Bugün arayıp soracağım inşallah
Napıyorsun nasıl geçiyor günlerin gün geçtikçe sabretmek zor geliyor benim yarın test günü inşallah pozitif olur bekleyen herkesinBenmde göğüslerim aynı hala da devm ediyr.estrofm folbiol cricona jel oksapar iğne kullniyrm
Evet 26 yumurtam toplandı belki de ondandır dediğin gibiBenim hiç kanamam olmamıştı işlem esnasında hafif olmuş sonradan da hiç görmedim çok mu topladılar yumurtayı belki ondan da olabilir