• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Benim ilk tup bebek deneyimim.Burdaki herkes max 5.gunu gordu idrarda pozitifi.Daha once dogal yolla da gebelik yasadim.Vucudumu taniyorum hamile olmadigimdan eminim.Bosuna daha fazla igne yapicak halim kalmadi canim.Heryerim delik desik igneden.Hayirlisi artik ne diyelim.
Yani şöyle söyleyim sende anladığım beyine sürekli hamile değil hamile değilim yok kasık ağrım yok yok ğöğüs ağrım yok kendini şartlamışsın.rahat olmamışsın gibime geldi csnım.aslında bu şartlama beyne gönderiken enerji hep negatif.sen bırak olumlu düşün.olmazsa diğer tedavinde bunları yap canım🙇‍♀️🙇‍♀️

Benim ilk tup bebek deneyimim.Burdaki herkes max 5.gunu gordu idrarda pozitifi.Daha once dogal yolla da gebelik yasadim.Vucudumu taniyorum hamile olmadigimdan eminim.Bosuna daha fazla igne yapicak halim kalmadi canim.Heryerim delik desik igneden.Hayirlisi artik ne diyelim.
Bence kan ver bı bak

Amin,amin,amin inşallah canım.eşime de söyledim o da hergün yatmadan önce dua ediyor.annem de namaz kılıyor ona da söyledim omda dua edecek.ben transfer olduğum için namaza mücbir sebeblerden dolayı ara vermek zorunda kaldım.ama yatmadan önce bende duamı edicem hergün ettiğim gibi.senin ve rahmetli anne için dua edicem.ismi rahmetli annenin ve senin ismini öğrenebilir miyim?ona göre duamı tam edeyim.
ALLAH RAZI OLSUN canım benim ismim münevver annemin adı seher canım ...
çok çok sevinirim hakkınızı helal edin...ALLAH olacak evlatlarından hayr ile sağlıcakla güldürsün yüzünüzü inşallah amin..

Yani şöyle söyleyim sende anladığım beyine sürekli hamile değil hamile değilim yok kasık ağrım yok yok ğöğüs ağrım yok kendini şartlamışsın.rahat olmamışsın gibime geldi csnım.aslında bu şartlama beyne gönderiken enerji hep negatif.sen bırak olumlu düşün.olmazsa diğer tedavinde bunları yap canım🙇‍♀️🙇‍♀️
Evet canim cok stres yaptim oyle boyle degil.Bu stres benlik degilmis.Kendi halimde denerim daha iyi benim icin.

Ben ilk defa boyle bişey duyuyorum normalde soktorlar 10. Gun 12. Gun arası yapılan testı sayarlar o da kandan olana tamam derler. Bence bırakma
Bilmem ki canim.Aynen bu konusma gecti aramizda.5.gun embriyosuydu tutsa tutardi ve cikardi demek ki 8.gunde.Biraktim ilaclari bugun.

Bilmem ki canim.Aynen bu konusma gecti aramizda.5.gun embriyosuydu tutsa tutardi ve cikardi demek ki 8.gunde.Biraktim ilaclari bugun.
Kan vermeden nasıl emin olabilirsin.erken gebelik testi de değildi testin. Sonradan pişman olmamak icin git bi kan ver. Ben 7.günde kan verdim, doktor çok erken gününü bekle asla ilaçları bırakma diye tembihledi.

Canım eğer 13 haziranda olduysan bugün 7. Gün doktora kan yaptım dediysen ve 8. Gün dediysen ona dayanarak demiş olabilir. Çünkü benm test günüm 9. Ama bugün 7. Günümüz transfer günü sayılmıyor

kan tahlili yaptırmadan ilaçlarını bırakma ben ilk tüp bebeğimde emin olmak için iki kez kan verdim sonrasında doktorum ilaçları bırakabşlirsin dedi

Canım eğer 13 haziranda olduysan bugün 7. Gün doktora kan yaptım dediysen ve 8. Gün dediysen ona dayanarak demiş olabilir. Çünkü benm test günüm 9. Ama bugün 7. Günümüz transfer günü sayılmıyor
13 haziran ogleden sonra 16.00 da transferim oldu canim.Doktoruma idrar ya da kan testi diye belirtmedim direk test yaptim negatif dedim.O da ilaclari birakabilirsin dedi.

