Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Benim yumurta sayım sürpriz Dr hala söylemedi yarın opudan sonra öğrenicem inş Dr bıraktım hakkımda hayırlısı inş

Gece ordamı kaldınız ne zamanda çıktı sonuç bana akşamdan gel yatış yap dediler
Biz çanakkaleden geldik buraya ayın 28 den bu yana burdayız ev tuttuk ve bu süreçte 2 defa sürüntü yapıldı bana ve eşime 2 defa olma sebebimiz eşimin tese olma durumu vardı o yüzden doktor tekrar istedi opudan bir gün önce bizde yaptırdık

Anldm.cnm aynn jelden olabilir belki. Şuan kullnadgmz ilaçlar var ya onlar bitince sağlık ocağı yazarmi ki kadn doğumcu mu yazması gerekiyor bilgnz varmi.bnm bittiği anda gebelik testine kadr yeniden al denildi ilaçlar
Eğer tedaviyi devlet hastanesinde olduysan sağlık ocağı yazar özelse yazmaz

Transfer sonrası özel yediğiniz tükettiğinz birşey varmi kabak çekirdeği fln duymuştum acaba bnde mi alsmki bilemedim

Haklısın gazım olmasa birde yan yatsak hiç sıkıntım yok çok şükür yan yatsak bir şey olur mu ki
Doktorum özellikle uyurken sağa sola dönmemin ya da fark etmeden yüz üstü yatmamın bir zararı olmadığını söyledi elinden geldiğince sırt üstü yatıyorum ama gece uyurken yana dönmüş oluyorum çoktan.

Wala bnde sağa sola yatiyrm uyurken yapacak bişy yok illaki dönülüyor yani. Banada çay kahve kola yasak istedğin gibi hareket vs.normal.dedi

Transfer sonrası özel yediğiniz tükettiğinz birşey varmi kabak çekirdeği fln duymuştum acaba bnde mi alsmki bilemedim
Bana dut kurusu badem fındık ceviz demişlerdi onları tüketiyorum ananas yiyorum ama aşırıya kaçmadan. Elma da iyi oluyormuş. Kuru bakla sebze ve balık yememiz lazımmış. Ben bunlara uymaya çalışıyorum şimdilik

Wala bnde sağa sola yatiyrm uyurken yapacak bişy yok illaki dönülüyor yani. Banada çay kahve kola yasak istedğin gibi hareket vs.normal.dedi
Aynen bana da yasakladı onları sebze Be protein ağırlıklı Beslen, günlük hayatına devam et sürekli yatmak zararlı dedi

Bende bunu merak ediyordum arkalarım çok kötü oldu bugün yatamadım yatma konusunda kimse bişe de söylemedi bunu söylemen çok iyi oldu saol

Benim yumurta sayım sürpriz Dr hala söylemedi yarın opudan sonra öğrenicem inş Dr bıraktım hakkımda hayırlısı inş
Benim de sürprizli tam bir sayı vermedi ve perşembe günü opuhep opu günu gelsin diye bekledim ama bu süreç başından sonuna bi stres. Kaç tane olacak dollenecek mi kaçıncı güne çıkacak bi heyecan bastı

başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin Rabbim sizlere sabır versin

Aynen ya aklıma geldikçe heyecandan duramıyorum ilk kez böyle oluyorum enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…