Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Dün transfer olan kızçeler nasılsınız bugün gece uyuyabildiniz mi ben uyuyamadım gaz problemi oldu transferden sonra hemşire de jelden olabilir diyor

Merhaba canım çok güzel geçer umarım opu rejim dinlendirme genellikle çok yumurtası toplanana veriyorlar senin kaç yumurtan var? Benden 19 toplanmıştı bir ay rahim dinlendirme demişti doktorumuz ayrıca donmuş embriyoların şansının daha yüksek olduğu söyleniyor

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizlerede rabbim sabırlar versin

Dün transfer olan kızçeler nasılsınız bugün gece uyuyabildiniz mi ben uyuyamadım gaz problemi oldu transferden sonra hemşire de jelden olabilir diyor
Benim sol kasığımda batmalrim oluyr ara ara şancı gibi gelip gidiyordu birde lavaboda aferdesnz idrarda oluyr opudanmi kaldı bilemedim

Başın sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sanırlar versin.

Benim idrarda Bi sıkıntı yok ama karnımda gaz sancısı var
Anldm.cnm aynn jelden olabilir belki. Şuan kullnadgmz ilaçlar var ya onlar bitince sağlık ocağı yazarmi ki kadn doğumcu mu yazması gerekiyor bilgnz varmi.bnm bittiği anda gebelik testine kadr yeniden al denildi ilaçlar

Anldm.cnm aynn jelden olabilir belki. Şuan kullnadgmz ilaçlar var ya onlar bitince sağlık ocağı yazarmi ki kadn doğumcu mu yazması gerekiyor bilgnz varmi.bnm bittiği anda gebelik testine kadr yeniden al denildi ilaçlar
Yazarlar mı bilmem canım ben direk eczaneden alıyorum folik asit ile jeli kullanıyorum başkada ilaç yazmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…