8.gun cikardi diye dusundum canim.Acikcasi ilaclardan da bian once kurtulmak istedim.
öyle yapma ben ilk 10. gün kan tahlili yaptım sonrasında 12. gün yine çıkmadı ondan sonra bıraktım kan tahlili görmeden bırakma bu fala bakmak gibi olur gerçeği gör kan tahlili önemli olan benim de çok canım yanmıştı ilk tedavimde ama kesinlikle kafamda soru işareti kalmasına da izin vermedim

öyle yapma ben ilk 10. gün kan tahlili yaptım sonrasında 12. gün yine çıkmadı ondan sonra bıraktım kan tahlili görmeden bırakma bu fala bakmak gibi olur gerçeği gör kan tahlili önemli olan benim de çok canım yanmıştı ilk tedavimde ama kesinlikle kafamda soru işareti kalmasına da izin vermedim
Cok uzuldum cunku doktor bize %70 80 demisti sorunumuz olmadigi icin.Derdimiz hemen yapalim da aylarca denemeyelimdi.Dunya para doktuk canim.Baya hayalkirikligi oldu benim icin.Dondurulmuslarimi da denemek istemiorum.Bu stres bana agir geldi benim icin uygun degilmis demekki.

Anlaşılan transfer sürecindeki herkes benim gibi stresli. Aslında birkaç güne kadar iyiydim ama iki gündür yine olmayacakmış gibi bir his kapladı içimi sanki hiç anne olmayacakmışım gibi geliyor bazen sonra da forumdaki güzel haberleri görüp umutlanıyorum valla. 25ine daha bir asır varmış gib geliyor. Sürekli ilaç kullanmaktan iğne vurulmaktan yoruldum evdeyim sürekli annem kardeşim geliyor gidiyor ama sosyal hayatımı özledim işimi özledim. Anne olma arzusu hepsinden de ağır. Bizi bir biz anlarız. Umarım yaşadıklarımıza değer çocuklarımıza kavuşur anne oluruz 🙏🏼

Cok uzuldum cunku doktor bize %70 80 demisti sorunumuz olmadigi icin.Derdimiz hemen yapalim da aylarca denemeyelimdi.Dunya para doktuk canim.Baya hayalkirikligi oldu benim icin.Dondurulmuslarimi da denemek istemiorum.Bu stres bana agir geldi benim icin uygun degilmis demekki.
Hiç bir sorunun yokken bu kadar stres yapman çok saçma canım. Evet dünya para döküyoruz hepimiz ama sizin sorununuz yokmuş bak dondurulmuslari bırakp normal deniycem diyosun. Bizim öyle bı şansımız yok normalden deneme gibi. Hatta keşke dondurulmuslarim olsaydı belki bu kadar yikillmazdim. Herşeye sil baştan baslicam hatta bu sefer detaylı tetkiklere girmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı

Hiç bir sorunun yokken bu kadar stres yapman çok saçma canım. Evet dünya para döküyoruz hepimiz ama sizin sorununuz yokmuş bak dondurulmuslari bırakp normal deniycem diyosun. Bizim öyle bı şansımız yok normalden deneme gibi. Hatta keşke dondurulmuslarim olsaydı belki bu kadar yikillmazdim. Herşeye sil baştan baslicam hatta bu sefer detaylı tetkiklere girmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı
Senin dondurulmus yok mu canim.Ne zaman dusunuosun 2.tedaviyi.Nasil bir stresmis bu kendim denesem bu kadar stres olmazdim wala.

Back